Eating News , Εστιατόρια

Φάγαμε στο new entry της Τσερίου

To Food Park City σου φτιάχνει πεντανόστιμο street food!

Δημοσιεύτηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2016

Ένας πελώριος, ντιζαϊνάτος χώρος 2.300 τ.μ χωρητικότητας 300 ατόμων, με ξύλινα τραπέζια στο εξωτερικό, ψηλά τραπέζια στο εσωτερικό, ένα πρωτότυπο beer garden στην αυλή του και ένα μοντέρνο παιχνιδότοπο ευελπιστεί να καταστεί ο παράδεισος του ποιοτικού street food στη Λευκωσία.



 

Η τάση του street food που αρχίζει σταδιακά να επεκτείνεται στην Κύπρο βρίσκει πολλούς και φανατικούς οπαδούς. Το 'Food Park City' φαίνεται να είναι ο ιδανικός χώρος για χαλαρή έξοδο για γρήγορο, νόστιμο και σε οικονομική τιμή φαγητό είτε με την παρέα είτε με τα παιδιά και την οικογένεια.
Δεν θα μπορούσαμε να λείψουμε από το νέο spot της πρωτεύουσας το οποίο μάλιστα εντυπωσιάζει με την όψη του ιδιαίτερα το βράδυ με την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο φωτισμός του.

 


Το Beer Garden ήταν γεμάτο με φίλους της μπίρας, που όπως φάνηκε θα γίνει αντρικό στέκι ενώ η γιγάντιες οθόνες έπαιζαν ποδόσφαιρο. Από την πίσω πλευρά ακούγονταν παιδικές φωνές που έπαιζαν ανέμελα στον παιχνιδότοπο ενώ μπροστά νεαρά ζευγάρια, παρέες με αγόρια και κορίτσια, οικογένειες με μικρά παιδάκια να χαζεύουν το μενού για να παραγγείλουν.

 

 

Σταθήκαμε στη γραμμή όπου ο κόσμος περίμενε υπομονετικά στην ουρά ενώ η κοπέλα στο ταμείο αν και προσπαθούσε να εξυπηρετήσεις όλους τους πελάτες εντούτοις ήταν με το χαμόγελο στα χείλη. Πίσω από το ταμείο βρισκόταν η open plan κουζίνα για την οποία εκείνη η στιγμή ήταν ώρα αιχμής. Περίπου δέκα σεφ και βοηθοί ετοίμαζαν τα λογής λογής καλούδια και νοστιμιές ενώ τα τηγάνια έπαιρναν φωτιά.

 


Πήραμε τον κατάλογο του φαγητού και δεν ξέραμε τι να πρωτοδιαλέξουμε. Το μενού χωρίζεται σε grill & BBQ, μερίδες για share, pasta, noodles και πιάτα για παιδιά. Οι τιμές είναι πολύ λογικές αφού όλα τα πιάτα είναι κάτω από €10 εκτός των shares.

 



Από αυτά επέλεξα να δοκιμάσω το FPC power burger (€9.50) με 100% homemade βοδινό μπιφτέκι με τυρί και από πάνω bbq pulled pork. Σερβίρεται με τηγανητές πατάτες και κόλσλοου σαλάτα. Το βρήκα πολύ νόστιμο, χορταστικό και value for money. Μαζί δοκιμάσαμε και το southern pulled pork (€8.00) και τα chicken wings με honey-mustard sauce (€6.50) μαζί με τηγανητές πατάτες. Μας άρεσαν αν και θα προτιμούσα λίγη περισσότερη sauce. Τα noodles μας κίνησαν το ενδιαφέρον και έτσι πήραμε τα duck dynasty (€6.00) τα οποία απολαύσαμε ιδιαίτερα.


Ο χώρος είναι πανέμορφος, το περιβάλλον χαλαρό και ξέγνοιαστο σε ένα σημείο της πόλης που χρειάζεται κάτι τέτοιο. Μας άρεσαν οι γεύσεις του και βρήκαμε τις προτάσεις του μενού πολύ καλές και τα φαγητά του ποιοτικά. Χωρίς αμφιβολία θα ξαναπάμε να δοκιμάσουμε κάτι από τα pasta και το red velvet που έπιασε η άκρη του ματιού μου στη βιτρίνα.

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close