10 September 2016
Μουσική , Συναυλίες & Events

Η Λεμεσός στον ρυθμό του 6ου Ροκ Φεστιβάλ

Ροκάρουμε στην Πλατεία Ηρώων με έξι γνωστά κυπριακά σχήματα

Δημοσιεύτηκε στις 31 Αυγούστου 2016

Το Φθινόπωρο ξεκινά δυναμικά στην Πλατεία Ηρώων, αφού για έκτη συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί το Ροκ Φεστιβάλ του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού σε συνεργασία με το Κανάλι 6. Ένα Φεστιβάλ που συγκεντρώνει κάθε χρόνο χιλιάδες κόσμου που γεμίζει ασφυκτικά το χώρο της πλατείας, για να απολαύσει δημοφιλή συγκροτήματα από την εγχώρια ροκ σκηνή.

Ας σημειωθεί ότι η όλη διοργάνωση πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο, στο πλαίσιο της κοινωνικής και πολιτιστικής προσφοράς του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού. Στο φετινό 6ο Ρόκ Φεστιβάλ θα εμφανιστούν έξι γνωστά και αξιόλογα σχήματα: The Coop Band, Contour, Αναίρεσις, Atoutaleme, Ισοβίτες και Λωποδύτες. Σε ρόλο DJ και φέτος θα μας κρατούν συντροφιά οι Σώσης Θεοδοσίου και Φάνης Κρίγκος.

Τα συγκροτήματα

The Coop Band

Το συγκρότημα «The Coop Band Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού» αποτελείται από υπαλλήλους και φίλους του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού. Το ρεπερτόριο του συγκροτήματος αποτελείται από κλασσικά ροκ και ροκ αγγλικά κομμάτια μέχρι ελληνικά έντεχνα πάντα με τη δική τους πινελιά.
Δρ. Νέαρχος Ιωάννου: τραγούδι, κιθάρα, φυσαρμόνικα, Δώρος Νεοκλέους: τύμπανα
Σωτήρης Χαρτόσιας: τραγούδι, μπάσο, Γιώργος Γεωργίου: τραγούδι, Alexandra Mutagarova: βιολί, Θεοδόσης Χριστίδης: τραγούδι, πλήκτρα
Χριστίνα Παπατζιάκου: τραγούδι, Αλέξης Νικολάου: κιθάρα, Αντιγόνη Κυριακίδου: ακορντεόν, Γιωργούλα Δημητρίου: τραγούδι, Josephine Eid: τραγούδι

Contour
Οι Contour είναι ένα πενταμελές συγκρότημα που σχηματίστηκε το 2015 και από τότε έγιναν διάφορες αλλαγές με τα μέλη, μέχρι που βρέθηκαν οι κατάλληλοι μουσικοί με τα ίδια κοινά ενδιαφέροντα. Οι Contour επηρεάζονται από διάφορα είδη μουσικής, κυρίως κλασσικό rock και progressive metal και από συγκροτήματα όπως Queens of the Stone Age, Lamb of God, Between The Buried And Me κ.α.
Στέλιος Ιωακείμ: τραγούδι, Παναγιώτης Ιωακείμ: τύμπανα, Στέφανος Σάββα: μπάσο
Χαράλαμπος Stafford: ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα, Αλέξανδρος Ιωάννου: ηλεκτρική κιθάρα

Αναίρεσις
Το συγκρότημα Αναίρεσις είναι ένα καινούριο συγκρότημα με καταξιωμένους μουσικούς. Το ρεπερτόριο τους αποτελείται από αυτοσχέδιες γνωστές μελωδίες με ένα εναλλακτικό παλμό.
Γιάννης Λουκά: κρουστά, Αντρέας Πρωτοπαπάς: τραγούδι, κιθάρα, Έλενα Αναγιωτού: τραγούδι, Cliff Κλεοβούλου: μπάσο

Atoutaleme
Οι Atoutaleme δημιουργήθηκαν το 2013, έχοντας σαν βάση την μπλουζ μουσική, με επιρροές από τη δυτική και από την ανατολίτικη κουλτούρα δημιουργούν ένα ιδιαίτερο μουσικό κράμα. Η πολυσυλλεκτικότητα του ήχου τους χαρακτηρίζεται από τις ροκ εξάρσεις τους μέχρι τα αργόσυρτα μπλουζ και τον ατμοσφαιρικό στοχασμό τους. Η μπάντα κυκλοφόρησε φέτος το πρώτο της άλμπουμ, με τίτλο "The Live Sessions" και εμφανίζεται σε εκδηλώσεις και συναυλίες σε όλη τη Κύπρο.
Παναγιώτης Γεωργίου: τραγούδι, ηλεκτρική κιθάρα, Στάθης Χατζηχαραλάμπους: ηλεκτρική κιθάρα, Ανδρέας Κέρβερος: μπάσο, Αλέξανδρος Παπαδόπουλος: τύμπανα

Ισοβίτες
Το 1995 γεννιέται στη Λεμεσό μια μπάντα η οποία έμελλε να κλέψει τις καρδιές του κόσμου από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις της. Live σε διάφορα μαγαζιά, festivals και συναυλίες καθιέρωσαν τους ΙΣΟΒΙΤΕΣ στις κορυφαίες μπάντες του νησιού. Το 2002 η μπάντα διαλύεται, τα παιδιά ακολουθούν σόλο καριέρα, αφήνοντας πίσω τους μια σπίθα να σιγοκαίει στις καρδιές όλων μας. Αυτή η σπίθα
14 χρόνια μετά γίνεται πλέον μια τεράστια φλόγα επανασύνδεσης των ΙΣΟΒΙΤΩΝ.
Σάββας Ισοβίτης: ηλεκτρική κιθάρα, τραγούδι, Χρίστος Βασιλειάδης: ακουστική κιθάρα, τραγούδι, Κυριάκος Καραισκάκης: ηλεκτρικό μπάσο, Γιάννης Λούκά: τύμπανα, κρουστά.

Λωποδύτες
Οι Λωποδύτες είναι ένα τετραμελές μουσικό συγκρότημα το οποίο δημιουργήθηκε το Δεκέμβριο του 2006, στη Λεμεσό και ερμηνεύει παλιά και νέα τραγούδια από την ελληνική και τη ξένη δισκογραφία καθώς και δικά τους τραγούδια. Οι Λωποδύτες εμφανίζονται σε διάφορα μπαράκια, σε νυχτερινά κέντρα και σε μουσικές εκδηλώσεις σε ολόκληρη την Κύπρο καθώς και στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο.
Χρήστος Κατσουνωτός: τραγούδι, ηλεκτρική κιθάρα, Μαρίνος Χαραλαμπίδης: τύμπανα, Νικόλας Πέτρου: τραγούδι, πλήκτρα, Ανδρέας Κέρβερος: τραγούδι, μπάσο.

20.00 Είσοδος δωρεάν

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close