Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Τι ανοίγει στα πρώην Goody's της Λεμεσού;

Το παραλιακό μέτωπο της πόλης αποκτά την ναυαρχίδα του

Δημοσιεύτηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2016

Στην παραλιακή περιοχή της Λεμεσού όπου στεγαζόταν το Goody's θα γίνουν ριζικές αλλαγές του χώρου και θα μεταμορφωθεί σε ένα γαστρονομικό προορισμό γεύσης και διασκέδασης με διεθνής κουζίνα, πισίνα και μπαρ. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας θα παρέχονται και υπηρεσίες στα κρεβατάκια και θα λειτουργεί από την ανατολή του ήλιου μέχρι και αργά το βράδυ με στόχο να προσελκύσει πελατολόγιο όλων των ηλικιών.

 

 

Το νέο αυτό έργο της γνωστής εταιρείας Faloremo Trading Ltd που ειδικεύεται στον τομέα της ποιοτικής εστίασης και διασκέδασης στο νησί μας θα κάνει ριζικές αλλαγές στο υποστατικό του χώρου ξανασχεδιάζοντας το έργο από την αρχή. Στο παρόν στάδιο τα αρχιτεκτονικά σχέδια, του έργου βρίσκονται στα σκαριά, ωστόσο λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα της εταιρείας Faloremo, σίγουρα ο πήχης έχει τεθεί ψηλά. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν σύντομα και αναμένεται να λειτουργήσει το καλοκαίρι του 2017.

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι κάτω από την ομπρέλα του ομίλου Faloremo Trading υπάγονται τα εστιατόρια Pizza Express σε Λεμεσό και Πάφο και Marzano σε Λάρνακα και Λευκωσία, καθώς και ο πολυχώρος Columbia Plaza στη Λεμεσό. Οι χώροι του Columbia Plaza, που περιλαμβάνουν το Columbia Steak House, το ιταλικό εστιατόριο La Boca, το Plaza Café, 7 Seas Music Bar, το πολυλειτουργικό Venue Centre το οποίο λειτουργεί ως αίθουσα δεξιώσεων και Certified Training Centre, το Plaza Gallery και η ελληνική ταβέρνα, Αυλή του Βασιλέα. Η εταιρεία εργοδοτεί 230 άτομα και δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης από το 1998.

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close