News , Guide

Αυτό είναι το νέο πρόσωπο των Cyprus Airways

Αυτό είναι το νέο design των Κυπριακών Αερογραμμών!

Δημοσιεύτηκε στις 09 Νοεμβρίου 2016

Όπως οι περισσότεροι από σας γνωρίζετε, οι Κυπριακές Αερογραμμές, ο άλλοτε κρατικός αερομεταφορέας της Κύπρου, ετοιμάζονται να ανοίξουν και πάλι φτερά, με ρωσικά αυτή τη φορά συμφέροντα.

Να θυμίσουμε ότι οι χρεοκοπημένες Κυπριακές Αερογραμμές πουλήθηκαν στη ρωσική αεροπορική εταιρεία Siberia S7. Η συμφωνία έκλεισε στα 2,4 εκατομμύρια ευρώ, και έχει διάρκεια 10 ετών, με δικαίωμα ανανέωσης για άλλα 5. Περιλαμβάνει το έμβλημα της εταιρείας (το αγρινό), και το λογότυπό της, Cyprus Airways. Η εταιρεία εγγράφηκε στην Κύπρο ως κυπριακή, ρωσικών συμφερόντων. Η λειτουργία της στην Κύπρο θα αρχίσει με πτήσεις προς Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο και Ρωσία.

Αναμένοντας λοιπόν να δούμε ξανά το κυπριακό αγρινό να πετά στους ουρανούς, σήμερα πέσαμε πάνω σε μια φωτογραφία, η οποία κάνει το γύρω του διαδικτύου και η οποία δείχνει την κατασκευή του νέου αεροσκάφους των Κυπριακών Αερογραμμών.

Τη φωτογραφία συνόδευε και μια λεξάντα η οποία αναφέρει ότι η "νέα" Cyprus Airways θα λειτουργήσει, κατά πάσα πιθανότητα, τον Δεκέμβριο.

Συγκεκριμένα το ποστ αναφέρει: "As some of you may know, Cyprus Airways is launching soon ( no exact date given but it is believed to be around this December) as a S7 subsidiary. Their first Α319, painted, made it's way online today!
source: airliners.net"

Εμάς πάντως μας αρέσει το πρώτο βαμμένο αεροπλάνο της S7, εσάς;

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close