Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Φαγητό και ζωντανή μουσική στο "Εις Υγείαν"

Το new entry της Λευκωσίας για διασκέδαση μέχρι πρωίας

Δημοσιεύτηκε στις 21 Απριλίου 2016

Ένα νέο μαγαζί πίνει… 'Εις Υγείαν' σου και ανεβάζει το κέφι και τη διασκέδασή σου με το προσεγμένο ρεπερτόριο και τη νόστιμη κουζίνα του! Είναι ανοιχτό μόνο παρασκευοσάββατα και παίζει διαχρονικό, λαϊκό ρεπερτόριο που σε ξεσηκώνει.

Το φοβερό μουσικό του σχήμα με τους Στέλλα Στυλιανού και Χρίστο Αντρέου στο τραγούδι, τον Μάριο Οικονομίδη στο μπουζούκι και τον Ρένο Τσόκο στο πιάνο, αποτελούν εγγύηση ότι θα περάσεις καλά και έχουν κερδίσει το στοίχημα για ποιοτική διασκέδαση. Με την παρέα το επισκεφθήκαμε ένα Σαββάτο βράδυ και φύγαμε κατενθουσιασμένοι!

Η ακτύπητη ομάδα του 'Εις Υγείαν Live' μας απογείωσε. Όχι μόνο μουσικά, αλλά και γευστικά. Χρεώνει μόνο €16.00 το άτομο για τον πλούσιο μεζέ του, ο οποίος περιλαμβάνει ποικιλία κρύων ορεκτικών, νόστιμων μαγειρευτών, είδη σχάρας και κερνά στο τέλος και γλυκό.

Ξεχωρίσαμε τα γεμιστά του μανιτάρια, τα παπουτσάκια και το ζουμερό του σουβλάκι. Σου το συστήνω ανεπιφύλακτα! Είναι ένα μαγαζί όπου η διασκέδαση συναντά την απόλυτη γεύση. Γι' αυτό και δεν είναι τυχαίο, που το 'Εις Υγείαν Live' είναι ο πρωταγωνιστής της νυχτερινής διασκέδασης της πρωτεύουσας!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close