1 April 2013
Live Music , Nightlife & Music

CyprusAid - Ολοήμερη συναυλία (γιορτή) αλληλεγγύης

Αλκίνοος, Γαλάνη, Θηβαίος, Νικολακοπούλου, Μιτζέλος, Ευριδίκη κ.α. τραγουδάνε για την Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαρτίου 2013

Με σλόγκαν "Μαζί μπορούμε καλύτερα", μια παρέα ανθρώπων -καλλιτεχών και όχι μόνο- οι οποίοι είχαν συναντηθεί σε μια από τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των προηγούμενων ημερών, αποφάσισαν να διοργανώσουν αυτή την όμορφη γιορτή! Πρόκειται για έναν άθλο, αν σκεφτεί κανείς πως μέσα σε 10 μόνο μέρες από την ώρα που συνέλαβαν την ιδέα, η εκδήλωση αυτή παίρνει σάρκα και οστά. Σημαντικότερο όλων είναι πως η ολοήμερη αυτή συναυλία αλληλεγγύης δεν είναι σε καμιά περίπτωση χρωματισμένη κομματικά και φυσικά, πως πραγματοποιείται για ιερό σκοπό. Συγκεκριμένα, ο κόσμος που θα έρθει στη συναυλία δεν θα κληθεί να πληρώσει κανένα αντίτιμο, αλλά αντ' αυτού θα μπορεί να προσφέρει τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης τα οποία στη συνέχεια θα διανεμηθούν σε άτομα, οικογένειες αλλά και σύνολα που τα έχουν ανάγκη (από αλεύρι, γάλα παιδικό / παιδικές τροφές, γάλα μακράς διαρκείας, δημητριακά, ελαιόλαδο, ζάχαρη, λάδι μαγειρέματος, οδοντόκρεμες, όσπρια, πάνες για παιδιά, ρύζι / μακαρόνια, σερβιέτες, σαμπουάν, σκόνη πλυσίματος, στιγμιαίος καφές / καφές / σοκολάτα (για ρόφημα), υγρό πιάτων, χαρτί υγείας, χυμοί).

Από τις 16.00 το απόγευμα μέχρι και τα μεσάνυχτα της 1ης Απριλίου, 50 περίπου καλλιτέχνες από διαφορετικά μουσικά τοπία, από Κύπρο και Ελλάδα, ενώνουν τις φωνές τους και την τέχνη τους, έτσι όπως μόνο η γλώσσα της μουσικής ξέρει να ενώνει, δηλώνοντας με τον τρόπο τους την έμπρακτη στήριξή τους στους ανθρώπους του τόπου μας. Συγκεκριμένα, στη γιορτή αυτή συμμετέχουν οι Λίνα Νικολακοπούλου, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Δήμητρα Γαλάνη, Χρήστος Θηβαίος, Χρήστος Δάντης, Ευριδίκη, Αντώνης Μιτζέλος, Βασίλης Χατζηλούκας, Δημήτρης Κοργιαλάς, Σοφία Παπάζογλου, Ηρώ, Άλεξ Παναγή, Χριστίνα Αργύρη, Μάρλεν Αγγελίδη, Δέσποινα Ολυμπίου, Γιώργος Καλογήρου, Ευσταθία, Αργυρώ Καπαρού, Σώτος Κωνσταντίνου, Δημήτρης Μακρής, Ελεονόρα Ρούσσου, Τεύκρος Νεοκλέους, Νίκος Ευαγγέλου, Σαλίνα, Μυρτώ Μελετίου, Μιχάλης και Πέτρος Κουλουμής, Ρόδος Παναγιώτου και μια πλειάδα βιρτουόζων μουσικών, αλλά και επίλεκτες μπάντες όπως η 20μελής ομάδα κρουστών Batukinio και τα συγκροτήματα της τοπικής ελληνικής μουσικής σκηνής Λωποδύτες, Methexis και Πέραμα.

Info: Για εισφορά προμηθειών ΠΡΙΝ τη συναυλία, στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Άρτος (22445456) ή στο ARTE (22676823) ή τη μέρα της συναυλίας στην τάφρο Κωστάντζα.

Ώρα 16.00-μεσάνυχτα. Είσοδος ελεύθερη (δεκτές εισφορές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης).

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close