Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

"Nels fusion": ένα νέο all day εστιατόριο στη Λεμεσό

Ένα καινούργιο café-restaurant, το οποίο σε υποδέχεται από νωρίς το πρωί

Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιανουαρίου 2016

Η τελευταία νέα άφιξη στην πόλη της Λεμεσού ονομάζεται Nels και βρίσκεται σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους κεντρικούς δρόμους της Λεμεσού, στον κυκλικό κόμβο του Αγ. Νικολάου. Πρόκειται για έναν όμορφο all-day χώρο, ο οποίος προσφέρει αρκετές επιλογές για φαγητό και όχι μόνο, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Το Nels λοιπόν είναι ένα fusion café-restaurant, το οποίο σε υποδέχεται από νωρίς το πρωί προσφέροντάς σου 2 επιλογές πρωινού, ελαφριά σνακ και καφεδάκι μέχρι τις 12.00. Ακολούθως, σερβίρει μεσημεριανό, δίνοντάς σου αρκετές επιλογές ελαφριών αλλά και πλούσιων εδεσμάτων. Ενώ από το απόγευμα και μετά, σε περιμένει για να παρακολουθήσεις τον αγώνα με την παρέα, συνδυάζοντας γευστικά platters μαζί με την παγωμένη σου μπιρίτσα.

Εμείς πάντως το επισκεφτήκαμε βράδυ για φαγητό και ευχαριστηθήκαμε λογικές τιμές, ποικιλία, αλλά και ποιότητα φαγητού. Το μενού διαθέτει γευστικές σούπες, δροσερές σαλάτες, ζεστά και κρύα σάντουιτς, μπέργκερ, είδη σχάρας, ζυμαρικά, ενώ καλύπτει πλήρως τους λάτρεις του κρέατος αλλά και τους seafood lovers. Μάθε επίσης ότι το Nels διαθέτει και ασιατική γωνιά, δηλαδή αρκετές επιλογές από την κινέζικη αλλά και γιαπωνέζικη κουζίνα, όπως για παράδειγμα κινέζικα πιάτα, πάπια Πεκίνου, ρύζι, νουντλς αλλά και sushi.

Προσωπικά μου άρεσε πολύ η σαλάτα που δοκιμάσαμε, η Nels salad (€13.50), η οποία ήταν αρκετά πλούσια σε γεύσεις, δροσερή, με τη ρόκα να κυριαρχεί και συμμάχους το προσούτο, τα ντοματίνια, την buffalo μοτσαρέλα, τα καρύδια, τα αποξηραμμένα σύκα, το ρόδι, τα κρουτόνια σκόρδου και τη σάλτσα βινεγκρέτ από μούρα.

Επίσης πολύ γευστικά και πολύ καλά ψημένα ήταν τα μαλακότατα μαριναρισμένα χοιρινά μπριζολάκια με σάλτσα μπάρμπεκιου (€12), τα οποία συνοδεύσαμε με ψητή φρέσκια πατάτα και δροσερή side salad.

Όσον αφορά στην εξυπηρέτηση η ομάδα του Nels αλλά και ο υπεύθυνος του μαγαζιού είναι άκρως εξυπηρετικοί, φιλικοί και ευγενικοί. Άλλωστε πλέον τι ζητάμε από την έξοδό μας; Καλό φαγητό και ένα χαμόγελο!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close