Νέες Αφίξεις , Bars & Clubs

Ανακαλύψαμε, ίσως, το πιο μαγευτικό beach bar της Κύπρου

Ένα πανέμορφο παραλιακό μπαράκι που θα κλέψει την καρδιά σου και σίγουρα θα θέλεις να το επισκεφτείς

Δημοσιεύτηκε στις 06 Μαΐου 2017

Η θερμοκρασία ανεβαίνει, το καλοκαίρι πλησιάζει και τα καλοκαιρινά στέκια επιστρέφουν το ένα μετά το άλλο. Το Check In όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ψάχνει και βρίσκει τα καλύτερα στέκια για να σου τα προτείνει.

Ένα από αυτά τα στέκια είναι και η νέα μας ανακάλυψη που βρίσκεται στον Κάτω Πύργο και λέγεται "Grape By The Sea" που αν πούμε πως πρόκειται για ένα επίγειο μικρό παράδεισο δεν θα είμαστε υπερβολικοί. Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν αν αποφασίσεις να βρεθείς σε εκείνο το σημείο της Κύπρου από την Πάφο πιο πάνω στον Πωμό και να φτάσεις μέχρι εκείνο το απομακρυσμένο σημείο της επαρχίας Λευκωσίας, τον Κάτω Πύργο κάνε μία στάση για μπάνιο, χαλάρωση και να απολαύσεις ίσως την ομορφότερη δύση ηλίου στο "Grape By The Sea".

Ένας χώρος χωρίς φτιασίδια, απόλυτα φυσικός με ξαπλώστρες, γκαζέπο, ξύλινο μπαρ, καρέκλες και τραπέζια κάτω από τέντα, που σου σερβίρει παγωμένα ροφήματα και κοκτέιλ αλλά και νόστιμα σνακ και πιάτα όπως σάντουιτς, μπριζόλες, σαλάτες και διάφορα άλλες επιλογές για φαγητό. Μία ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι, ίσως ένα από τα ομορφότερα παραλιακά μπαράκια της Κύπρου.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close