Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουνίου 2016
Τα ιδιαίτερα δημοφιλή σε μικρούς και μεγάλους Χελωνονιτζάκια, επιστέφουν δυναμικά, δύο χρόνια μετά την πρώτη τους μεταφορά στο κινηματογραφικό πανί. Οι τρισδιάστατοι, μεταλλαγμένοι, έφηβοι ήρωες με την παιδιάστικη συμπεριφορά (Leonardo, Michelangelo, Raphael και Donatello) ζουν στους υπονόμους, τρώνε πίτσες, είναι νίντζα, ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλο, αγαπιούνται τρελά και πολεμούν κάθε μορφής έγκλημα. Στο πλευρό τους πάντα η πανέμορφη April O' Neil (Megan Fox). Αφού δραπετεύει, ο Shredder ενώνει τις δυνάμεις του με έναν τρελό επιστήμονα, τον Baxter, για να βάλουν σε εφαρμογή ένα διαβολικό σχέδιο κατάκτησης του κόσμου. Ενώ τα Χελωνονιτζάκια ετοιμάζονται να εξοντώσουν τον Shredder και τη νέα του ομάδα, βρίσκονται αντιμέτωποι με έναν ακόμα μεγαλύτερο κακοποιό που έχει ανάλογες προθέσεις: τον διαβόητο Kraang. Δράση, χιούμορ και έρωτας σε μια περιπέτεια για όλες τις ηλικίες!
TI EINAI... Περιπέτεια φαντασίας του Dave Green.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΩ... Για να δεις τα αγαπημένα σου Χελωνονιτζάκια να παίρνουν ξανά σάρκα και οστά στη μεγάλη οθόνη.
-
Ρίο 1-6 Λεμεσός
23 Ιουνίου - 29 Ιουνίου 2016
Σχετικά
Η Sony ετοιμάζει νέα ταινία «Men in Black» -Πρώτος αποδέκτης του σεναρίου ο Γουίλ Σμιθ
Μετά την επιτυχημένη αναβίωση του franchise «Bad Boys», η Sony Pictures φαίνεται πως στρέφει ξανά το βλέμμα της στο σύμπαν του «Men in Black»
«Emily in Paris»: Είδαμε το τρέιλερ της 5ης σεζόν
Και όπως επιβεβαιώνει, η Ρώμη έχει την τιμητική της σε αυτό τον κύκλο επεισοδίων.
Οι 5 νέες πρεμιέρες της εβδομάδας: Από τα Κάλαντα των Χριστουγέννων μέχρι το Five Nights at Freddy’s 2
Συγκίνηση, τρόμος, παραμύθι, πάθος και αληθινές ιστορίες: οι σημαντικότερες κινηματογραφικές αφίξεις της εβδομάδας που αξίζουν την προσοχή σου
Rolling Stone: Οι καλύτερες ταινίες του 2025
Λίγο πριν το τέλος του 2025, η καθιερωμένη λίστα με τις καλύτερες ταινίες της φετινής χρονιάς, σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone.
Gotham Awards 2025 : Το «Μια Μάχη Μετά την Αλλη» βραβέβεται ως Καλύτερη Ταινία
Η τελετή απονομής των Gotham Awards 2025, πραγματοποιήθηκε εχθές στη Νέα Υόρκη και ανέδειξε - εν μέσω μιας σειράς ανατροπών – την ταινία του Πολ Τόμας Αντερσον, ως Καλύτερη Ταινία.
Best of 2025: Τα Cahiers du Cinéma ψηφίζουν τις 10 καλύτερες ταινίες της χρονιάς
Η πρώτη απολογιστική λίστα της χρονιάς έρχεται από την «εκλεκτική ομάδα» των γαλλικών Cahiers du Cinéma. Οχι ακριβώς ενδεικτική για τις τάσεις που θα επικρατήσουν στο νήμα της νέας χρονιάς.
Οι 4 πρεμιέρες της εβδομάδας στις κινηματογραφικές αίθουσες
Από κοινωνικό ελληνικό δράμα μέχρι animation για όλη την οικογένεια και horror εμπειρίες που κόβουν την ανάσα!
Οσκαρ Καλύτερου Κάστινγκ θα απονείμει η Ακαδημία για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού
Η κατηγορία έχει δημουργήσει ένα είδος παιχνιδιού στους κινηματογραφικού κύκλους, καθώς όλοι φαίνεται να προσπαθούν να μαντέψουν σε ποια χέρια θα φτάσει αυτό το νέο βραβείο
Η Σκάρλετ Τζοχάνσον θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του «Εξορκιστή»
H ταινία δε θα αποτελέσει συνέχεια αυτής του 2023
Το «Wicked: Μέρος Δεύτερο» με Αριάνα Γκράντε – Σίνθια Ερίβο σαρώνει στο box office
Πρόκειται για την καλύτερη πρεμιέρα κινηματογραφικής μεταφοράς μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ.
Η «Σπασμένη Φλέβα» του Κύπριου σκηνοθέτη Γιάννη Οικονομίδη βγαίνει στις αίθουσες
Ένα σύγχρονο αστικό δράμα που κόβει την ανάσα.
Το τρέιλερ του «Hunger Games: Sunrise on the Reaping» μόλις κυκλοφόρησε
Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 20 Νοεμβρίου του 2026