Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαρτίου 2016
Ενόψει της Παγκόσμιας Μέρας Ενημέρωσης για τον Αυτισμό, στις 2 Απριλίου 2016, η καλλιτέχνης Έλενα Κούση με την υποστήριξη του Συνδέσμου για άτομα με Αυτισμό Κύπρου διοργανώνει για πρώτη φορά μουσική εκδήλωση με σκοπό την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας μας για τον Αυτισμό και τη σωστή αντιμετώπιση από μέρους της κοινωνίας για την ομαλή ένταξη των αυτιστικών ατόμων μέσα στο κοινωνικό πλαίσιο.
Θα συμμετέχει η παιδική χορωδία «Κυριακίδης» καθώς και η Έλενα Κούση στη φωνή, ο Αντρέας Παντελή στο πιάνο, η Νατάσα Χρυσάνθου στη φωνή και ο Μιχάλης Μάζορας στην κιθάρα.
Για τους μικρούς μας φίλους θα υπάρχουν παιδικές δραστηριότητες, face painting και bricks4kidz, όπου τα καθαρά έσοδα θα δοθούν για τις ανάγκες του Κέντρου Παρέμβασης Λεμεσού του Συνδέσμου για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου.
Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η δημοφιλής και αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Ιωάννου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Απριλίου 2016 στην Μαρίνα Λεμεσού. Ώρα έναρξης στις 5:30- 8:00 μ.μ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Ακόμα...
Ενόψει της Παγκόσμιας Μέρας Ενημέρωσης για τον Αυτισμό, στις 2 Απριλίου 2016, στην Κύπρο θα φωταγωγηθούν κτίρια και μνημεία και θα πραγματοποιηθούν πορείες σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο.
Ο Σύνδεσμος για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους όσοι συνδράμουν στις εκδηλώσεις του Light it up Blue, είτε μέσα από την ευγενική χορηγία πόρων ή άλλων μέσων για την επιτυχή διοργάνωση των εράνων, τη μπλε φωταγώγηση κτιρίων και μνημείων, μέσα από τη συμμετοχή στις πορείες ή με άλλους τρόπους για την καλύτερη δυνατή γνωστοποίηση και διάχυση των προβλημάτων που συνοδεύουν το σύνδρομο του Αυτισμού.
Το γεγονός ότι κάθε χρόνο περισσότεροι συμπολίτες μας, παρά τις δυσκολίες που περνά ο τόπος μας, αγκαλιάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού εφοδιάζει τις οικογένειες των ατόμων με Αυτισμό με δύναμη και ελπίδα.
Η συμμετοχή των συμπολιτών μας σε αυτές τις εκδηλώσεις και φέτος, θα αποδείξει για ακόμη μια φορά ότι όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για ολόκληρη την κοινωνία μας.
Σχετικά
Motion Comedy: Οι τελευταίες παραστάσεις της περιοδείας σε όλη την Κύπρο
Κωνσταντίνος Ψιλλίδης, Ζαχαρίας Ζαννέττου, Παύλος Παυλίδης και Χάρης ανεβαίνουν για τελευταία φορά στη σκηνή σε πέντε παραστάσεις γεμάτες γέλιο
Το «ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ» επιστρέφει και ανοίγει τους δρόμους των Αγίων Ομολογητών
Η γειτονιά δίνει ραντεβού την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου για μια ξεχωριστή δράση που σχεδιάζεται από τους ίδιους τους κατοίκους της
«Ήλιε μου και Φεγγάρι μου»: Μια ξεχωριστή βραδιά μνήμης στο Μεταλλείο Αμιάντου
Αυθεντικές μαρτυρίες, μουσική και παρατήρηση της Πανσελήνου ζωντανεύουν την ιστορία των ανθρώπων που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή
Η Γαλάτα θα φιλοξενήσει και φέτος ένα από τα πιο νόστιμα φεστιβάλ της Κύπρου
To Φεστιβάλ Παράδοσης και Αυθεντικών Γεύσεων επιστρέφει στη Γαλάτα τον Σεπτέμβριο με πλούσιο πρόγραμμα
Mουσική παράσταση TRACKS: Ηχώ του Τώρα, Ρυθμός του Χτες στο Φεστιβάλ Τεχνών FANEROMENI ‘26
Πρόκειται για μια ζωντανή σύζευξη της προφορικής παράδοσης και της hip-hop κουλτούρας
Kαλοκαίρι στον Πεδουλά: Όλα όσα θα συμβούν στο χωριό
Με τόμπολα, θερινό σινεμά και ρεμπέτικη βραδιά
Τα Λαγουδερά έφτιαξαν πρόγραμμα για το καλοκαίρι
Ένα καλοκαίρι γεμάτο παράδοση, γεύσεις και μουσικές αναμνήσεις
Μια Τετάρτη αφιερωμένη στη Μωροκανέλα, τη σπάνια κυπριακή ποικιλία κρασιού
Οι Οινικές Τετάρτες στα 7 Κλειδιά είναι αφιερωμένες στη πιο πολυσυζητημένη ποικιλία της εποχής
Το Σαράντι γεμίζει το καλοκαίρι με εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους
Πεζοπορία στη φύση, παιδικές δραστηριότητες, θερινό σινεμά, χοροεσπερίδα και μουσική βραδιά συνθέτουν το πρόγραμμα του χωριού
Η Πλατανιστάσα μάς προσκαλεί σε ένα καλοκαίρι γεμάτο γιορτές και παράδοση
Από τη Γιορτή Φουντουκιάς και τα μουσικά βράδια μέχρι το θέατρο, τις πεζοπορίες και τη Γιορτή του Κρασιού, η ορεινή κοινότητα παρουσιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων
Ο Κασκαντέρ ανηφορίζει (κι αυτόν τον Αύγουστο) στο Βουνί Παναγιάς
Για κρασί, νεγκρόνι, χειροποίητη κυπριακή μπύρα και τον μεζές της οικοδέσποινας
Δροσερές καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο όμορφο Πελένδρι με μουσική, φαγητό και διασκέδαση
Από το τριήμερο Beer Phelstival και τις μουσικές βραδιές μέχρι τη συναυλία του Παντελή Θαλασσινού