Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουνίου 2017
Την Τετάρτη, 14 Ιουνίου στο όμορφο και αναπαλαιωμένο Πολιτιστικό Κέντρο «Μύλοι» στο Καϊμακλί, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια έκθεσης για τα 65 χρόνια ιστορίας της REGIS, που θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό μέχρι και τις 18 Ιουνίου.

Τα εγκαίνια τελέστηκαν από τον Προέδρο της Δημοκρατίας, κ. Νίκο Αναστασιάδη, παρουσία συνεργατών, εργαζομένων, και φίλων της REGIS και εκπροσώπων των ΜΜΕ.

Σε μια χαλαρή καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, γεμάτη αισθήματα νοσταλγίας και συγκίνησης, οι καλεσμένοι απόλαυσαν, παρέα με το αγαπημένο μας παγωτό, μια ολοκληρωμένη περιδιάβαση σε σημαντικά ιστορικά εκθέματα που έφεραν στο προσκήνιο γλυκές αναμνήσεις, παρουσιάζοντας την πετυχημένη πορεία της REGIS στην κυπριακή αγορά.

Στην ομιλία της, η κα Λένα Πρωτοπαπά Πελίδη, εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας, ανέφερε: «Φέτος συμπληρώνουμε 65 χρόνια κοντά στον Κύπριο καταναλωτή και στην κυπριακή κοινωνία, 65 χρόνια δημιουργίας και αφοσίωσης. Με τα εγκαίνια αυτής της έκθεσης θέλουμε να μοιραστούμε τα συναισθήματα χαράς, συγκίνησης και περηφάνιας που μας κατακλύζουν όταν αναλογιζόμαστε τις προσπάθειες που έχει καταβάλει η οικογένεια της Κυπριακής Γαλακτοβιομηχανίας REGIS, ώστε να κατέχει μέχρι και σήμερα ένα μεγάλο μερίδιο στην κυπριακή αγορά. Θέλουμε επίσης να εκφράσουμε την εκτίμησή μας σε όλους εσάς, τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες και φίλους μας, και όλους όσοι πίστεψαν σε εμάς και συνέβαλαν στο να βρισκόμαστε στη θέση που είμαστε σήμερα, αλλά κυρίως με τους καταναλωτές που μας καθιέρωσαν και μας κράτησαν στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων τους. Έχοντας ζήσει εγώ και ο αδελφός μου, Τάκης Πρωτοπαπάς, δίπλα στον πατέρα μας, Γιώργο Πρωτοπαπά, επιτρέψτε μου να εκφράσω και δημόσια τον θαυμασμό και την εκτίμησή μας προς τον άνθρωπο που δημιούργησε αυτή την εταιρεία, την εξέλιξε και την ανέπτυξε με τις καινοτόμες ιδέες του, τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή του, παρόλες τις προκλήσεις που αντιμετώπισε. Όραμα μας είναι να συνεχίσουμε την παρακαταθήκη που μας άφησε και να είμαστε μία σημαντική δύναμη στην αγορά του παγωτού, προσφέροντας πάντοτε αγνά και ποιοτικά προϊόντα».
Σε χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κος Νίκος Αναστασιάδης, ανέφερε: «Το όνομα της REGIS, καθιερωμένο πλέον στη συνείδηση και την εκτίμηση του καταναλωτή, επιβραβεύει τους ιδιοκτήτες για την πίστη και την επιμονή που επέδειξαν σε αξίες, όπως είναι η ποιότητα των προϊόντων τους, η σχέση εμπιστοσύνης που κτίζουν με τους καταναλωτές, αλλά και η σχέση με τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες και τους προμηθευτές της. Πιο συγκεκριμένα, και παρά τα πλήγματα που δέχθηκε μετά την εισβολή του 1974, είναι συνειδητά που έχει κρατήσει τις εγκαταστάσεις της στη διαχωριστική γραμμή της περιοχής Καϊμακλίου, διατηρώντας και προωθώντας με τον τρόπο αυτό, την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της εν λόγω περιοχής. Θα ήθελα να τονίσω ότι ως Κυβέρνηση, επικροτούμε όλα εκείνα τα παραδείγματα κυπριακών επιχειρήσεων, που κατάφεραν να επιβιώσουν μέσα από την οικονομική κρίση που ταλάνισε την πατρίδα μας, συνεχίζοντας να προσφέρουν ποιότητα υπηρεσιών, σε προσιτές για τους καταναλωτές τιμές».
Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό από τις 15 μέχρι τις 18 Ιουνίου με άφθονο παγωτό και διαδραστικές δραστηριότητες για παιδιά μεταξύ των ωρών 10:00-13:00 και 16:00-20:00. Δείτε το πρόγραμμα με τις παιδικές δραστηριότητες στη σελίδα της REGIS στο Facebook

Σχετικά
Η τέχνη του κυριακάτικου μπουφέ στο Columbia Steak House
Δοκιμάσαμε το πλούσιο Sunday Carvery Lunch με ποιοτικό φαγητό, μεγάλη ποικιλία και οικογενειακή διάθεση
Σε άνοδο η οινοχοΐα στην Κύπρο – Τι αλλάζει στην εστίαση και τα ξενοδοχεία
160 επαγγελματίες Sommelier στην Κύπρο και συνεχής άνοδος του κλάδου
20 επιλογές για χαλαρό μεσημέρι με καλό φαγητό και όμορφη ατμόσφαιρα στη Λευκωσία
Από παραδοσιακές γεύσεις μέχρι σύγχρονη κουζίνα, η πρωτεύουσα σε καλεί να απολαύσεις το πιο νόστιμο τραπέζι της εβδομάδας
Οινοποιείο Τσιάκκας: Οι άνθρωποι πίσω από τα κυπριακά κρασιά
Μιλήσαμε με τους ανθρώπους του και μάθαμε τη διαδικασία παραγωγής των εκλεκτών κυπριακών κρασιών του
Η πόλη βρίσκει (από σήμερα) το Noima της!
Πρώτες εικόνες από τη νέα (νόστιμη) άφιξη της πόλης
Χειμωνιάτικες απολαύσεις δίπλα στο τζάκι σε 15 εστιατόρια και ταβέρνες της Κύπρου
Επιλεγμένες ταβέρνες με τζάκι για απολαυστικές χειμωνιάτικες εξόδους
Το Fogo BBQ στήνει ξανά τη φουκού του στο πιο ψηλό σημείο της Κύπρου
Για δύο μέρες μόνο θα ψήνει steaks και burgers
Γνωστό food truck απέκτησε (μόλις) το πρώτο του εστιατόριο στη Λεμεσό
Η Λεμεσός απολαμβάνει ξανά τα ποιοτικά burger του The Coach Eats
Φάγαμε στο εστιατόριο Dopios του Χριστόφορου Πέσκια στην Αθήνα
Στο εστιατόριο του Κύπριου σεφ η παράδοση συναντά τη σύγχρονη γαστρονομία μέσα από καθαρές γεύσεις, δημιουργικά πιάτα και έναν χώρο που αποπνέει αυθεντική φιλοξενία
Taste Atlas 2026: Αυτά είναι τα τοπ γλυκά στον κόσμο -Τα 6 ελληνικά που βρίσκονται στη λίστα
Το 2026 ξεκίνησε με το Taste Atlas να παρουσιάζει τις πρώτες γαστρονομικές του προτάσεις για τη νέα χρονιά, αποκαλύπτοντας τη λίστα με τα κορυφαία γλυκά του κόσμου που αξίζει να δοκιμάσει κανείς