Eating News , Εστιατόρια

Το φετινό Food Festival πάει Λεμεσό

ο Διεθνές Φεστιβάλ Τροφίμων θα είναι φέτος διήμερο, και θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο

Δημοσιεύτηκε στις 09 Μαρτίου 2017

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τροφίμων της Κύπρου έλαβε χώρα πέρσι για πρώτη φορά στη Λευκωσία.

Η διοργάνωση επιστρέφει και φέτος στη δεύτερή της έκδοση, φέτος σε διαφορετική τοποθεσία, αυτή τη φορά στην περιοχή της Επίχωσης στη Λεμεσό.

Στόχος και του 2ου Cyprus International Food Festival είναι να συγκεντρώσει και να αναδείξει τις διαφορετικές κουζίνες που προσφέρονται στην Κύπρο -ένα σταυροδρόμι πολιτισμών από τη Μεσόγειο, τη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη και με συνδέσεις προς την Άπω Ανατολή.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τροφίμων θα είναι φέτος διήμερο, και θα πραγματοποιηθεί στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2017 από τις 16:00 μέχρι αργά το βράδυ.

Ο Μώλος και η καταπληκτική θέα της θάλασσας αποτελούν το ιδανικό σκηνικό, για να δοκιμάσετε τις πολλές διαφορετικές κουζίνες, με τη μορφή του street food, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να τα συνδυάσετε με κρασιά από τοπικά και διεθνή οινοποιεία.

Πέρα από τους -πάνω από 40- εκθέτες, θα υπάρχει κι ένας ειδικός χώρος αφιερωμένος στα παιδιά κάτω των 12 ετών, όπου οι λιλιπούτειοι φίλοι μας θα λάβουν μέρος σε μαθήματα μαγειρικής υπό το άγρυπνο βλέμμα των επαγγελματιών.

Πάνω από 20 σεφ θα εκπροσωπήσουν κουζίνες από διάφορες χώρες, επιδεικνύοντας ταυτόχρονα τις μαγειρικές τους ικανότητες. Θα υπάρξουν επίσης επιδείξεις παρασκευής κοκτέιλ, μια φωτογραφική και εικαστική έκθεση, καθώς και διαγωνισμοί για το κοινό.

Οινοποιεία και ζυθοποιίες, τοπικές και διεθνείς, θα είναι εκεί για να προσφέρουν τα ποτά τους για όλους τους παρευρισκόμενους.

Με ελεύθερη είσοδο, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τη γιορτή, παρέα με μουσική και ένα πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close