Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Η ταβέρνα που κλέβει τις εντυπώσεις

Μία σπουδαία ανακάλυψη γεύσης και ατμόσφαιρας

Δημοσιεύτηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2016

Σπουδαία ανακάλυψη γεύσης και ατμόσφαιρας αποτελεί η ταβέρνα Μελιτζιά στη γραφική Τάλα. Η τοποθεσία της είναι τόσο προνομιακή και η θέα που σου προσφέρει απίστευτα εντυπωσιακή, που σε κερδίζει από την πρώτη σου κιόλας επίσκεψη! Απόλαυσε τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα, που τα αγναντεύεις από την άνετη βεράντα της σε συνδυασμό με την εξαίρετη κουζίνα που σερβίρει με πρωταγωνιστή τον πλούσιο μεζέ και το φημισμένο κλέφτικό της! Ο μεζές στη Μελιτζιά βασίζεται σε αυθεντικές, παραδοσιακές γεύσεις του τόπου μας κι έχει τις γεύσεις και την ποικιλία που αναζητάς.

Image may contain: people sitting, table, night and indoor

Σαν πάρεις θέση στον όμορφα διακοσμημένο και φιλόξενο χώρο της, θα ζήσεις την αυθεντική κυπριακή φιλοξενία μ’ ένα ζεστό καλωσόρισμα και μια προσεγμένη κουζίνα που αποτελείται από πρώτης ποιότητας, ντόπια υλικά, μαγειρεμένα όλα με σπιτική φροντίδα. Η ποικιλία που προσφέρει είναι πέραν των 27 διαφορετικών γεύσεων, που τον συνδυάζεις άψογα με διασκέδαση που διοργανώνει τα βράδια, με ζωντανή μουσική.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΣ
Η πανέμορφη θέα και η αυθεντική παραδοσιακή κουζίνα που απολαμβάνεις, είναι λόγοι για να πας και να ξαναπάς. Με μόνο €14.50 βρίσκεις μία πλούσια ποικιλία μεζέδων στο καλύτερο σημείο της περιοχής.

Η ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΕ ΤΟΥ
Εκτός από τους νόστιμους μεζέδες που προσφέρει -με πρωταγωνιστές τους καραόλους και το χειμώνα το κεφαλάκι-, εξαιρετικά είναι και τα κουλουράκια που φτιάχνει με έψιμα.

Image may contain: indoor

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close