Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαρτίου 2017
Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένης βροχής, κυρίως στα παράλια.
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.
Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στους μηδέν βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.
Αύριο Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με λίγες τοπικές βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται να πέσουν χιόνια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.
Το σαββατοκυρίακο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος.
Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα. Η θερμοκρασία το Σαββατοκυρίακο θα παραμείνει στα επίπεδα της Παρασκευής ενώ τη Δευτέρα θα σημειώσει πτώση.
Σχετικά
Η Πάφος ανάβει τα φώτα των γιορτών με τον Akyla
Μετά τη συναυλία, ακολουθεί ένα μεγάλο DJ Party μέχρι αργά το βράδυ, με μουσική, χορό και ατελείωτη γιορτινή διάθεση
Η Λευκωσία υποδέχεται ξανά το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της!
Το Handmade in Cyprus φέρνει για δεύτερη χρονιά τη μαγεία μιας παραδοσιακής ευρωπαϊκής Χριστουγεννιάτικης Αγοράς στην Πλατεία Ελευθερίας.
Η Λάρνακα ανάβει τα χριστουγεννιάτικα φώτα της με τον Γιώργο Τσαλίκη
Συναυλία, χορός, χορωδία και εκπλήξεις για τα παιδιά την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου στην Πλατεία Ερμού.
Χριστουγεννιάτικο Χωριό στη Λακατάμεια με 100 περίπτερα και ελεύθερη είσοδο
Από τις 4 έως τις 6 Δεκεμβρίου, το Πάρκο Αγίου Γεωργίου φιλοξενεί γιορτινή αγορά και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Το Σάββατο ανάβει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου.
To Christmas Strawberry Land ανακοίνωσε ολόκληρο το πρόγραμμά του
Φέτος θα κάνουμε γιορτές στο σπίτι της Φράουλας
Η Λευκωσία θα γεμίσει και φέτος Aγιοβασίληδες
Φορέστε τη στολή του Άγιου Βασίλη και γίνετε μέρος της πιο χαρούμενης χριστουγεννιάτικης βόλτας
Weekend Agenda: 26 ιδέες για έξοδο στην Κύπρο το πρώτο σαββατοκύριακο του Νιόβρη
Θεατρικές πρεμιέρες, μουσική, τα εγκαίνια της Μπιενάλε Αγίας Νάπας και φεστιβάλ με ζιβανία, παραγεμωστό και καυτερές πιπεριές.
Πέντε μέρες με περφόρμανς και πειραματικό ήχο στο κτίριο Τσαούση
Το Space of Tapes ανοίγει έναν χώρο στην παλιά Λευκωσία από τις 11 έως τις 15 Νοεμβρίου, με τη Σαβίνα Γιαννάτου στην εναρκτήρια παράσταση, διαδραστική περιήγηση και εργαστήριο κατασκευής ηλεκτρονικών οργάνων.
Η Ξυλοφάγου στήνει το Χριστουγεννιάτικο Χωριό Αγάπης για δύο μέρες
Το γιορτινό διήμερο θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου, με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου το Σάββατο.
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό ΕπιΔραση επιστρέφει στην Επισκοπή για τρεις μέρες
Δημιουργικά εργαστήρια, παιχνίδια, μουσική και γιορτινές λιχουδιές στην Πλατεία Ελευθερίας, από τις 18 έως τις 20 Δεκεμβρίου.
Yoga & Wine Experience: Ένα πρωινό για κίνηση, χαλάρωση και απόλαυση στο Marathasa Wines
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Νοεμβρίου
Μια ξεχωριστή βραδιά μόδας με την υπογραφή του Κύπριου Σχεδιαστή Παντελή Μήτσου, MITSU|MITSU, για καλό σκοπό.
Η φιλανθρωπική επίδειξη μόδας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου