Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Πίνουμε τον καλύτερο καφέ στην καρδιά της πρωτεύουσας

Άνοιξε το μεγαλύτερο και το πιο εντυπωσιακό CoffeeHouse απ’ όλα!

Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαΐου 2017

Σε γωνιακό δρόμο Γιάννη Κρανιδιώτη και Πάργας, πάροδος Σπύρου Κυπριανού άνοιξε ακόμη ένα CoffeeHouse σ' έναν ατμοσφαιρικό, πολυεπίπεδο χώρο με προσεγμένο και ιδιαίτερα μοντέρνο διάκοσμο.

Oι άρτιοι εκπαιδευμένοι barista του CoffeeHouse, σερβίρουν με αγάπη και χαμόγελο σε ένα περιβάλλον γήινο και "πράσινο" τον καλύτερο καφέ!

Ανακάλυψε την CoffeeΒoutique γωνιά του όπου μπορείς να προμηθευτείς τα χαρμάνια της CoffeeHouse για το σπίτι, ενώ στους χώρους του, τόσο έξω στη μεγάλη βεράντα, όσο και μέσα στα άνετα σαλονάκια με τα χαρούμενα μαξιλάρια και τις ωραίες ξύλινες επιγραφές πάνω στους τοίχους, απολαμβάνεις φρεσκοαλεσμένο καφέ με πλούσια μεστή γεύση, φυσικούς χυμούς, detox, σπιτικές λεμονάδες, τσάι, ζεστή και κρύα σοκολάτα και νόστιμα φρεσκοφτιαγμένα αλμυρά, γλυκά και σαλάτες.

Μόλις κοντοσταθείς στις γεμάτες από φρεσκοψημένα αλμυρά και γλυκά βιτρίνες του, θα έχεις πραγματικό γευστικό δίλημμα τι να πρωτοδιαλέξεις! Διαθέτει μία απίστευτη ποικιλία σε cookies και cakes, σπιτικές πίτες και κουλούρια Θεσσαλονίκης που ψήνονται επιτόπου, φρέσκα σάντουιτς και σαλάτες που φτιάχνονται κάθε πρωί για να τα συνοδεύσεις με τον πρωινό σου καφέ και ό,τι άλλο θες να συνοδεύσεις τον αρωματικό καφέ σου.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close