Δημοσιεύτηκε στις 21 Μαρτίου 2016
Την περασμένη Παρασκευή, 19 Μαρτίου, άνοιξε τις πύλες της για τρίτη φορά η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων, Ποτών και Εξοπλισμού “FOOD EXPO GREECE” στον εκθεσιακό χώρο του αεροδρομίου Αθηνών “Metropolitan Expo”.
Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν από τη Διευθύντρια Εμπορίου του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κα Νέλλη Κουλία και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της FORUM SA κ. Νίκο Χουδαλάκη, διοργανωτή της “FOOD EXPO”.
Φέτος, η Κύπρος είναι η τιμώμενη χώρα με 21 εκθέτες του τομέα των τροφίμων και ποτών. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου παρουσίασε τις γαστρονομικές προτάσεις της Κύπρου σε διάσημους διεθνείς αρχιμάγειρες, οι οποίοι δοκίμασαν προϊόντα και χαρακτηριστικά πιάτα από την Περιφέρεια Ηπείρου, την Ισπανία και φυσικά, την Κύπρο.
Διαβάστε περισσότερα για την τιμώμενη χώρα που είναι η Κύπρος ΕΔΩ
Σχετικά
Μάθαμε πότε ανοίγει το ΦΛΕΡΤ στη Λεμεσό - Δέχεται ήδη κρατήσεις!
To σύγχρονο bar & restaurant που θα γίνει το νέο σημείο αναφοράς της πόλης
Υπέροχο σουβλάκι με μεράκι σε ένα οικογενειακό καφενείο
Ένα μέρος όπου μπορείς να έρθεις με την οικογένεια ή την παρέα σου, να παραγγείλεις τα κλασικά αγαπημένα και να μοιραστείς ένα τραπέζι γεμάτο γεύσεις.
Η κυπριακή σεφταλιά στη 2η θέση του TasteAtlas – Πρώτο το ελληνικό σπετσοφάι
Με βαθμολογία 4,3 στα 5, η σεφταλιά ξεχωρίζει στην κατάταξη με τα καλύτερα πιάτα με λουκάνικο, ενώ ο γαστρονομικός χάρτης της πλατφόρμας αποκαλύπτει τις διαφορετικές εκδοχές τους ανά τον κόσμο.
Ψάχνεις all-day στέκι; Το ανανεωμένο La Veranda σε προκαλεί, με πολυτέλεια που δεν κοστίζει όσο νομίζεις
Νέα ιδιοκτησία, νέος σεφ, νέο μενού και ένας χώρος που δεν θα αναγνωρίσεις, απέναντι από τον Δημοτικό Κήπο της Λεμεσού
Παναγιώτης Βασιλείου: «Ένα πιάτο δεν χρειάζεται περιττές υπερβολές για να ξεχωρίσει»
Ο σεφ του Glasshouse Lounge Restaurant στο Adams Beach Hotel της Αγίας Νάπας μιλά για τη σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα του, τα κυπριακά υλικά, τη σημασία της συνέπειας και τις γιορτινές βραδιές που ετοιμάζει το εστιατόριο.
Πού τρώμε μεσημεριανό; 12+1 διευθύνσεις για καλό φαγητό σε προσιτές τιμές
Από μαγειρευτά και σπιτικές γεύσεις μέχρι χορταστικά πιάτα της ώρας, 13 στάσεις για ένα νόστιμο μεσημεριανό που αξίζει τα λεφτά του
25 εμβληματικά μπισκότα της Ευρώπης – Ανάμεσά τους και οι κουραμπιέδες της Νέας Καρβάλης
Από τα πολωνικά pierniki και τα σκωτσέζικα shortbread μέχρι τα γαλλικά macarons και τους κουραμπιέδες της Νέας Καρβάλης, ένας γευστικός χάρτης γεμάτος βούτυρο, μπαχαρικά και ιστορίες.
Ένα κουκλίστικο καφενείο στο χωριό, για παραδοσιακό πρόγευμα, κυπριακό καφέ και γλυκά
Μια όμορφη αφορμή για να περιπλανηθείς στα πέτρινα σοκάκια του χωριού και να απολαύσεις τη φιλοξενία του
Η Λεμεσός φιλοξενεί τον πρώτο διαγωνισμό Καλύτερου Οινοχόου Σαμπάνιας
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη διοργάνωση
Τις Τρίτες πάμε για (all you can eat) ασιατικό
Το εστιατόριο σε προσκαλεί να απολαύσεις τον κινεζικό του μπουφέ, με ποικιλία επιλογών που σε ταξιδεύουν στις γεύσεις της ασιατικής κουζίνας.
Ένα στέκι στο χωριό με πέτρα, ξύλο και τραπεζάκια κάτω από την κεραμοσκεπή σερβίρει κυπριακό καφέ με €1
Μία καλή αφορμή για εξόρμηση και brunch στο βουνό
Το Pizzomparo πάει στο Comfy για μια βραδιά με πίτσα και ποτό
Ραντεβού στη Λεμεσό την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, από τις 18:00, χωρίς κρατήσεις.