Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Πήγαμε στο νέο diner της Λευκωσίας που συζητιέται

Το new kid in town διαθέτει μια δυνατή κάρτα σε πιάτα, μπίρες και κοκτέιλ για κάθε γούστο

Δημοσιεύτηκε στις 02 Αυγούστου 2016

Μπαίνεις μέσα στον dark χώρο του RoadTrip Bar & Grill που άνοιξε πρόσφατα στη Λευκωσία, αλλά μεμιάς χαλαρώνεις, γιατί νιώθεις τόσο οικεία, λες και βρίσκεσαι στο σπίτι σου! Έναν νεοϋορκέζικο αέρα τον έχει… εντούτοις, άνετα θα προσγειωθείς στο ψηλό τραπέζι σου με μια παγωμένη μπίρα στο χέρι για να αρχίσει ο χαβαλές με την παρέα.

Μα και μόνος σου να πας, οι οθόνες πάνω στους τοίχους θα σου κρατούν παρέα μαζί με τα 50 είδη μπίρας, ποτά και cocktails που διαθέτει! Το βραδάκι που πήγα με την παρέα, ήπιαμε πολλά, φάγαμε καλά και πληρώσαμε πολύ λίγα!

Το new kid in the town, εκτός από τη μεγάλη λίστα σε ποτά, διαθέτει μια δυνατή κάρτα σε πιάτα που καλύπτουν κάθε γούστο. Παραγγείλαμε τη Salmon Steak salad (€10.90) με μαριναρισμένο με εσπεριδοειδή σολομό, τραγανά φύλλα wakame, κολοκυθάκια στη σχάρα, φασολάκι, αβγά ορτυκιού και σάλτσα teriyaki.

Για κυρίως, εννοείται 'χτύπησα' ένα Road Trip Angus burger (€11.90) με καραμελωμένα κρεμμύδια, τυρί, μπέικον και ήταν πελώριο και ζουμερότατο! Οι υπόλοιποι, συνόδευσαν τα ποτά τους με το Trio kebab (€10.90) που έρχεται με βοδινό, κοτόπουλο και χοιρινό σουβλάκι μαζί με λαχανικά στη σχάρα.

Για γλυκό κάναμε share μία Baked Alaska (€6.50) με φοβερή παγωμένη νουγκατίνα χαλεπιανού μαζί με παγωτό βανίλια και φρούτα του δάσους και κλείσαμε τη βραδιά με φουλ γεύσεις!

Την επόμενη φορά που θα το επισκεφτούμε, όμως, δεν θα είναι καθημερινή, αλλά είτε Παρασκευή είτε Σάββατο, γιατί μάθαμε ότι παίζει live μουσική, αλλά και δυνατά mainstream ακούσματα από guest DJs.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close