Eating News , Εστιατόρια

Τερκενλής, Λαζάρου και Σκαρμούτσος στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού

Αποκαλύπτονται σταδιακά τα νέα μαγαζιά που ανοίγουν στον ανανεωμένο χώρο

Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαρτίου 2016

Η ολοκλήρωση των έργων ανάπλασης του παλιού λιμανιού Λεμεσού φέρνουν νέο αέρα στην πόλη και δημιουργούν ένα καινούργιο πυρήνα για έξοδο και βόλτα στην αγαπημένη μας πόλη.

Τα νέα και οι πληροφορίες για όλες τις εξελίξεις στον χώρο είναι πολλά και το Check In εδώ και αρκετό καιρό αποκάλυψε την ταυτότητα τόσο των πρώτων μαγαζιών όσο και εκείνων που πρόκειται να ανοίξουν.

Το Φεβρουάριο το Check In αποκάλυψε πως στο Παλιό Λιμάνι θα επεκτείνει τις δραστηριότητες της μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες εστίασης στην Κύπρο, η PHC με τρία υποσχόμενα εστιατόρια με ηχηρά ονόματα να υπογράφουν τα μενού τους.

Το πρώτο είναι ένα εστιατόριο θαλασσινών με value for money προσέγγιση και mainstream κουζίνα. Το μενού θα σχεδιάσει ο πολύ γνωστός Έλληνας σεφ, εξιδεικευμένος στο ψάρι Λευτέρης Λαζάρου.

Το δεύτερο εστιατόριο θα είναι ένα all day café patisserie που θα σερβίρει πρωινά και απογευματινά σνακ, καφέ και άλλα ροφήματα. Εκεί, θα μπορείς να φας καλό φαγητό από ένα μενού που θα περιλαμβάνει σύγχρονα πιάτα με ζυμαρικά, μπέργκερ, σάλατες και κρεατικά. Τα γλυκά που θα σερβίρονται εκεί θα φέρουν την υπογραφής Τερκενλής!

Το τρίτο εστιατόριο της PHC θα είναι πολύ ιδιαίτερο και φινετσάτο. Πρόκειται για ένα εκλεπτυσμένο χώρο εστίασης με upskill cuisine, που θα σερβίρει σούσι και προσεγμένη μεσογειακή κουζίνα με ελαφρώς μοριακό touch. Το μενού θα σχεδιάσει ο γνωστός Ελλαδίτης σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος.

 

Φωτογραφία από το Λεμεσός Blog 

Αποκαλύπτονται…

Κάποια μαγαζιά άνοιξαν ήδη από τις αρχές του χρόνου ενώ κάποια άλλα τοποθέτησαν ήδη τις πινακίδες τους όπως γράφει το Λεμεσός Blog και δημοσιεύει κάποιες φωτογραφίες.

Συγκεκριμένα αυτές τις μέρες τοποθετήθηκαν και οι πρώτες πινακίδες, στο steak house το οποίο θα λειτουργήσει σε μια από τις υπερυψωμένες κατασκευές πάνω από την θάλασσα.

Στο δυτικό άκρο θα λειτουργήσει ψαροταβέρνα ενώ στο ανατολικό άκρο της σειράς των μαγαζιών στο ισόγειο θα λειτουργήσει ζαχαροπλαστείο με πινελιές από διάσημο σεφ.

Πέραν τούτων φαίνεται να ετοιμάζεται ένα all day bar και πάλι σε μια από τις υπερυψωμένες κατασκευές, καθώς επίσης και ακόμη δυο καφετέριες, παγωταρία και ένα κατάστημα.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close