Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Ξάπλα σε ένα αλλιώτικο beach bar του Πρωταρά

Ένα παραλιακό μαγαζί όπου θα πας για μπάνιο από το πρωί και θα κάτσεις μέχρι το βράδυ για για κοκτέιλ

Δημοσιεύτηκε στις 08 Ιουνίου 2017

Το καλοκαίρι είναι εδώ και αναζητάμε συνεχώς νέα στέκια και μαγαζιά που να μας προσφέρουν κάτι περισσότερο από αυτά που έχουμε συνηθίσει. Το συγκεκριμένο μαγαζί σου προσφέρει κάτι ιδανικό. Ξαπλώστρες, άνεση, γρασίδι, θέα στη θάλασσα, καφέ, ποτό, κοκτέιλ, ψάρια, κρεατικά και χαλάρωση.

Στον Αιγιαλό, λοιπόν, θα πας από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, για να απολαύσεις την προσεγμένη του κουζίνα και τα εντυπωσιακά cocktail που σερβίρει το υπαίθριο bar που βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Το καλοκαίρι στον Αιγιαλό απολαμβάνεις μοναδική θέα από την όμορφα διακοσμημένα με ψάθινα βεράντα του αλλά και από την προνομιακή τοποθεσία του beach bar του, που λειτουργεί τους καλοκαιρινούς μήνες από τις 9 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Εγγυημένα θα φας και θα ενθουσιαστείς με όλα όσα έχει να σου προσφέρει ο Αιγιαλός. Από τα φρεσκότατα ψάρια του, μέχρι τα μαγειρευτά και τα ορεκτικά του, αλλά και ό,τι άλλο επιλέξεις από το πλούσιο μενού του. Εγγύηση για φρέσκο ψάρι είναι οι δύο ιδιοκτήτες του, Αντώνης και Χάρης, που φροντίζουν να φέρνουν την ψαριά της ημέρας κατευθείαν από τις δικές τους επαγγελματικές βάρκες, στη βιτρίνα του εστιατορίου.

Μάθε ότι από τις 7 το βράδυ, το Aeyialos Beach Bar σε συνεργασία με το Harvest Status μετατρέπεται σε wine cocktail bar και μπορείς να δροσιστείς με ένα από τα signature cocktail του βραβευμένου Παγκυπριονίκη για τη χρονιά 2017, bartender Ιωάννη. Η μαγευτική θέα του και η μοναδική ατμόσφαιρά του, θα σε χαλαρώσουν αλλά και θα σε απογειώσουν μαζί με τους ήχους της jazz και blues μουσικής του.

Πουθενά αλλού δεν θα βρεις έναν εξαίρετο συνδυασμό καλών γεύσεων και προσεγμένων ποτών, που σε χορταίνουν και σε ξεδιψούν σε λογικότατες τιμές! Γι' αυτό και ο Αιγιαλός είναι η καλύτερη και η απόλυτη επιλογή σου για να απολαύσεις ήλιο, θάλασσα, να κολυμπήσεις, να χαλαρώσεις, να φας φρέσκο ψάρι και να πιείς δροσερά cocktail.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close