Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

"CETI Locale": Πληθωρική και φινετσάτη κουζίνα

Το νέο εστιατόριο της Λεμεσού με μεσογειακή fusion γαστρονομία

Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιανουαρίου 2016

Ένας νέος χώρος τέχνης και πολιτισμού άνοιξε πρόσφατα στη Λεμεσό όπου η μεσογειακή κουζίνα συναντά τους εκλεκτούς καφέδες και ο χορός συναντά την μουσική και τα συνέδρια. Ένας πολυχώρος όπου συνδυάζεται την τέχνη και την διασκέδαση με το καλό φαγητό και την ψυχαγωγία.

Πρόκειται για ένα νέος εστιατόριο το οποίο στεγάζεται σε ένα ανακαινισμένο κτήριο, κατασκευασμένο από πέτρα και άχυρο, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της παλιάς πόλης της Λεμεσού. Το συγκεκριμένο κτίριο είναι ηλικίας σχεδόν ενός αιώνα και εκεί στεγαζόταν μία τεράστια αποθήκη χαρουπιών.

Το CETI Locale έχει φινετσάτη κουζίνα με ποικιλία από μεσογειακές γεύσεις, με επιρροές από την κυπριακή κουλτούρα και τη γαλλική αισθητική, την εμπειρία και τις γνώσεις του σεφ του μαγαζιού.

Στο μενού του εστιατορίου θα βρεις μία γκάμα από διαφορετικά πιάτα. Ιδιαίτερα, γκουρμέ ορεκτικά όπως σπαράγγια τυλιγμένα σε παντσέτα, με ξηρό βερίκοκο και γλυκιά κρέμα τυριού, χαλούμι μαριναρισμένο με πέστο και σερβιρισμένο με ντιπ ντομάτας και γεμιστά μανιτάρια με μοτσαρέλα, σερβιρισμένα με χαρουπόμελο. Οι πλούσιες σαλάτες συμπληρώνουν το μενού ενώ μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε ζυμαρικά και "εκλεκτικά" πιάτα όπως τα ονομάζει ο σεφ τα οποία απευθύνονται σε περισσότερα από δύο άτομα. Θα βρεις κρεατικά, τυριά και διάφορα ντιπ. Ακολουθούν "Τα πιάτα του σεφ" όπου θα έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε αρνί, πάπια, χοιρινό, φιλέτο βοδινό και κοτόπουλο σε γευστικούς συνδυασμούς ενώ δεν λείπουν τα είδη σχάρας και τα θαλασσινά. Εδώ μπορείς να επιλέξεις από σολομό, μύδια, λαβράκι και αστακουρά με πατάτες πουρές. Οι επιλογές συνεχίζονται με τα διάφορα είδη από σάντουιτς και ολοκληρώνονται με τα επιδόρπια.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close