Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαρτίου 2016
Το Σάββατο 7 Μαΐου 2016, οι πολυσύχναστες οδοί των Σαριπόλου και Αθηνών, στην παλιά πόλη της Λεμεσού, θα γεμίσουν και πάλι με 10.000 και πλέον επισκέπτες.
Προκαθορισμένοι τοίχοι κτηρίων και σπιτιών θα γίνουν καμβάς δημιουργικότητας και πηγή έμπνευσης για πολλούς street artists της Κύπρου και του εξωτερικού. Εντυπωσιακά και αυθεντικά graffiti με έντονα χρώματα, θα ομορφύνουν τα γραφικά αυτά δρομάκια, δίνοντάς τους ένα διαφορετικό πιο σύγχρονο χαρακτήρα.
Ο λόγος, το Street Life Festival που διοργανώνεται για 9η συνεχή χρονιά από τα Gift and Gadgets και The Copy Shop.
Εκτός από τα μοναδικά graffiti, που θα ζωγραφίσουν έκπληξη και ενθουσιασμό στα πρόσωπα των επισκεπτών, τη μοναδική εκδήλωση θα εμπλουτίσουν πολλές άλλες δραστηριότητες: Παζαράκι με διάφορες χειροτεχνίες, παιγνίδια, εντυπωσιακές χορογραφίες, καταπληκτικοί skateboarders, ζογκλέρ, body painters, street massage καθώς και δυνατή μουσική από τους ντόπιους DJ και συγκροτήματα.
Όλα αυτά, μαζί με την ξεχωριστή αίσθηση δημιουργικότητας και ευχάριστης διάθεσης όλων των παρευρισκομένων θα συντελέσουν για μια ακόμα αξέχαστη Street Life εμπειρία!
Φέτος φιλοξενούνται οι διεθνώς αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες του graffiti η απρόβλεπτη Zabou από την Γαλλία και ο Kiwie από την Λετονία. Μαζί τους οι καλύτερες 30 ομάδες της Κύπρου, μεταξύ τους οι Edmon 1419, Olak, Opsis, Rate, Paparazzi και Angel.
Για ακόμα μια φορά την διοργάνωση του street art έχουν αναλάβει οι 2c street και zograff στην οδό Ιφιγενείας.
Το Street Life Festival άρχισε το 2007, με σκοπό να δώσει ζωντάνια στην περιοχή με χρώματα και σχέδια, να εμπνεύσει την έκφραση, να δώσει μια πιο funky και alternative αίσθηση στην περιοχή καθώς και για να φέρει τον κόσμο πιο κοντά, προσφέροντάς τους μια ξεχωριστή διάθεση.
9 χρόνια αργότερα, το festival έγινε θεσμός και αποτελεί το μεγαλύτερο ετήσιο festival που διοργανώνεται στην παλιά πόλη της Λεμεσού και που όλοι πλέον ανυπομονούν να ξαναζήσουν.
Σχετικά
Τελευταίες παραστάσεις για το Circus Atmosphere στο Παραλίμνι
Τα εντυπωσιακά ακροβατικά και οι μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας συνεχίζονται για λίγες μόνο ημέρες ακόμα
To 13ο Street Festival στην Πλατεία Φανερωμένης θα τα έχει όλα
Μια βραδιά γεμάτη μουσική, τέχνη, φαγητό, και αλληλεγγύη, στην καρδιά της Λευκωσίας
Weekend Agenda: 40 υπέροχα πράγματα για να κάνεις στην Κύπρο το πρώτο σαββατοκύριακο του καλοκαιριού
Συναυλίες, φεστιβάλ, θέατρο, γεύσεις και οικογενειακές εκδηλώσεις για κάθε διάθεση και κάθε ηλικία αυτό το τριήμερο.
Η Πάφος έφτιαξε το πρόγραμμα για τον Ιούνιο
Συναυλίες, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, φεστιβάλ, εκθέσεις, μουσικές βραδιές, αθλητικές δραστηριότητες και δράσεις
Five After Five: Πέντε καλοκαιρινά βράδια με κρασί, μουσική και θέα στο Τρόοδος
Η σειρά εκδηλώσεων του Οινοποιείου Πιττάλη, που επιστρέφει φέτος στον Άγιο Θεόδωρο Πιτσιλιάς με πέντε ξεχωριστές βραδιές αφιερωμένες στο κρασί, τη μουσική και τη χαλάρωση
Ο απόλυτος οδηγός του Ιουνίου: 16 εμπειρίες που δεν χάνονται τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού στην Κύπρο
Συναυλίες, φεστιβάλ, θέατρο και οικογενειακές εκδηλώσεις που δίνουν χρώμα στον πρώτο μήνα του καλοκαιριού
Ο Γιάννης Σερβετάς φέρνει στην Κύπρο το νέο του stand-up «Σαν τη ζωή» – Χωρίς Σενάριο
Μια βραδιά γεμάτη αυθορμητισμό, αλληλεπίδραση και απρόβλεπτο χιούμορ υπόσχεται ο αγαπημένος κωμικός σε Λεμεσό και Λευκωσία
Μια βραδιά αφιερωμένη στη συγγραφική πορεία του Κύπριου πεζογράφου Σταύρου Χριστοδούλου
«Μυθιστοριογραφία: 2016-2026 - Από το Hotel National στο Έξι λεπτά ακόμα»
Ένα δυνατό «ταράτσα party» για να ξεκινήσει σωστά η σεζόν!
Ένα rooftop party με θέα, cocktails και καλοκαιρινή διάθεση έρχεται στo διάσημο καφενείο της Αραδίππου
Τα παιδιά της Λάρνακας το πάνε για Ρεκόρ Γκίνες
Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας οι μαθητές δημοτικού της Λάρνακας, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά, πως τα παιδιά… ξέρουν!
Αυτοί θα ανέβουν στη σκηνή του Cyprus Pride
Ένα από τα πιο πολύχρωμα και χαρούμενα events του καλοκαιριού επιστρέφει στην πρωτεύουσα και μας καλεί όλους να γιορτάσουμε μαζί
Πάμε να ζήσουμε μια αξέχαστη εμπειρία κάτω από τον μαγευτικό, έναστρο ουρανό του Τροόδους!
Αστροπαρατήρηση στο Αστροπάρκο Τροόδους