Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιανουαρίου 2017
Το ESTIA Music Dine Bar φιλοδοξεί να αποτελέσει την εναλλακτική επιλογή, συνδυάζοντας πολύ καλό φαγητό, ποτό και εξαιρετική μουσική σε ένα φιλόξενο χώρο που φτιάχτηκε με πολύ μεράκι για να προσφέρει άνεση και αισθητική με κυρίαρχο μέλημα την ποιοτική ψυχαγωγία, συνθέτοντας και συνδυάζοντας τους νόστιμους και όμορφα σερβιρισμένους μεζέδες της αυθεντικής ελληνικής κουζίνας- μαζί με την ποιοτική μουσική δοσμένη από μια ομάδα ταλαντούχων καλλιτεχνών, σε ένα πρόγραμμα με ωραία και αγαπημένα τραγούδια.
Το ESTIA Music Dine Bar μπαίνει και επισήμως σε τροχιά, από τον Φεβρουάριο και επειδή, ως γνωστόν, ο οίνος ευφραίνει καρδίαν, η δυνατή κάβα κρασιών με εξαίσιες εγχώριες και ελληνικές ετικέτες δεν θα μπορούσε παρά να αποτελέσει το επιστέγασμα.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα συνθέτει μια μεγάλη γκάμα τραγουδιών ψυχής, από το παλιό και το νέο ρεπερτόριο κυρίως της ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας μουσικής, με μελωδίες και στίχους που αγαπήσαμε και σιγοτραγουδούμε.
Η Αννίτα Κωνσταντίνου με την εξαίρετη φωνή και την ωραία της παρουσία, ο νεαρός και ταλαντούχος Νικόλας Αργυρού στην κιθάρα και το τραγούδι και οι έμπειροι Μάρα Κλεάνθους στο πιάνο και Ξένιος Ευαγγέλου στα κρουστά, συνθέτουν μια εκλεκτή μουσική παρέα.
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα και την επιμέλεια του έχει αναλάβει η Γεωργία Μεσιήτη δίνοντας έμφαση σε τραγούδια που αγαπήθηκαν (ή που θα αγαπηθούν) με απώτερο στόχο να προσφέρουν βραδιές ξεχωριστές και συναισθηματικές από αυτές όπου ο ψίθυρος γίνεται μια κοινή φωνή που ηρεμεί και ψυχαγωγεί.
Σχετικά
Τις Τρίτες πάμε για (all you can eat) ασιατικό
Το εστιατόριο σε προσκαλεί να απολαύσεις τον κινεζικό του μπουφέ, με ποικιλία επιλογών που σε ταξιδεύουν στις γεύσεις της ασιατικής κουζίνας.
Ένα στέκι στο χωριό με πέτρα, ξύλο και τραπεζάκια κάτω από την κεραμοσκεπή σερβίρει κυπριακό καφέ με €1
Μία καλή αφορμή για εξόρμηση και brunch στο βουνό
Το Pizzomparo πάει στο Comfy για μια βραδιά με πίτσα και ποτό
Ραντεβού στη Λεμεσό την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, από τις 18:00, χωρίς κρατήσεις.
Κλείνει μετά από 10 χρόνια γνωστό στέκι στην παλιά πόλη
Η Γωνιά κλείνει την πόρτα της, αφήνοντας πίσω της δέκα χρόνια ιστοριών και αναμνήσεων από μια εποχή της Σαριπόλου που πολλοί θα θυμούνται με νοσταλγία
Το GRANDYARD φέρνει νέο αέρα στη λεωφόρο Τσερίου
Το Food Park City γιορτάζει 10 χρόνια και συστήνεται ξανά με νέο όνομα, ανανεωμένη εικόνα και μενού!
Όταν ένα resort γίνεται γαστρονομικός προορισμός: Το εστιατόριο που αξίζει να ανακαλύψεις ακόμη κι αν δεν μένεις εκεί
Όσα απολαύσαμε και ό,τι θα κρατήσουμε από τη μοναδική -γαστρονομική- απόδρασή μας σε ένα από τα πιο εμβληματικά resorts της Πάφου, το οποίο φιγουράρει ανάμεσα στα φετινά υποψήφια εστιατόρια των Cyprus Eating Awards
ÓRIS x THE CLUMSIES: Ο απόλυτος συνδυασμός γαστρονομίας και cocktail δημιουργίας στο Trilogy
Δύο ξεχωριστές βραδιές που συνδύασαν signature cocktails με δημιουργική γαστρονομία
Ένα νέο Asian street food spot έρχεται στη Λευκωσία και μας βάζει σε Tokyo mood!
Με μότο «Tokyo, our way», το AKIBA ετοιμάζεται να φέρει στην Αγλαντζιά μια διαφορετική street food εμπειρία
Πρώτες εικόνες από το ολοκαίνουριο Smoothie Factory της Λευκωσίας
Το Smoothie Factory μετακόμισε σε νέο, μεγαλύτερο χώρο στο κέντρο της Λευκωσίας
Ένας καινούργιος Καφενές στο βουνό σερβίρει αναρή με έψημα και ιστορίες 35 χρόνων
Ο Άγης Ιακωβίδης παραδίδει το The Village Tavern στα παιδιά του και μας υποδέχεται ακριβώς απέναντι, σε ένα φιλόξενο στέκι για καφέ, κρασί και παραδοσιακά γλυκά
Το Bean Bar γιορτάζει 5 χρόνια γεμάτα γεύσεις, ενέργεια και θετική διάθεση!
Η αλυσίδα γιορτάζει από τις 26 έως τις 30 Οκτωβρίου με πέντε ημέρες ξεχωριστών προσφορών και συνεχίζει τις εκπλήξεις όλο τον μήνα.
Sushi, steaks και signature cocktails: Το Nosh φέρνει το Japamerican dining στην Αγία Νάπα
Μια νέα γαστρονομική εμπειρία στην καρδιά της Άγιας Ναπας