Εστιατόρια

Εσύ δοκίμασες τα σπέσιαλ κεφτεδάκια "Στου Ευθυμή";

Εμείς πήγαμε, τα γευτήκαμε και σου μεταφέρουμε εντυπώσεις

Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουλίου 2016

Σήμερα ψηφίσαμε σουβλάκια και είπαμε να δοκιμάσουμε τη νέα άφιξη στην περιοχή Λακατάμιας, που ονομάζεται 'Στου Ευθυμή'. Μόλις και που καταφέραμε να βρούμε τραπεζάκι, κι ας είναι νέο μαγαζί που τώρα το μαθαίνει ο κόσμος!

Με το που μπήκαμε, νιώσαμε το εγκάρδιο χαμόγελο των ανθρώπων του. Όλοι μαζί δουλεύουν, από πατέρα, γιο, μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο γιατί αγαπούν αυτό που κάνουν και αυτά που ψήνουν. Το γευτήκαμε και το καταλάβαμε ευθύς αμέσως.

Το μοντέρνο σουβλακοπωλείο έχει στήσει ένα χώρο με ζεστά χρώματα και όμορφα διακοσμητικά στους τοίχους του, όπου οι πράσινες 'τσαέρες' και τα καλά στρωμένα τραπεζάκια του -μέσα και έξω-, σε περιμένουν να πάρεις θέση για να απολαύσεις αυτά που ψήνει με εμπειρία, μεράκι και αφοσίωση στην καλή ποιότητα. Καθίσαμε στην πελώρια βεράντα που διαθέτει και επιλέξαμε να δοκιμάσουμε απ' όλα!

Το σουβλάκι του ήταν μπόλικο στη μερίδα και ζουμερότατο, οι σεφταλιές καλοζυμωμένες και γευστικότατες, το χαλούμι φρεσκότατο και γενναιόδωρο σε μέγεθος. Τα ορεκτικά, ομολογώ, θέλουν λίγη δουλίτσα παραπάνω. Όμως, όταν ήρθε το κεφτεδάκι που μας το παίνεψαν και μας το πρότειναν -ως τη σπεσιαλιτέ του μαγαζιού- ήταν όλα τα λεφτά! Σκέψου έναν κεφτέ ψημένο στη μυρωδιά του κάρβουνου! Εξαιρετικό!

Τα λαχταριστά κεφτεδάκι είναι η σπεσιαλιτέ του μαγαζιού και είναι πεντανόστιμα

Η δε μπριζόλα (€7.70) που παράγγειλε ένας από την παρέα, ήταν τόσο μεγάλη που ικανοποιούσε 2 άτομα! Αν θα πας μόνο με την πίτα σου και τα συνοδευτικά της, μάθε ότι μια κανονική τη χρεώνει (€6.25) και μια μιξ σουβλάκια κεφτεδάκια (€7.25).

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close