Πάμε Ταξίδι , Guide

Έτοιμες για πτήσεις οι δύο νέες κυπριακές αερογραμμές

Αυξάνονται οι επιλογές των Κύπριων ταξιδιωτών

Δημοσιεύτηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2016

Δύο νέες κυπριακές αεροπορικές εταιρείες θα είναι έτοιμες τη νέα χρονιά για να μας ταξιδέψουν αφού βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο οι διαδικασίες αδειοδότησής τους.

Η νέα Cyprus Airways και η κυπριακή αεροπορική εταιρεία Orion σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του InBusinessNews αναμένεται να πάρουν την τελική άδεια έναρξης πτήσεων τον ερχόμενο Μάρτιο. Η Cyprus Airways έχει ήδη λάβει έγκριση για το πρώτο αεροσκάφος της το οποίο βρίσκεται στην Κύπρο ενώ σύντομα αναμένεται και η Orion να πάρει την έγκριση για το πρώτο της αεροσκάφος.

Οι νέες Cyprus Airways
Οι Κυπριακές Αερογραμμές, υπό ιδιωτική πλέον ιδιοκτησία θα ξεκινήσουν το πτητικό τους πρόγραμμα με τρεις προορισμούς, τη Βρετανία, την Ελλάδα και τη Ρωσία, ενώ σταδιακά θα προστίθενται στα δρομολόγια τους και νέοι προορισμοί εντός Ευρώπης. Αρχικά θα χρησιμοποιηθούν δυο αεροσκάφη (A319), ενώ στόχος είναι η σταδιακή απόκτηση επιπλέον αεροπλάνων.

H Orion Airways
H Orion Airways είναι ακόμη μια κυπριακή αεροπορική εταιρεία, χαμηλού κόστους αυτή τη φορά, η οποία, θα ξεκινήσει τις εργασίες της με πτήσεις στα αεροδρόμια της Ελλάδας και της Αγγλίας. Στα σχέδιά της βρίσκονται πτήσεις σε προορισμούς όπως η Βρετανία, η Γαλλία, η Αυστρία και το Ισραήλ. Η εταιρεία στοχεύει στο να συνδέσει την Ανατολική Ευρώπη με την Μέση Ανατολή, την Ασία και την Ευρώπη.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close