Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιουλίου 2017
Τους τελευταίους μήνες, εάν ξοδεύεις έστω και λίγα λεπτά την ημέρα στα social media, σίγουρα θα έχεις προσέξει να περνούν από το news feed σου έντονα πράσινα ροφήματα και εδέσματα!
Το νέο trend στον κόσμο της υγιεινής διατροφής είναι εδώ και τείνει να κατακτήσει την Κύπρο όπως τα έχει καταφέρει και στο εξωτερικό, ως ένα από τα πιο σημαντικά και γρήγορα διαδεδομένα “superfoods”.
Φυσικά αναφερόμαστε στο Ιαπωνικό Πράσινο Τσάι Matcha, το οποίο έχει γίνει πλέον λατρεμένο μέρος της καθημερινότητάς μας και για αυτό ευθύνεται η EvZin Bio! Μια φρέσκια προσθήκη στον τομέα του healthy living στο νησί μας, με στόχο να μας πείσει να ζούμε και να τρεφόμαστε υγιεινά και όραμα να ανακαλύπτει τα πιο σπουδαία μυστικά της φύσης από όλο τον κόσμο και να τα φέρνει στο πιάτο μας!
Το Matcha εκτός από τα πολλά και σημαντικά του οφέλη τα οποία μπορείς να δεις εδώ, έχει τραβήξει τα βλέμματα λόγω και της ιδιαίτερης γεύσης του, η οποία για τους περισσότερους που το δοκιμάσαμε ήταν κάτι εντελώς καινούργιο αλλά πολύ ενδιαφέρον! Ακόμα, λόγω του ότι το Matcha είναι σε μορφή σκόνης (Matcha στα Γιαπωνέζικα σημαίνει τριμμένο τσάι), μπορείς να το δοκιμάσεις σε 100άδες συνδυασμούς και να πειραματιστείς μαζί του δημιουργώντας υγιεινά blends, τόσο σε ροφήματα όσο και σε σνακ και επιδόρπια!
Στην EVZIN BIO έκαναν ακριβώς αυτό. Κάλεσαν διαλεκτούς συνεργάτες τους από όλη την Κύπρο και δημιούργησαν την ενότητα MIX & MATCHA στην οποία μέσα από σύντομα βιντεάκια μας παρουσιάζουν λαχταριστές δημιουργίες με Matcha τις οποίες μας υπόσχονται ότι θα λατρέψουμε!
Στο πιο κάτω εισαγωγικό βιντεάκι, παίρνουμε μια γεύση για το τι μας περιμένει από το MIX & MATCHA και την EVZIN BIO!
Εμείς δηλώνουμε ενθουσιασμένοι και περιμένουμε με ανυπομονησία το γευστικό αποτέλεσμα!
Σχετικά
Μεγάλη αλλαγή για ένα από τα πιο αγαπημένα εστιατόρια της Λευκωσίας μετά από 17 χρόνια!
Το «Παντοπωλείο Καλή Όρεξη», περνά σε νέα εποχή
Στο τρίτο «Τραπέζωμα στην ύπαιθρο», το Καφενείο της Γιωργίας στη Λινού–Φλάσου φιλοξενεί το Πατρικόν
To τρίτο Τραπέζωμα μεταφέρει την κουβέντα στη Λινού - Φλάσου, στο Καφενείο της Γιωργίας
Το πρώτο εστιατόριο μέσα σε θερμοκήπιο έρχεται στην Κύπρο
Ένας νέος χώρος εστίασης ετοιμάζεται να υποδεχτεί το κοινό μέσα σε ένα πραγματικό θερμοκήπιο, δίπλα στο THE BARN
Μεγάλη διεθνής διάκριση για την Κύπρο: Δύο χρυσά μετάλλια στο Global Chefs Challenge
Διπλή διάκριση στους ημιτελικούς της Worldchefs, με πρόκριση στη ζαχαροπλαστική και στη μαγειρική νέων
Live cooking με oysters, paella και bubbles στη ΦΙΖΖΥ ΣΠΡΙΤΖΕΡΙΑ
Μια εμπειρία που συνδυάζει καλό φαγητό και χαλαρή διάθεση.
10 πετρόκτιστα ταβερνάκια στο βουνό που σε ταξιδεύουν στην παράδοση
Με μυρωδιές από σπιτικά φαγητά, τζάκια που ζεσταίνουν τον χειμώνα και αυλές που γεμίζουν το καλοκαίρι, οι ταβέρνες αυτές αποτελούν αυθεντικά καταφύγια γεύσης και φιλοξενίας
Το Υφαντουργείο γίνεται ένα μικρό «στοιχειωμένο» café για το Halloween
Καφές, σπιτικές λιχουδιές και δημιουργικά εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, στις 28 Οκτωβρίου στην παλιά Λευκωσία.
Δύο Κύπριοι σεφ εκπροσωπούν την Κύπρο στον διεθνή διαγωνισμό μαγειρικής στο Βελιγράδι
Η Κύπρος ταξιδεύει στο Βελιγράδι με στόχο μια θέση στον παγκόσμιο τελικό του Worldchefs Global Chefs Challenge 2027, στη Σαγκάη
Μια τελευταία Κυριακή στο Columbia Sun, μέχρι το καλοκαίρι του 2027
Κάθε καλοκαίρι έχει το δικό του τέλος.
Cyprus Wine Expo – Oenognosia 2026: Άνοιξε η προπώληση εισιτηρίων σε ειδική τιμή μέχρι τις 31 Οκτωβρίου!
Η έκθεση, που πραγματοποιείται για πέμπτη χρονιά, έχει καθιερωθεί ως η μεγαλύτερη εκδήλωση γευσιγνωσίας κρασιού στην Κύπρο
Βάφτιση κάτω από τα αστέρια, στον μαγευτικό κήπο του Garden Day & Night
Λουλούδια, λαμπερά fairy lights και μια γιορτή που συνεχίζεται μέχρι το βράδυ. Στην καρδιά της Λευκωσίας, το Garden Day & Night ανοίγει τις κρατήσεις για τις βαφτίσεις της σεζόν 2027
ÓRIS X THE CLUMSIES: Μια μοναδική συνεργασία συνεχίζεται στο Trilogy
Τρία cocktails, δύο βραδιές, μία σταθερή συνεργασία