Δημοσιεύτηκε στις 08 Ιανουαρίου 2017
Η Apple μόλις δημοσίευσε τη νέα διαφήμισή της για το iPhone 7 Plus στο κανάλι του YouTube, με τα γυρίσματά της να έχουν γίνει σε ένα ελληνικό χωριό.
Η διαφήμιση έχει τίτλο "Take Mine", και δείχνει ένα νεαρό κορίτσι που φτάνει σε ένα ελληνικό παραθαλάσσιο χωριό για να επισκεφθεί τη γιαγιά της. Στο καφενείο του χωριού η εγγονή φωτογραφίζει τη γιαγιά χρησιμοποιώντας την λειτουργία του I phone "Πορτραίτο", διαθέσιμη αποκλειστικά στις μεγαλύτερες συσκευές της Apple.
Ο ενθουσιασμός της γιαγιάς της για τη φωτογραφία είναι μεταδοτικός σ εόλο το χωριό, το οποίο παίρνει σειρά και ποζάρει στο κινητό της. Κάπως έτσι, η νεαρή αρχίζει να φωτογραφίζει όλο το χωριό. Τα παιδιά, οι γειτόνισσες, ο ιερέας, ένας ψαράς και ο βοσκός, η νεολαία του χωριού συγγενείς και φίλοι.
Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στο τραγούδι που ακούγεται στη διαφήμιση. Το τραγούδι είναι από το Bezos Ηawaiian Οrchestra και λέγεται «Παμε στη Χονολουλού». Ο Κώστας Μπέζος. ήταν ένας μουσικός του μεσοπόλεμου συνεργάτης του Αττίκ, ο οποίος ηχογραφούσε χαβάγιες (από την κιθάρα χαβάγια- γνωστό και ως yodelling) με το συγκρότημα του Τα Ασπρα Πουλιά.
Αξίζει επίσης να αναφερθεί πως πρωταγωνίστρια της διαφήμισης είναι η Νεφέλη Κουρή, πρωταγωνίστρια της σειράς του Alpha «Η λέξη που δε λες».
Η διαφήμιση για το iPhone 7 Plus είναι η τελευταία μιας σειράς σποτ που παρουσιάζουν τα χαρακτηριστικά που διαθέτουν οι νέες συσκευές της Apple, όπως η αδιαβροχοποίηση, η βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η κάμερα και το λειτουργικό σύστημα iOS 10.
Η Apple προωθεί με οδηγίες το πως κανείς μπορεί να φωτογραφίζει σαν επαγγελματίας με το εφέ βάθος πεδίου, αναδεικνύοντας μια σειρά από προτάσεις που έχουν δώσει επαγγελματίες φωτογράφους στην ιστοσελίδα της.
Το διαφημιστικό σποτ θα κάνει τηλεοπτική πρεμιέρα στη μετάδοση της αποψινής τελετής απονομής Χρυσές Σφαίρες.
Σχετικά

Στο νέο τεύχος του Check in Cyprus θα βρεις όλα όσα θα κάνουν το καλοκαίρι σου... άκρως συναρπαστικό!
Ρίχνουμε κλεφτές ματιές στην ολοκαίνουρια, καλοκαιρινή έκδοση του Check in Cyprus... που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει

Η Lidl Κύπρου αναλαμβάνει την ευθύνη που της αναλογεί για το περιβάλλον
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η Lidl Κύπρου παρουσιάζει τις πρωτοβουλίες της που στοχεύουν σε ένα βιώσιμο και καλύτερο αύριο για όλους

Το ωράριο των mall της Κύπρου για την Δευτέρα του Κατακλυσμού
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις, για να επισκεφθείς τα πολυκαταστήματα του νησιού

Έρχεται «ευρω-φόρος» €2 σε πακέτα από Shein και Temu
Το τέλος διακίνησης θα επιβληθεί στα δέματα που έρχονται με couriers και κοστίζουν μέχρι €150


Το My Mall Limassol γιορτάζει 16 χρόνια λειτουργίας
Και μας προσκαλεί το κοινό σε μια ξεχωριστή γιορτή

Ο εμβληματικός οίκος μόδας CELINE προσγειώνεται μέσα στο Parklane Resort και το The Retail Village
Η μοναδική εμπειρία shopping του The Retail Village μέσα στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol, αναβαθμίζεται περαιτέρω με την άφιξη του πολυτελούς οίκου μόδας CELINE στις 23 Μαΐου

Είδες το εντυπωσιακό και εκλεπτυσμένο Maserati Grecale;
Το Maserati Grecale σε ειδική τιμή €69.900 με 5 χρόνια εγγύηση

Το My Mall Limassol καλωσορίζει ξανά δύο αγαπημένα brands
Η επιστροφή αυτών των δύο ξεχωριστών brands δεν είναι απλώς μια εμπορική εξέλιξη, είναι η συνέχεια μιας σχέσης που χτίστηκε με αγάπη
Το βιβλίο «Η ΜΕΘΟΔΟΣ: Γίνε Αυτός που Πραγματικά Είσαι» της Νίκης Σμυρνή βρίσκεται στα ράφια
Ένα νέο βιβλίο από τη συγγραφέα και πρωτοπόρο στην παγκόσμια σκηνή ευεξίας

Παγκοσμίου φήμης brand γυναικείας ένδυσης ανοίγει στο Metropolis Mall
Μετά την επιτυχημένη πορεία στην Ελλάδα και σε πάνω από 40 χώρες παγκοσμίως, το brand κάνει το επόμενο βήμα στην κυπριακή αγορά

Metropolis Mall: Ποια είναι τα νέα brands και καταστήματα που πήραν θέση στο εμπορικό κέντρο της Λάρνακας
Οι νέες αφίξεις που θα λατρέψεις