Δημοσιεύτηκε στις 06 Μαρτίου 2017
Στο νέο bar-restaurant της Λεμεσού, το πρώτο που θα σε κερδίσει είναι η υπέροχη ατμοσφαιρική διακόσμηση. Δωμάτια που χωρίζονται με καμάρες, ξύλινες δόμες, πέτρα αλλά και μοντέρνα στοιχεία, όλα θα σε εμπνεύσουν να πας εκεί και να καθίσεις με τις ώρες.
Καταρχάς, είναι το ιδανικό spot για after-work ποτό. Όπως και στο Μιλάνο, απ' όπου ξεκίνησε η ιδέα του aperitivo, θα έλθεις στο Άλγεβρα, θα παραγγείλεις ποτό, για παράδειγμα ένα Campari Spritz ή ένα Aperol Spritz και στην τιμή του περιλαμβάνονται τσιμπήματα που βγαίνουν από την κουζίνα ανά τακτά χρονικά διαστήματα*.
Τι θα πιεις; Η λίστα περιλαμβάνει 19 μπίρες, πολλά spirits και μια καλή γκάμα από κρασιά. Το βράδυ, εάν έρθεις για φαγητό, τσέκαρε και τα cocktail (όλα γύρω στα €8). Το μενού περιλαμβάνει από τα κλασικά Μαργαρίτα, Mojito, Old Fashioned μέχρι signature όπως το The Italian Job με βάση το brandy και με σπιτικό λικέρ βασιλικού και το Μαστιχώματα που έχει ως βάση, τι άλλο, μαστίχα! Αν γουστάρεις κάτι που δεν υπάρχει στο μενού, ζήτα από τα παιδιά στο bar να σου το φτιάξουν.
Αξίζει να σημειώσουμε, πως το φαγητό, με γεύσεις της ελληνικής κουζίνας, είναι αξιόλογο! Θα δοκιμάσεις για παράδειγμα την πανσέτα Άλγεβρα, σιγοψημένη για 5 ώρες, το αλμυρό γαλακτομπούρεκο με λαδοτύρι Λέσβου και τους αλμυρούς λουκουμάδες με φέτα!
*Από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 18:00 έως και τις 21:00 το ΑΛΓΕΒΡΑ προσφέρει δωρεάν “Finger food” με κάθε ποτό.
Κράτησε θέση στα 99828201, 25828282.
Σχετικά

To Guaba ανοίγει τις πόρτες του, για ένα ανέμελο καλοκαίρι στη Λεμεσό
Πότε και με ποιους θα κάνει grand opening

Σ΄αυτό το πάρτι θα πάρεις μια πρώτη γεύση του AfroBanana Festival
Το launch party του ABR Festival θα γίνει στη New Division

Η Φρειδερίκη και ο ΣaiΣ για ένα live γεμάτο μουσική
Οι δύο Κύπριοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους

Early opening την Δευτέρα του Πάσχα για αγαπημένο μπαράκι στην παλιά Λευκωσία
Με μουσική και καινούργιες μπίρες

Ένα ακόμη αγαπημένο μας καλοκαιρινό στέκι στην Αγία Νάπα ανακοίνωσε την επιστροφή του
Ανέμελες βουτιές και κοκτέιλ στην άμμο ξανά στο δημοφιλές beach bar που ετοιμάζεται να μας υποδεχθεί

Η Παλαιά Πινέζα γιορτάζει τα δωδέκατα γενέθλιά της με ένα μεγάλο street party
Ένα από τα πιο αγαπητά μπαράκια της παλιάς Λευκωσία μας προσκαλεί στα γενέθλιά του

Γιορτάζουμε 20 χρόνια Scarabeo και θυμόμαστε αξέχαστες στιγμές
Με ελεύθερη είσοδο και ένα μεγάλο street party

Το πρωτοποριακό beach bar που άλλαξε το Μακένζι, αφηγείται την ιστορία του
20 χρόνια γεμάτα διασκέδαση

Η πιο διάσημη Μαντάμ της Λεμεσού, ετοιμάζεται για αλλαγές
Εξ ου και κλείνει για λίγο κι επιστρέφει

Σ' αυτό το καρναβαλίστικο πάρτι πρέπει να πας
Kontovourkis & Co Carnival Party στο Savino live

Πίσω στα 00’s Party: Φοράει τα καρναβαλίστικά του και έρχεται στη Λευκωσία να μας ξεσηκώσει!
Millennials της Λευκωσίας, ήρθε το carnival party που περιμένατε!

Μια πόλη σε ρυθμό, μια νύχτα εκπληκτική... στη Λεμεσό
Ζήσε την απόλυτη Carnival Fiesta στη Λεμεσό