Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Jamie Oliver: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την άφιξη του Jamie’s Italian στην Κύπρο"

Επίσημη ανακοίνωση για την άφιξή του στην Κύπρο από τον ίδιο και την PHC

Δημοσιεύτηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2015

Ο Jamie Oliver και ο Όμιλος Εταιρειών PHC ανακοινώνουν το άνοιγμα του πρώτου εστιατορίου “Jamie’s Italian” στην Κύπρο την Άνοιξη του 2016.

Ποιος είναι: Ο Jamie Oliver είναι Βρετανός διάσημος σεφ, εστιάτορας και προσωπικότητα των μέσων, γνωστός για τις καινοτόμες τηλεοπτικές του εκπομπές με επίκεντρο το φαγητό και τη μαγειρική, για τα βιβλία μαγειρικής, αλλά και για την πρόσφατη παγκόσμια καμπάνια του που αφορά την καλύτερη εκπαίδευση γύρω από το φαγητό. Η αλυσίδα εστιατορίων του, Jamie’s Italian είναι μια από τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες αλυσίδες εστιατορίων με 40 μοναδικά εστιατόρια σε μεγάλες πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου – μια αξιοσημείωτη ανάπτυξη μετά από το άνοιγμα του πρώτου εστιατορίου στην Οξφόρδη το 2008.

Ιταλικό εστιατόριο: Το Jamie’s Italian είναι εμπνευσμένο από το πάθος του Jamie με τον ιταλικό τρόπο ζωής, με το μενού των εστιατορίων να περιστρέφεται γύρω από τη δημιουργία φανταστικών, ρουστίκ πιάτων με δοκιμασμένες συνταγές και με τα καλύτερα φρέσκα υλικά. Ο φίλος και μέντορας του Jamie, ο Ιταλός σεφ Gennaro Contaldo, πρόσθεσε την αυθεντικότητα στην αίσθηση που σου δημιουργεί το Jamie’s Italian – τον συνδιασμό της παράδοσης με το σήμερα, τις καινότομες ιδέες και μια “γεύση” από τον Jamie. Τα εστιατόρια προσφέρουν μια καθημερινή γαστριμαργική εμπειρία, η οποία σχεδιάστηκε να είναι προσιτή σε όλους – όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να νιώσουν άνετα και να απολαύσουν το φαγητό τους.

Σε όλο τον κόσμο: Τα εστιατόρια τα οποία έχουν ήδη γίνει αγαπητά σε μητροπόλεις πόλεις όπως το Σύδνευ, η Μόσχα, η Σιγκαπούρη, το Σάο Πάολο και το Ντουμπάι, σχεδιάζουν την συνεχή διεθνή τους εξάπλωση. Δουλεύοντας μαζί με συνεργάτες και επιχειρηματίες παγκοσμίου κλάσηςμ το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό σε όλες τις ηπείρους, με την Κύπρο να είναι ο ιδανικός προορισμός για το Jamie’s Italian.

Τι λέει για την Κύπρο: O Jamie Oliver σημειώνει “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την άφιξη του Jamie’s Italian στην Κύπρο και είμαι σίγουρος πως η Λευκωσία θα είναι η τέλεια προσθήκη στην οικογένεια του Jamie’s Italian. Θα προσφέρουμε όμορφη, άριστης ποιότητας τοπική παραγωγή, και θα ετοιμάσουμε γευστικότατα πιάτα σε πολύ λογικές τιμές. Στην παρούσα φάση βρισκόμαστε στην αναζήτηση ντόπιων με πραγματικό πάθος για το φαγητό για να γίνουν μέλη της ομάδας μας ως σεφ και προσωπικό εστιατορίου. Ανυπομωνώ για το άνοιγμα!”

Ανοίγει στην Έγκωμη: To Jamie’s Italian στην Κύπρο θα ανοίξει στην περιοχή της Έγκωμης στη Λευκωσία και θα προωθείται από την Avantage B&R Italian Restaurants Ltd, μέρος του Ομίλου Εταιρειών PHC/Λύσανδρος Ιωάννου. Η PHC αντιπροσωπεύει εταιρείες όπως Wagamama σε Κύπρο και Ελλάδα, Caffe Nero, Mediterraneo, Pizza Hut, KFC, Taco Bell, Derlicious και άλλα τοπικά brands.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close