Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιουλίου 2016
Με γνώμονα την ανάγκη υποστήριξης των Κυπριακών προϊόντων και παράλληλα των διαφόρων Κυπριακών εταιρειών και παραγωγών, το World Trade Center Cyprus, πραγματοποιεί κάθε χρόνο στη Κύπρο την έκθεση Κυπριακών Προϊόντων και Υπηρεσιών “Made in Cyprus”. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη και η υποστήριξη των τοπικών παραγωγών, βιομηχανιών και υπηρεσιών, καθώς έχουν πληγεί αφενός από την δύσκολη οικονομική κατάσταση του νησιού τα τελευταία χρόνια και αφετέρου από τον εξωγενή ανταγωνισμό. Είναι μια μοναδική ευκαιρία προβολής και διαφήμισης των προϊόντων και υπηρεσιών της Κύπρου και γνωριμίας με την τοπική επιχειρηματικότητα.
Στη συγκεκριμένη έκθεση παρεβρίσκονται εκπρόσωποι από τους σημαντικότερους φορείς της Κύπρου και συμμετέχουν ντόπιοι παραγωγοί και Κύπριοι επιχειρηματίες, προκειμένου να ενημερωθούν οι επισκέπτες, σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και την κουλτούρα του τόπου μας.
-
Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ
17 Σεπτεμβρίου - 18 Σεπτεμβρίου 2016
Σχετικά
Η μουσικοθεατρική παράσταση «Το Κόκκινο Γράμμα» για πρώτη φορά στην Κύπρο
Η παράσταση συνδυάζει θεατρική δράση, αρχειακό υλικό, γράμματα, ντοκουμέντα και τα μελοποιημένα ποιήματα του Ευαγόρα Παλληκαρίδη
Η «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» έρχεται στον πάγο σε 4 πόλεις της Κύπρου
Πατινάζ, εναέρια ακροβατικά και μουσική ζωντανεύουν το παραμύθι του Λιούις Κάρολ, από τις 4 έως τις 7 Δεκεμβρίου.
Ο «Καρυοθραύστης» φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων σε 3 πόλεις της Κύπρου
Το Grand International Classic Ballet παρουσιάζει το αγαπημένο μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι σε Λεμεσό, Λευκωσία και Πάφο
Ο Λουβαράς γίνεται χριστουγεννιάτικο χωριό για μια μέρα
Παιδική και μουσική σκηνή, χριστουγεννιάτικη αγορά, φαγητό και ποτό μάς περιμένουν την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου.
Το Limassol Greens υποδέχεται το Movember με μια ξεχωριστή εκδήλωση στις 31 Οκτωβρίου
Γκολφ, ψυχαγωγία και δράσεις για καλό σκοπό, σε μια ανοικτή εκδήλωση αφιερωμένη στην υγεία των ανδρών
Ακυρώνεται η γιορτή για τα 12 χρόνια της Golden Donkeys Farm
Η ανακοίνωση των διοργανωτών
Accessibility Is the Aesthetic: Όταν η προσβασιμότητα γίνεται μέρος της τέχνης
Τρεις καλλιτεχνικές δημιουργίες από Κύπρο, Ελλάδα και Εσθονία παρουσιάζονται σε μια ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου P.A.I.R.
CYBERNESS: THE DARK WEB — Το Halloween καταλαμβάνει την Κόλλα, στη Λεμεσό
Για δύο ημέρες, η Κόλλα θα μεταμορφωθεί σε έναν κόσμο εμπνευσμένο από το Halloween
Εκπαίδευση, αθλητική απόδοση και υγεία στο επίκεντρο του 3ου Παγκύπριου Επιστημονικού Συνεδρίου Αθλητικής Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής
Το Συνέδριο φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο συνάντησης για την ακαδημαϊκή κοινότητα, τους εκπαιδευτικούς, τους επαγγελματίες του αθλητισμού και τους επιστήμονες υγείας
Μια δωρεάν βόλτα μάς συστήνει ξανά την παλιά Λευκωσία
Το «Γνωρίζω την πόλη μου» επιστρέφει στις 7 Νοεμβρίου με μια περιήγηση σε ιστορικά σημεία, μνημεία και γειτονιές εντός των τειχών.
Λόγια που Ανθίζουν στην Κάτω Μονή
Αποκορύφωμα της εκδήλωσης, το γλέντι στις 22 Νοεμβρίου με παραδοσιακή μουσική και χορούς
Νοέμβριος στο Θέατρο Ριάλτο: Όλα όσα θα δούμε και θα ακούσουμε
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξεχωριστές μουσικές και θεατρικές προτάσεις, την έναρξη των προβολών NT Live και το Flash Festival