Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Η μεγάλη άφιξη της Τσερίου ανακοίνωσε το άνοιγμά της

Ένα ολοκαίνουργιο μαγαζί που αγαπά το street food ανοίγει στη Λευκωσία σε λίγες ημέρες

Δημοσιεύτηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2016

Το εντοπίσαμε εδώ και καιρό. Κάτι μεγάλο ανοίγει στη Λεωφόρο Τσερίου. Τι θα μπορούσε να είναι; Μέρα με τη μέρα άρχιζε να παίρνει μορφή και να προδίδει την ταυτότητα του. Το νέο εντυπωσιακό μαγαζί της Τσερίου ανακοίνωση την ημερομηνία του επίσημου ανοίγματός του. Το Food Park City ανοίγει την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου και ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε!

 

 

 


Το Food Park City λοιπόν αγαπά ιδιαίτερα το street food και το μενού του θα περιστρέφεται γύρω από αυτή τη φιλοσοφία. Νόστιμο φαγητό, γρήγορα και στο χέρι.

 

 

Ο ολοκαίνουργιος αυτός χώρος στην αρχή της Τσερίου, όπως κατευθύνεσαι από τον κυκλικό κόμβο έχει συνολική έκτασης 2300 τ.μ και είναι χωρητικότητας 300 ατόμων. Το νέο αυτό μαγαζί έχει σαν κύριο στόχο να προσφέρει στους πελάτες του μια εναλλακτική πρόταση στην έξοδό τους με φίλους ή με την οικογένεια με σκοπό να απολαύσουν ξεχωριστές street food εκδοχές από διαφορετικές κουζίνες του κόσμου.

Η κουζίνα
Ιδιοκτήτες του μαγαζιού είναι νέοι άνθρωποι, με μεράκι. Πρόκειται για τον Μαρίνο Καραγιάννη και Νικόλα Μουσκουντή, που ξεκίνησαν να υλοποιούν αυτό τον Φεβρουάριο του 2016, οπόταν και ξεκίνησαν τα πρώτα έργα.

Το Food Park City θα είναι open kitchen ενώ ο σεφ και οι βοηθοί του θα φτιάχνουν το φαγητό μπροστά σου. Εδώ θα μπορείς να φας κρύα και ζεστά πιάτα, γλυκά, αλλά και μικρά σνακ.

 

 

Ο παιδότοπος και το μπαρ
Ο τεράστιος χώρος του Food Park City φιλοξενεί και ένα σύγχρονο, ασφαλή παιδότοπο για παιδιά όπου θα έχουν την ευκαιρία οι οικογένειες να διασκεδάζουν εκεί με τα παιδιά τους τρώγοντας λαχταριστά πιάτα, πίνοντας καφέ ή ποτό στο εξωτερικό Beer Garden Bar που υπάρχει στον χώρο. Το μαγαζί θα είναι ανοικτό καθημερινά από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close