Δημοσιεύτηκε στις 19 Μαΐου 2016
Με κέφι και ενθουσιασμό προχωρούν οι προετοιμασίες για το καθιερωμένο πάρτι γενεθλίων της ΚΕΑΝΙΤΑ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016, από τις 3μμ μέχρι τις 8μμ, στο χώρο του εργοστασίου ΚΕΑΝ στη Λεμεσό.
Το ανεπανάληπτο αυτό πάρτι αποτελεί κορυφαίο γεγονός τόσο για τα 10,000 μέλη του ΚΕΑΝΙΤΑ KIDS CLUB όσο και για τις χιλιάδες άλλα παιδιά, που περιμένουν με ανυπομονησία για να διασκεδάσουν μαζί με την ΚΕΑΝΙΤΑ τη μεγαλύτερη γιορτή για κάθε παιδί.
Για τα γενέθλια της και για πρώτη φορά στην Κύπρο, η ΚΕΑΝΙΤΑ θα φιλοξενήσει το γνωστό παιδικό συγκρότημα του Μάνου Βαφειάδη Xanazoo (με όλες τις μεγάλες επιτυχίες των Mazoo & the Zoo και των Ζουζουνιών) που έρχεται από την Ελλάδα ειδικά. H καμήλα, η πάπια, η κατσίκα, ο σκατζόχοιρος, ο αστακός και τα άλλα ζωάκια της παρέας υπόσχονται να δώσουν ακόμα περισσότερη ζωντάνια στην πανηγυρική ατμόσφαιρα και να ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους με τις κεφάτες, αγαπημένες επιτυχίες τους.
Φουσκωτά, δωρεάν παιχνίδια, λούνα παρκ, εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες (ρομποτική, σαπουνόφουσκες και… πειράματα), face painting, ευφάνταστες κατασκευές, φαγητό, μπαλόνια, δωράκια και πολλές πολλές εκπλήξεις. Το μουσικό ξεφάντωμα και τον χορό θα αναλάβει ο γνωστός DJ Berek με γνωστά ελληνικά και ξένα hits.
Κορύφωση της μεγάλης αυτής γιορτής είναι πάντα η πανηγυρική είσοδος του θεαματικού άρματος της τεράστιας ΚΕΑΝΙΤΟ-τούρτας και η παρέλαση της ΚΕΑΝΙΤΑ, με τους φίλους της Λέφη και Μάγκα, στους τρελούς ρυθμούς των γνωστών τυμπανιστών Batukinio.
Η ΚΕΑΝΙΤΑ με φιλανθρωπικές ευαισθησίες και το Πρόγραμμα ‘ΚΕΑΝΙΤΑ Ζεστές Αγκαλιές’ δίνει στα γενέθλια της φιλανθρωπικό χαρακτήρα για να βοηθήσει τα παιδιά και τις οικογένειες τους να αντιμετωπίσουν τις ιδιαίτερες προκλήσεις της προωρότητας. Έτσι, αυτούσια τα έσοδα από παιχνίδια με χρέωση και προϊόντα προς πώληση θα διατεθούν στο Ιδρύμα Πάνος Ευριπίδου για πρόωρα μωρά, που μετατρέπει την κάθε εισφορά σε ένα μικρό θαύμα, χαρίζοντας ‘ένα χαμόγελο σε μια ψυχή’ και παρέχοντας ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.
Την εκδήλωση στηρίζουν με τη συμμετοχή τους η εταιρεία Μιτσίδης και η το Πανεπιστήμιο Frederick.
Σχετικά
Η μουσικοθεατρική παράσταση «Το Κόκκινο Γράμμα» για πρώτη φορά στην Κύπρο
Η παράσταση συνδυάζει θεατρική δράση, αρχειακό υλικό, γράμματα, ντοκουμέντα και τα μελοποιημένα ποιήματα του Ευαγόρα Παλληκαρίδη
Η «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» έρχεται στον πάγο σε 4 πόλεις της Κύπρου
Πατινάζ, εναέρια ακροβατικά και μουσική ζωντανεύουν το παραμύθι του Λιούις Κάρολ, από τις 4 έως τις 7 Δεκεμβρίου.
Ο «Καρυοθραύστης» φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων σε 3 πόλεις της Κύπρου
Το Grand International Classic Ballet παρουσιάζει το αγαπημένο μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι σε Λεμεσό, Λευκωσία και Πάφο
Ο Λουβαράς γίνεται χριστουγεννιάτικο χωριό για μια μέρα
Παιδική και μουσική σκηνή, χριστουγεννιάτικη αγορά, φαγητό και ποτό μάς περιμένουν την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου.
Το Limassol Greens υποδέχεται το Movember με μια ξεχωριστή εκδήλωση στις 31 Οκτωβρίου
Γκολφ, ψυχαγωγία και δράσεις για καλό σκοπό, σε μια ανοικτή εκδήλωση αφιερωμένη στην υγεία των ανδρών
Ακυρώνεται η γιορτή για τα 12 χρόνια της Golden Donkeys Farm
Η ανακοίνωση των διοργανωτών
Accessibility Is the Aesthetic: Όταν η προσβασιμότητα γίνεται μέρος της τέχνης
Τρεις καλλιτεχνικές δημιουργίες από Κύπρο, Ελλάδα και Εσθονία παρουσιάζονται σε μια ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου P.A.I.R.
CYBERNESS: THE DARK WEB — Το Halloween καταλαμβάνει την Κόλλα, στη Λεμεσό
Για δύο ημέρες, η Κόλλα θα μεταμορφωθεί σε έναν κόσμο εμπνευσμένο από το Halloween
Εκπαίδευση, αθλητική απόδοση και υγεία στο επίκεντρο του 3ου Παγκύπριου Επιστημονικού Συνεδρίου Αθλητικής Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής
Το Συνέδριο φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο συνάντησης για την ακαδημαϊκή κοινότητα, τους εκπαιδευτικούς, τους επαγγελματίες του αθλητισμού και τους επιστήμονες υγείας
Μια δωρεάν βόλτα μάς συστήνει ξανά την παλιά Λευκωσία
Το «Γνωρίζω την πόλη μου» επιστρέφει στις 7 Νοεμβρίου με μια περιήγηση σε ιστορικά σημεία, μνημεία και γειτονιές εντός των τειχών.
Λόγια που Ανθίζουν στην Κάτω Μονή
Αποκορύφωμα της εκδήλωσης, το γλέντι στις 22 Νοεμβρίου με παραδοσιακή μουσική και χορούς
Νοέμβριος στο Θέατρο Ριάλτο: Όλα όσα θα δούμε και θα ακούσουμε
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξεχωριστές μουσικές και θεατρικές προτάσεις, την έναρξη των προβολών NT Live και το Flash Festival