Δημοσιεύτηκε στις 03 Ιουλίου 2017
Το τελευταίο αγώνισμα, το τελευταίο «Συμβούλιο του Νησιού», η αποχώρηση του Γιάννη Σπαλιάρα από το παιχνίδι, η συγκίνηση, οι καβγάδες και η συμφιλίωση κυριάρχησαν στο χθεσινό επεισόδιο του "Survivor" της τηλεόρασης του ΣΙΓΜΑ. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατάφερε να κερδίσει το παιχνίδι και να εξασφαλίσει τη δεύτερη ασυλία που του έδωσε ταυτόχρονα μια θέση στον ημιτελικό και ένα εισιτήριο για την Κούβα μαζί με το νικητή της πρώτης ασυλίας Μάριο Ιωαννίδη.
Μια μοναδική μονομαχία μεταξύ του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Κώστα Αναγνωστόπουλου, απόλαυσαν οι τηλεθεατές στο χθεσινό τελευταίο αγώνισμα του "Survivor" με τον πρώτο να κερδίζει. Αργότερα, στο «Συμβούλιο του Νησιού» ο Γιάννης Σπαλιάρας, σύμφωνα με την 24ωρη ψηφοφορία, ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το παιχνίδι.
Το χθεσινό επεισόδιο του "Survivor" της τηλεόρασης του ΣΙΓΜΑ έφτασε το εκπληκτικό 66,8% στα ανά τέταρτο στοιχεία.
Στον ημιτελικό, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 4 Ιουλίου, θα συμμετάσχουν τρεις παίκτες. Ο Μάριος Ιωαννίδης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχουν ήδη κερδίσει μία θέση, ενώ ο τρίτος παίκτης θα αναδειχθεί μέσα από νέα ψηφοφορία που θα διεξαχθεί απόψε στις 21:15 ανάμεσα στους Κώστα Αναγνωστόπουλο και Κωνσταντίνο Βασάλο. Ο παίκτης με τις περισσότερες ψήφους θα πάει στον ημιτελικό και ο άλλος θα αποχωρήσει.
Η αγωνία κορυφώνεται. Απόψε το βράδυ στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ ένα καθηλωτικό επεισόδιο αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.
Σχετικά
            
        Φιλανθρωπικό FASHION SHOW Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού Λεμεσού
Μια λαμπερή βραδιά μόδας και προσφοράς
            
        Το Καϋμάκκιν γιορτάζει τα 10χρονά του με ένα 10ήμερο εκδηλώσεων
Σημείωσε τις ημερομηνίες και περίμενε τις λεπτομέρειες!
            
        14 όμορφες ιδέες για μια αξέχαστη εβδομάδα στην Κύπρο
Από συναυλίες και γευστικές εμπειρίες μέχρι φεστιβάλ και περιπάτους στη φύση ό,τι κι αν αγαπάς, η Κύπρος έχει κάτι ξεχωριστό για σένα αυτή την εβδομάδα
            
        
            
        The Jolly Road: Το πιο φωτεινό Christmas Market της Λευκωσίας έρχεται!
Μπαίνουμε στο κλίμα των γιορτών με μία μεγάλη χριστουγεννιάτικη αγορά στην πρωτεύουσα
            
        Τις Κυριακές στο Φοινί φτιάχνουν Φοινιώτικο παλουζέ
Για τελευταία Κυριακή, πάμε στο χωριό για ζεστό παλουζέ
            
        Προτιμώ να περπατήσω παρά να πιώ και να οδηγήσω...
Η Λεμεσός λέει όχι στην οδήγηση υπό αλκοόλ
            
        H καρδιά του Taekwon-do, χτυπά αυτόν τον Νοέμβριο στην Κύπρο
Η Λεμεσός φιλοξενεί την εκδήλωση για τα 60 χρόνια του αθλήματος στην Ευρώπη
            
        Αυτό το εργαστήρι δημιουργικής γραφής με την Ελένη Ξένου εμπνέεται από τα ίχνη και τις γραμμές
Σε έναν καινούριο υπέροχο χώρο στην πλατεία Αγίου Ιωάννη στη Λάρνακα
            
        Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Πάχνα, ανακοίνωσε ημερομηνίες
Όλα όσα ετοιμάζει το χωριό της Λεμεσού
            
        Το Κοιλάνι μεταμορφώνεται φέτος σε ένα «Παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό»
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις
            
        Το Όμοδος ανακοίνωσε τριήμερο Christmas Market
Τριήμερο με άρωμα Χριστουγέννων στο Όμοδος!