Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Άλλη μία νέα άφιξη στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού!

Ένα νέο μαγαζί έρχεται να προσθέσει κάτι γλυκό και δροσερό στον χώρο του λιμανιού

Δημοσιεύτηκε στις 01 Φεβρουαρίου 2017

Τα καινούργια μαγαζιά και ο ανανεωμένος χώρος του παλιού Λιμανιού ήρθε να προσφέρει μία διαφορετική επιλογή για φαγητό, ποτό, καφέ και γενικότερα έξοδο στην πόλη της Λεμεσού. Οι νέες αφίξεις διαδέχονταν η μία την άλλη στον χώρο του λιμανιού πράγμα που συνεχίζεται και φέτος. 

Η νέα άφιξη που έρχεται να προστεθεί στη σειρά των μαγαζιών που υπάρχουν στο παλιό λιμάνι είναι ακόμη μία παγωταρια. Πρόκειται για μία από τις πιο γνωστές κυπριακές εταιρείες παγωτού στην Κύπρου η οποία επεκτείνεται σε αυτό το σημείο της Λεμεσού. 

Τα Παγωτά Ε. Πυργά ανοίγουν σε μερικές ημέρες το καινούργιο τους κατάστημα στο Παλιό Λιμάνι το οποίο θα βρίσκεται μεταξύ του Cafe Pascucci και του TsakMade. 

Οι παγωταρίες Πυργά θα αποτελέσουν και φέτος μια όαση δροσιάς για όλους μας το καλοκαίρι και όχι μόνο! Εκεί θα βρεις μια πολύ μεγάλη ποικιλία από 40 και πλέον γεύσεις παγωτών, παγωτό-γιαούρτι ακόμα και με στέβια, αλλά και λαχταριστά παγωτίνια, απολαυστικές τούρτες, δροσερές γρανίτες και milkshakes. Σου προτείνω τα “sundae”, βελούδινο παγωτό ή  δροσερό sorbet σερβιρισμένο με τα toppings της επιλογής σου.

No automatic alt text available.

Image may contain: outdoor

Image may contain: one or more people, people standing and outdoor

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close