11 October 2015
Top Stories , Arts & Culture

Limassol Art Festival με τη συμμετοχή 200+ καλλιτεχνών

Το Cyprus Fashion Days παρουσιάζει μαζί με την Τράπεζα Κύπρου και υπό την αιγίδα του Δήμου Λεμεσού τo μεγαλύτερο Φεστιβάλ Τέχνης που έγινε ποτέ στο νησί, με τη συμμετοχή πέραν των 200 καλλιτεχνών και ομάδων

Δημοσιεύτηκε στις 02 Οκτωβρίου 2015

Ένα φεστιβάλ τέχνης δεν είναι εύκολο να διοργανωθεί, κυρίως όταν αυτό εμπερικλείει μια ποικιλόμορφη γκάμα τέχνης. Κι όμως οι οργανωτές του Cyprus Fashion Days κατάφεραν, μαζί με τη στήριξη της Τράπεζας Κύπρου και το Δήμο Λεμεσού, να φέρουν αυτό το δύσκολο εγχείρημα εις πέρας και να ολοκληρώσουν μια υπόσχεση που μόνο χρώμα, φως και έμπνευση θα φέρει.

Η καινοτομία της ιδέας δεν σταματά μόνο στο όλο concept του φεστιβάλ, αλλά επεκτείνεται ακόμα και στην τοποθεσία στην οποία θα διεξαχθεί. Και δεν είναι καμία άλλη από τη σύγχρονη και ολοκαίνουργια μαρίνα της Λεμεσού, σήμα κατατεθέν της πόλης κι ένα δυνατό καμάρι της σε παγκόσμια κλίμακα. Σκοπός όλης αυτής της γιορτής είναι να αναδείξει την ποικιλομορφία και την παράδοση κάθε μορφής τέχνης, όπως μουσική, χορό, ζωγραφική, φωτογραφία, κατασκευές, γραφικές τέχνες, σχέδιο, κόσμημα, γλυπτική, κεραμική και performances σε έναν ανοικτό χώρο, με την προϋπόθεση να δημιουργήσει ευκαιρίες προώθησης της δημιουργικότητας των καλλιτεχνών, καθώς επίσης και να ενθαρρύνει κοινότητες και οικογένειες να εμπλακούν σε όλη αυτή την ιδέα και γιορτή της τέχνης.

Τέτοιο συμβάν ξεδιπλώνει το ταλέντο και τη δουλειά των Κυπρίων κυρίως καλλιτεχνών στο εγχώριο και ξένο κοινό, κτίζει ένα δίκτυο γνωριμιών και ταυτοποιεί τους καλλιτέχνες με ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του νησιού.

Πέρα από το φεστιβάλ και συναυλία
Προσκεκλημένοι θα είναι επίσης και το γνωστό συγκρότημα των Μπλε, οι οποίοι θα ανεβάσουν ακόμα πιο πολύ το κοινό με τα δυνατά τους beats. Η παραγωγή μάλιστα πήρε όλα τα μέτρα για την ασφάλεια του κοινού και των καλλιτεχνών έχοντας σε εγρήγορση υπηρεσίες όπως ασθενοφόρο, πυροσβεστική, φύλαξη, ιδιωτική ασφάλεια και υγιεινή στους κοινόχρηστους χώρους. Θα υπάρχει παράλληλα κέντρο πληροφόρησης για επείγοντα περιστατικά και απώλειες αντικειμένων. Θα πωλούνται φαγητά και ποτά καθ' όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Σε αυτό το συμβάν εμπλέκονται γύρω στα 1000 άτομα, ενώ αναμένεται να έχει προβολή σε 150.000 άτομα περίπου, με παρουσία πέραν των 3000 ατόμων. Δεν μένει τίποτα άλλο από το να επισκεφτείς και εσύ αυτή τη γιορτή για να απορροφήσεις άμεσα μια πολιτιστική και κοσμοπολίτικη νότα τέχνης στο ίδιο σου το νησί.

Χορηγός επικοινωνίας: Check In.

Ώρα: 10.00-24.00. Εισιτήρια: προπώληση €5 από το Chocolate Soup στη Λεμεσό (25344141) & στην είσοδο €10 (12.00-17.00) και €15 (17.00 και μετά). Πληροφορίες και εγγραφή καλλιτεχνών στη σελίδα του Cyprus Fashion Days, Facebook Page.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close