Δημοσιεύτηκε στις 19 Οκτωβρίου 2016
Αυτό τoν Οκτώβριο, μικροί και μεγάλοι πρόκειται να πάθουν τη πλάκα τους: διοργανώνεται για πρώτη χρονιά στην Κύπρο το μαγευτικό Τhe October Fair. Eετοιμαστείτε να ζήσετε το Halloween σε όλο του το μεγαλείο σε συνδυασμό με τις πιο διασκεδαστικές Fun Fair εμπειρίες, θεαματικά shows, μουσική και διασκέδαση με άφθονο ποτό και γαστρονομικές εκπλήξεις.

Στο The October Fair, θα υπάρχουν δεκάδες δραστηριότητες για άτομα από 5 μέχρι 105(!) ετών, όπως: Χιλιάδες κολοκύθες για σκάλισμα, τη μοναδική Σχολή Μάγων Αρχιμήδη με μαγικά και πειράματα, Trick or Treat με γλυκά και καραμέλες για όλα τα παιδιά, «τρομακτικές» ζαχαροτεχνίες και χειροτεχνίες, ζούγκλα με ταραντούλες και ερπετά, "Halloween μεταμορφώσεις"-έτσι ώστε όλοι να μπορούν να μεταμφιεστούν ανάλογα και να μπουν στο πνεύμα του φεστιβάλ, μια τσουλήθρα 15 μέτρων από σανό και πολλά διασκεδαστικά παιχνίδια όπως τουρτοπόλεμος, σαΐτες, τροχός της τύχης, θεαματικές παραστάσεις που θα σας μαγέψουν, ένα Στοιχειωμένο Σπίτι κατευθείαν απο Αμερική (κατάλληλο μόνο για άτομα άνω των 14 ετών), Puzzle Break Εscape Rooms για τους τολμηρούς, Παιχνίδια Εικονικής Πραγματικότητας (Virtual Reality) και άλλα πολλά.
Το The October Fair, θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ στη Λεμεσό και θα έχει διάρκεια τέσσερις ημέρες, από τις 27 μέχρι τις 30 Οκτωβρίου. Η είσοδος θα είναι €5 και δωρεάν για παιδιά κάτω των 12, ενώ οι δραστηριότητες, ξεκινούν από €1. Μέρος των εσόδων θα δοθούν στο Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής, στην Ειδική Σχολή «Αποστόλου Λουκά» και στο Ταμείο Ημέρας Αγάπης Παιδιού.
Διοργανωτές του The October Fair, είναι η δυναμική ομάδα του Pame Productions που στο παρελθόν σας έχουν φέρει το μαγευτικό Chocolate Winter Wonderland. Η Pame Productions, δραστηριοποιείται στη διοργάνωση θεματικών φεστιβάλ, για όλη την οικογένεια.
-
Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ
27 Οκτωβρίου - 30 Οκτωβρίου 2016
Σχετικά
Weekend Agenda: 31 πράγματα που αξίζει να κάνεις αυτό το πρώτο σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου
Συναυλίες με μεγάλα ονόματα, παραδοσιακά φεστιβάλ, πάρτι, θέατρο, όπερα και οικογενειακές διοργανώσεις γεμίζουν την Κύπρο με επιλογές.
4 events στον Πρωταρά που αξίζει να βάλεις στο ημερολόγιό σου
Τρεις διαφορετικές διοργανώσεις που επιβεβαιώνουν πως η περιοχή έχει λόγους να την επισκεφθείς και μετά το τέλος του καλοκαιριού, προσφέροντας δράσεις για κάθε ηλικία και ενδιαφέρον
Θέατρο Σκιών στη Βάβλα: Εργαστήρι Θεάτρου Σκιών & Παράσταση «Ο Καραγκιόζης Τραγουδιστής»
Ένα ξεχωριστό απόγευμα με τον καραγκιοζοπαίχτη Γιάννη Πάφιο.
Rainbow Mermaids: Ένα φαντασμαγορικό drag show έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο
Οι Rainbow Mermaids παρουσιάζουν το «True Colours» σε Λεμεσό και Λευκωσία, συνδυάζοντας ζωντανό podcast, μουσική, χιούμορ, λάμψη και ελεύθερη έκφραση.
Πότε θα γίνει φέτος το προσκύνημα του Τιμίου Σταυρού στο Όμοδος
Το χωριό ετοιμάζεται να βάλει τα γιορτινά του
Πέντε φθινοπωρινές εκδηλώσεις στον Δήμο Πόλης Χρυσοχούς
Από την παράδοση και το θέατρο μέχρι το Φεστιβάλ Αβοκάντο και τη μουσική, η περιοχή υποδέχεται το φθινόπωρο με ένα πλούσιο πρόγραμμα.
Μια μαγική βραδιά κάτω από το φως της Σελήνης, στο σημείο με την ωραιότερη (ίσως) θέα!
Στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία, με κρασί και εδέσματα
Cinema και pizza σε μία υπέροχη παραλία
Ένα από τα events που θα μας κρατήσουν λίγο ακόμη σε καλοκαιρινό mood έρχεται στις 25 Σεπτεμβρίου, συνδυάζοντας κινηματογράφο, pizza και μια όμορφη βραδινή έξοδο.
Βραδινή εξόρμηση στον Άγιο Σωζόμενο
Με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, θα παρατηρήσουμε Κουκκουφκιάους (μικρή κουκουβάγια) και αν είμαστε τυχεροί μπορεί να δούμε και νυχτερίδες!
Η μαγεία των βιεννέζικων βαλς έρχεται για πρώτη φορά στην Πάφο
Οι Strauss Virtuosi, διακεκριμένοι σολίστ της περίφημης Ορχήστρας του Ανακτόρου Σενμπρούν της Βιέννης, παρουσιάζουν μια βραδιά αφιερωμένη στη μουσική του Γιόχαν Στράους.
Το θρυλικό μπαλέτο «Σπάρτακος» παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Κύπρο
Το αριστούργημα του Αράμ Χατσατουριάν ζωντανεύει από τους κορυφαίους χορευτές του Grand International Classic Ballet, σε δύο μεγάλες παραστάσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό.
Μέρα Παραδοσιακών Προϊόντων και Λαϊκής Τέχνης στην Πόλη Χρυσοχούς
Μια ξεχωριστή βραδιά παράδοσης και πολιτισμού!