Arts & Culture , Επόμενες Παραστάσεις

5 παιδικές παραστάσεις για να δεις με τα παιδιά

Γίνε και εσύ ξανά παιδί!

Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιανουαρίου 2016

Αυτό το σαββατοκύριακο ολοκληρώνουν τον κύκλο τους οι τελευταίες παιδικές παραστάσεις της σεζόν πλην του Παπουτσωμένου Γάτου που συνεχίζει μέχρι τον Μάρτιο. Μία πολύ καλή ευκαιρία αυτό το σαββατοκύριακο για να προσφέρεις στο παιδί σου μία όμορφη εμπειρία και να παρακολουθήσεις και εσύ μαζί του μία όμορφη παράσταση.  

Ο παπουτσωμένος γάτος
Σατιρικό Θέατρο
Μέχρι 20 Μαρτίου
Τακτικές παραστάσεις κάθε Κυριακή πρωί στις 10.30
Οι άθλοι και τα κατορθώματα του γνωστού σε όλους μας "Παπουτσωμένου γάτου" του Σαρλ Περω, γίνονται πραγματικότητα σε μια μαγική παράσταση με ήρωες πάνω από το ανθρώπινο μέτρο, όπου οι υπερφυσικές δυνάμεις βρίσκονται στην υπηρεσία των αδύναμων, των ευάλωτων και των τρυφερών. Μια γοητευτική ιστορία που εξυμνεί την έννοια της πραγματικής φιλίας! Περισσότερα…

Το Λουρί του Σωκράτη
Θέατρο Versus
Σάββατο 30 (15.30) & Κυριακή 31 Ιανουαρίου (11.00 – 15.30), Θέατρο Ένα Λευκωσία
Το θέατρο Versus ταξιδεύει στη Λευκωσία με το παιδικό θεατρικό έργο “Το Λουρί του Σωκράτη” του Δημήτρη Ποταμίτη. Ο Σωκράτης, ένας ανέμελος σκυλάκος εγκαταλείπει το δάσος και ταξιδεύει προς την πόλη με την ελπίδα ν΄ αναζητήσει όσα κάποιος δημοσιογράφος του περιέγραψε, αλλά και για να βρει το λουρί που θα τον βοηθήσει να γίνει σκύλος βασιλικός. Στο δρόμο του θα συναντήσει φίλους που θα τον βοηθήσουν αλλά και άλλους που θα τον βάλουν σε μεγάλους μπελάδες. Παρόλο που θα φτάσει τελικά στο σκοπό του, η καινούρια του ζωή στην πόλη δεν είναι όπως την περίμενε.
Κρατήσεις: 22348203.

Πίτερ Παν
Θέατρο Λέξη
Κυριακή 31 Ιανουαρίου (11.00), Δημοτικό Θέατρο Λατσιών Λευκωσία
 
Το μιούζικαλ «Πήτερ Παν» μας ταξιδεύει στον κόσμο του παραμυθιού και του ονείρου. Μια παράσταση που μας μεταφέρει, στη χώρα της χαράς. Μια ιστορία γεμάτη μαγεία, παιγνίδια και πολύ-πολύ φαντασία από το Θέατρο Λέξη. Είναι μια παραγωγή γεμάτη από τραγούδια, ωραία κοστούμια, και ευφάνταστες χορογραφίες. Μπορούν να το παρακολουθήσουν ευχάριστα παιδιά νηπιακής, προδημοτικής και δημοτικής εκπαίδευσης αλλά και μεγάλοι.
Κρατήσεις: 70000146.

Έσπασα το αυγό και βρήκα... μια μικρή γοργόνα
Σάββατο 30 (16.00) & Κυριακή 31 Ιανουαρίου (11.00 ), Κινηματογράφος Καλλιθέα. Αραδίππου
Τρία από τα πιο γνωστά παραμύθια τους Χανς Κρίστιαν Άντερσεν ζωντανεύουν επί σκηνής και παρασύρουν μεγάλους και παιδιά στο διαχρονικό κόσμο των παραμυθιών του. Ποια πριγκίπισσα θα παντρευτεί τελικά τον πρίγκιπα και θα περάσει την δοκιμασία της βασίλισσας, στην Πριγκίπισσα και το μπιζέλι; Πώς θα βρει πόδια η γοργόνα, για να συναντήσει τον πρίγκιπα και πώς θα ανακαλύψει το ασχημόπαπο την πραγματική του ταυτότητα;
Κρατήσεις: 99669859.

Γειά σου, Πάμε μία βόλτα και H κουκουβάγια που ζήλευε
Little Worry People
Οι Little Worry People παρουσιάζουν μια σειρά από πρωτότυπες διαδραστικές παραστάσεις για τα παιδιά στις οποίες συμμετέχουν ηθοποιοί και κούκλες.
Η πρώτη λέγεται “Γεια σου” και ένα κράμα αλληλεπίδρασης, ζωντανής μουσικής και τραγουδιών επί σκηνής. Συνδυάζει επίσης παντομίμα με ένα είδος κουκλοθέατρου που παρεμβαίνει μέσα στην παράσταση εκπλήσσοντας ευχάριστα τους μικρούς μας θεατές. Η ιστορία ενός αγοριού που δεν μιλούσε ενώ μπορούσε βέβαια να μιλήσει και γνωρίστηκε μια μέρα με ένα κορίτσι που ήταν πολύ χαρούμενο και συνέχεια τραγουδούσε.
Παράσταση 2 Απριλίου στις 17.00.

Η δεύτερη λέγεται “Πάμε μια βόλτα;” και είναι η ιστορία του Τάκη που προσπαθεί λίγο αργά και απεγνωσμένα και χωρίς μεγάλη επιτυχία να μάθει ποδήλατο. Ο Τάκης είναι ένας απίστευτα διασκεδαστικός χαρακτήρας που μαζί του τα παιδιά νιώθουν αμέσως οικειότητα. Η συνάντηση του με την Νικολέττα θα έχει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας. Οι περιπέτειες τους σκορπούν γέλιο και γεμίζουν τα παιδιά με θετικά συναισθήματα. Πρεμιέρα 7 Φεβρουαρίου στις 11.00. Παραστάσεις 28 Φεβρουαρίου, 20 Μαρτίου, 17 Απριλίου και 15 Μαΐου.

Η τρίτη παράσταση λέγεται “H κουκουβάγια που ζήλευε” αφηγείται την πρωτότυπη ιστορία μιας κουκουβάγιας που βγαίνει για βόλτα στο δάσος, γιατί δεν αντέχει να μοιράζεται την αγάπη των γονιών της, με το αδελφάκι της. Η βόλτα αυτή όμως θα εξελιχθεί σε ένα εξαιρετικό ταξίδι αυτογνωσίας. Το ταξίδι αυτό βέβαια θα είναι πολύ διασκεδαστικό γιατί στο δρόμο της, η κουκουβάγια, θα συναντήσει τους πιο απίθανους χαρακτήρες.
Παραστάσεις: 6 Μαρτίου, 10 Απριλίου, 8 Μαΐου στις 11.00.

Συντελεστές παραστάσεων: Αντρέι Κρουπά, Νικολέττα Χριστοφόρου. Σκηνοθεσία: Αντρέι Κρουπά. Εισητήρια: 5 ευρώ. Κρατήσεις:  99358663, 99621669, 22590197.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close