Δημοσιεύτηκε στις 14 Οκτωβρίου 2015
Ο Δήμος Λευκωσίας, στο πλαίσιο των πολλαπλών πολιτιστικών του δραστηριοτήτων, ανακοινώνει τη δημιουργία Σύγχρονης Παιδικής Χορωδίας, υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριας φωνητικής Αννίτας Κωνσταντίνου και τη μουσική συνοδεία της πιανίστριας Μάρας Φιλίππου.
Η Παιδική Χορωδία Δήμου Λευκωσίας απευθύνεται σε παιδιά και έφηβους ηλικίας 7-17 ετών, που ασχολούνται με τη μουσική ή που θα ήθελαν να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στο τραγούδι.
Σκοπός είναι η μουσική καλλιέργεια και ψυχαγωγία των παιδιών, αφού θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά σε εκδηλώσεις του Δήμου και να συνεργαστούν με διάφορα μουσικά σύνολα και αξιόλογους καλλιτέχνες.
Ακρόαση και Δήλωση Συμμετοχής
Για τη στελέχωση της Χορωδίας θα προηγηθούν ακροάσεις. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι, να συμπληρώσουν τη Δήλωση Συμμετοχής που θα βρουν στη σελίδα της Παιδικής Χορωδίας στο Facebook, πατώντας στην καρτέλα Sign Up. Δήλωση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε επίσης και στην ιστοσελίδα του Δήμου Λευκωσίας.
Οι πρώτες ακροάσεις θα διεξαχθούν την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015, στις 5:00 το απόγευμα, στο «Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας», χώρος στον οποίο θα πραγματοποιούνται οι εβδομαδιαίες πρόβες της χορωδίας, που θα ξεκινήσουν από το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015 και κάθε Σάββατο στις 5:00-7:00μ.μ. Η συμμετοχή των παιδιών στην Παιδική Χορωδία Δήμου Λευκωσίας θα είναι δωρεάν.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 96279963 ή στο Email NicosiaChildrenChoir@gmail.com, καθώς μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι και από τη σελίδα της Χορωδίας στο Facebook.
Σχετικά
Η μουσικοθεατρική παράσταση «Το Κόκκινο Γράμμα» για πρώτη φορά στην Κύπρο
Η παράσταση συνδυάζει θεατρική δράση, αρχειακό υλικό, γράμματα, ντοκουμέντα και τα μελοποιημένα ποιήματα του Ευαγόρα Παλληκαρίδη
Η «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» έρχεται στον πάγο σε 4 πόλεις της Κύπρου
Πατινάζ, εναέρια ακροβατικά και μουσική ζωντανεύουν το παραμύθι του Λιούις Κάρολ, από τις 4 έως τις 7 Δεκεμβρίου.
Ο «Καρυοθραύστης» φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων σε 3 πόλεις της Κύπρου
Το Grand International Classic Ballet παρουσιάζει το αγαπημένο μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι σε Λεμεσό, Λευκωσία και Πάφο
Ο Λουβαράς γίνεται χριστουγεννιάτικο χωριό για μια μέρα
Παιδική και μουσική σκηνή, χριστουγεννιάτικη αγορά, φαγητό και ποτό μάς περιμένουν την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου.
Το Limassol Greens υποδέχεται το Movember με μια ξεχωριστή εκδήλωση στις 31 Οκτωβρίου
Γκολφ, ψυχαγωγία και δράσεις για καλό σκοπό, σε μια ανοικτή εκδήλωση αφιερωμένη στην υγεία των ανδρών
Ακυρώνεται η γιορτή για τα 12 χρόνια της Golden Donkeys Farm
Η ανακοίνωση των διοργανωτών
Accessibility Is the Aesthetic: Όταν η προσβασιμότητα γίνεται μέρος της τέχνης
Τρεις καλλιτεχνικές δημιουργίες από Κύπρο, Ελλάδα και Εσθονία παρουσιάζονται σε μια ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου P.A.I.R.
CYBERNESS: THE DARK WEB — Το Halloween καταλαμβάνει την Κόλλα, στη Λεμεσό
Για δύο ημέρες, η Κόλλα θα μεταμορφωθεί σε έναν κόσμο εμπνευσμένο από το Halloween
Εκπαίδευση, αθλητική απόδοση και υγεία στο επίκεντρο του 3ου Παγκύπριου Επιστημονικού Συνεδρίου Αθλητικής Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής
Το Συνέδριο φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο συνάντησης για την ακαδημαϊκή κοινότητα, τους εκπαιδευτικούς, τους επαγγελματίες του αθλητισμού και τους επιστήμονες υγείας
Μια δωρεάν βόλτα μάς συστήνει ξανά την παλιά Λευκωσία
Το «Γνωρίζω την πόλη μου» επιστρέφει στις 7 Νοεμβρίου με μια περιήγηση σε ιστορικά σημεία, μνημεία και γειτονιές εντός των τειχών.
Λόγια που Ανθίζουν στην Κάτω Μονή
Αποκορύφωμα της εκδήλωσης, το γλέντι στις 22 Νοεμβρίου με παραδοσιακή μουσική και χορούς
Νοέμβριος στο Θέατρο Ριάλτο: Όλα όσα θα δούμε και θα ακούσουμε
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξεχωριστές μουσικές και θεατρικές προτάσεις, την έναρξη των προβολών NT Live και το Flash Festival