Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

H νέα άφιξη της Λευκωσίας που αγαπήσαμε

Πήγαμε στο καινούργιο καφέ του κέντρου της πρωτεύουσας και σου μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας

Δημοσιεύτηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2017

Τα ακριβά αρώματα βρίσκονται σε μικρά μπουκαλάκια, λένε και αυτό ακριβώς ένιωσα όταν βρέθηκα για πρώτη φορά στο καινούργιο, μικρό και χαριτωμένο καφέ που άνοιξε πρόσφατα στο κέντρο της πρωτεύουσας, το Facetime Bakery Café που θα το βρεις σε ένα παράλληλο δρόμο της λεωφόρου Μακαρίου, στην οδό Μυκηνών.

Ανεβαίνοντας τα σκαλιά θα βρεθεί στη μικρή του βεράντα στα αριστερά και προχωρώντας θα βρεις την είσοδο στα δεξιά σου. Η πρώτη γρήγορη ματιά σου δίνει την αίσθηση πως μπήκες σε ένα χώρο που οι άνθρωποι που τον έφτιαξαν έχουν μεράκι, γούστο και αγαπούν την καλαίσθητη διαρρύθμιση του χώρου. Γυάλινα δοχεία με σοκολατάκια, μία βιτρίνα με λαχταριστά γλυκά μπροστά σου και μυρωδιά από καφέ. Ο χώρος μικρό, λίγα τραπεζάκια ενώ προχωρώντας βρίσκεσαι στην πιο μεγάλη εξωτερική βεράντα. Μάλλον αυτό θα γίνει το νέο μου στέκι.

Ένα καφέ που φτιάχνει και σερβίρει 100% βιολογικό καφέ, σπιτικά αρτοποιήματα που μοσχοβολάνε ενώ στο μενού θα βρεις μοναδικές επιλογές ακόμα και αν βρίσκεσαι σε δίαιτα, αν είσαι χορτοφάγος, vegan ή και γλυκατζής.

Κύριο χαρακτηριστικό του μαγαζιού πέραν του φροντισμένου μενού και καλαίσθητου χώρου είναι το πρόγευμα, το χορταστικό και value for money πρόγευμα το οποίο μπορείς να παραγγείλεις και από το γραφείο με δωρεάν delivery.

Πέραν του προσεγμένου καφέ και του all day breakfast σε εννέα διαφορετικές εκδοχές σου προτείνω να δοκιμάσεις τα special σάντουιτς, ειδικά το Il Grasso ενώ καθημερινά έχεις την επιλογή της σούπας ημέρας. Αν είσαι από τους… ‘παράξενους’ της διατροφής σίγουρα θα δοκιμάσεις το Quinoa Burger.

Μαζί με τον καφέ και τα διάφορα ροφήματα ιδιαίτερη σημασία εντόπισα πως δίδεται στα γλυκά. Θα σου κλείσουν το μάτι στη βιτρίνα. Από brownies μέχρι red velvet, lemon cheesecake, carrot cake και από αμαρτωλό Pizza Brownie με peanut butter, raspberry και marsmallow.

To Facetime Café μου άρεσε διότι αποπνέει ηρεμία, μου προσφέρει νόστιμες, healhty και οικονομικές επιλογές, προσαρμόζεται στο πρόγραμμά μου και φτιάχνει υπέροχο καφέ.

Επιπλέον το Facetime Café, αποτελεί ιδανική πρόταση για εταιρικά brunches,  παρουσιάσεις και εκδηλώσεις, αφού προσφέρει και κάνει διανομή στο χώρο σας, ολοκληρωμένα πακέτα από γλυκά ή αλμυρά εδέσματα.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close