Δημοσιεύτηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2016
Το εντοπίσαμε εδώ και καιρό. Κάτι μεγάλο ανοίγει στη Λεωφόρο Τσερίου. Τι θα μπορούσε να είναι; Μέρα με τη μέρα άρχιζε να παίρνει μορφή και να προδίδει την ταυτότητα του. Το νέο εντυπωσιακό μαγαζί της Τσερίου ανακοίνωση την ημερομηνία του επίσημου ανοίγματός του. Το Food Park City ανοίγει την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου και ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε!


Το Food Park City λοιπόν αγαπά ιδιαίτερα το street food και το μενού του θα περιστρέφεται γύρω από αυτή τη φιλοσοφία. Νόστιμο φαγητό, γρήγορα και στο χέρι.

Ο ολοκαίνουργιος αυτός χώρος στην αρχή της Τσερίου, όπως κατευθύνεσαι από τον κυκλικό κόμβο έχει συνολική έκτασης 2300 τ.μ και είναι χωρητικότητας 300 ατόμων. Το νέο αυτό μαγαζί έχει σαν κύριο στόχο να προσφέρει στους πελάτες του μια εναλλακτική πρόταση στην έξοδό τους με φίλους ή με την οικογένεια με σκοπό να απολαύσουν ξεχωριστές street food εκδοχές από διαφορετικές κουζίνες του κόσμου.
Η κουζίνα
Ιδιοκτήτες του μαγαζιού είναι νέοι άνθρωποι, με μεράκι. Πρόκειται για τον Μαρίνο Καραγιάννη και Νικόλα Μουσκουντή, που ξεκίνησαν να υλοποιούν αυτό τον Φεβρουάριο του 2016, οπόταν και ξεκίνησαν τα πρώτα έργα.
Το Food Park City θα είναι open kitchen ενώ ο σεφ και οι βοηθοί του θα φτιάχνουν το φαγητό μπροστά σου. Εδώ θα μπορείς να φας κρύα και ζεστά πιάτα, γλυκά, αλλά και μικρά σνακ.

Ο παιδότοπος και το μπαρ
Ο τεράστιος χώρος του Food Park City φιλοξενεί και ένα σύγχρονο, ασφαλή παιδότοπο για παιδιά όπου θα έχουν την ευκαιρία οι οικογένειες να διασκεδάζουν εκεί με τα παιδιά τους τρώγοντας λαχταριστά πιάτα, πίνοντας καφέ ή ποτό στο εξωτερικό Beer Garden Bar που υπάρχει στον χώρο. Το μαγαζί θα είναι ανοικτό καθημερινά από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Σχετικά
Η νέα άφιξη -πάνω στη θάλασσα- είναι άκρως εντυπωσιακή
Ένα από τα -πιο πάνω στο κύμα- εστιατόρια του νησιού, ανανεώθηκε κι έγινε κούκλα
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο AMARA: Ένα εμβληματικό διήμερο με τον Chef Nobu Matsuhisa
Ο σεφ πίσω από τη μαγειρική «μαγεία» του Matsuhisa θα βρίσκεται ο ίδιος στην Κύπρο
Ανοίγει ξανά το πιο καλοκαιρινό μεζεδοπωλείο της Λευκωσίας δίπλα στην πισίνα
Mια ξεχωριστή εμπειρία δείπνου δίπλα στην πισίνα, κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό.
Καμπαναρκό: Εκεί που τα καλοκαιρινά βράδια αποκτούν γεύση και οι αναμνήσεις γεννιούνται γύρω από ένα τραπέζι
Η γεύση της Κύπρου, η ψυχή του καλοκαιριού.
Η επιστροφή του 7Skies Roof bar στον Πρωταρά σηματοδοτεί τη νέα σεζόν
To απόλυτο rooftop destination του Πρωταρά, άνοιξε πρόσφατα ξανά τις πόρτες του
Τρεις οθόνες, παγωμένες μπύρες και ειδικό menu: Εδώ θα δεις το Μουντιάλ στη Λεμεσό
Εσύ έκλεισες τραπέζι; Το Maison Anemi μπαίνει σε ρυθμούς Μουντιάλ
Οι 15 pubs που θα «παίζουν» μπαλίτσα όλο το καλοκαίρι
Μεγάλες οθόνες, δυνατός ήχος, απολαυστικό φαγητό, παγωμένες μπίρες και τη σωστή παρέα. Όλα όσα χρειάζεσαι για ένα καλοκαίρι γεμάτο Μουντιάλ βρίσκονται σε αυτά τα 15 pubs
Ένα αυθεντικό, ζεστό και παρεΐστικο μαγαζί για λαχταριστό οφτό και μεζέδες
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό φαγητό, τις γενναιόδωρες μερίδες και τη γνήσια κυπριακή φιλοξενία.
Κρασί, premium steaks και live cooking: Ο viral chef Jeffrey κατεβαίνει στη Λεμεσό
Μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στο καλό φαγητό, το κρασί και τη ζωντανή μουσική, στο Winecase
Burger Nights με ζουμερά burgers και καλοκαιρινά cocktails, στον «μυστικό κήπο» της Λευκωσίας
Το απόλυτο σημείο συνάντησης για φαγητό και ποτό
10 ταράτσες, κήποι και αυλές στη Λευκωσία, για νόστιμο summer in the city
Οι τοποθεσίες που πρέπει να βάλεις στη λίστα σου για απόδραση από τη ζέστη, νοστιμιά και δροσιά
Στα 7 Κλειδιά αφιερώνουν μια βραδιά στα πορτοκαλί κρασιά της Κύπρου
Εδώ θα ανακαλύψεις και θα δοκιμάσεις επιλεγμένες ετικέτες τοπικών πορτοκαλί κρασιών