Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ένα νέο, γλυκό κατάστημα Kalopesas στη Λευκωσία

Ο γνωστός Κύπριος patissier δημιούργησε ένα ολοκαίνουργιο μαγαζί στην Αλφαμέγα

Δημοσιεύτηκε στις 26 Απριλίου 2016

Ένα νέο μαγαζάκι έκανε την εμφάνισή του μέσα στην μεγάλη υπεραγορά της Αλφαμέγα στην Έγκωμη στη Λευκωσία. Πρόκειται για ένα καινούργιο, γουστόζικο κατάστημα του patissier Μιχάλη Καλοπέσα με τις πιο υπέροχες γλυκιές δημιουργίες. 
 
Το concept δεν έχει μεγάλες διαφορές απ’ αυτό που γνωρίζει ο κόσμος για το γνωστό ζαχαροπλαστείο: δηλαδή γλυκά όχι μόνο προσεγμένα στην όψη αλλά και εκπληκτικά στη γεύση που θα ανανεώνονται ανάλογα με την εποχή και τις διαθέσιμες πρώτες ύλες. 
 
 
 
Και Kalopesas Bio
Ένα μεγάλο μέρος των προϊόντων θα τα βρίσκετε μόνο στην Άλφαμέγα. Από τη λίστα των γλυκών μια καινούρια συλλογή από τάρτες και γλυκά σε ποτηράκι, φτιάχνεται αποκλειστικά για το κατάστημα στο Άλφα Μέγα, το ίδιο και η καινούρια σειρά KALOPESAS BIO η οποία βρίσκεται σε διαδικασία πιστοποίησης. 
 
Εκεί θα βρεις τα μακαρόν, τις τάρτες, τις τούρτες, τα εκλερ και τα κέικ.  Δεν  θα λείπουν οι ξεχωριστές και πρωτότυπες γλυκές ιδέες για το γάμο, τη βάπτιση, τα γενέθλια ή το παιδικό πάρτι.
 
 
 
Πασχαλινά γλυκά
Για το Πάσχα ο γνωστός patissier ετοιμάζει έξυπνες και γλυκές λύσεις για όλα τα γούστα. Σοκολατένια αυγά, λαγουδάκια και σοκολατένιες συνθέσεις που φτιάχνονται στο εργαστήρι του από εξαιρετικής ποιότητας βελγική και γαλλική σοκολάτα. Θα υπάρχουν επίσης πασχαλινά καλάθια δώρων, σοκολατάκια και βέβαια τα γλυκά του Kalopesas με πασχαλινή διακόσμηση. 
 
Επίσης θα βρείτε τα μοναδικά τσουρέκια δικής του παραγωγής (παραδοσιακά και γεμιστά)  τα οποία θα υπάρχουν εκεί καθημερινά φρέσκα. 
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close