Things to Do , Εκδηλώσεις

Η Λεμεσός βάζει τα αθλητικά της

Για να γυμναστεί, στο πλαίσιο της Ευρωπαίκής Εβδομάδας Αθλητισμού

Δημοσιεύτηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 2015

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, Δήμοι,Οργανισμοί και ιδιωτικές εταιρείες συνεργάζονται με απώτερο σκοπό να βάλουν τον αθλητισμό στην καθημερινότητά μας. Έτσι από τις 7-30 Σεπτεμβρίου ξεναβρίσκουμε τη χαμένη μας φόρμα με διάφορες δραστηριότητες!

Σήμερα Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου στο Μόλο Λεμεσού, από τις 16:00 μέχρι τις 20:00 στο Θεατράκι Πολυλειτουργικού Πάρκου, ο Αθλητικός Οργανισμός Action & Training σε συνεργασία με το Δήμο Λεμεσού, το Τμήμα Κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού και το Nextbike Cyprus, διοργανώνουν το "Νέο Πένταθλον", το οποίο περιλαμβάνει Τρέξιμο, Ρίψη, Άλμα, Κωπηλασία και Ποδηλασία.

Οι τρεις αθλητικοί φορείς, οι οποίοι σμίγουν για πρώτη φορά σε μια σημαντική εβδομάδα για τον αθλητισμό της Επαρχίας Λεμεσού, αλλά και της Κύπρου, στοχεύουν να δώσουν τα κατάλληλα ερεθίσματα και γνώσεις γύρω από τον αθλητισμό, και καλούν όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως ηλικίας και φυσικής κατάστασης, να αγκαλιάσουν την προσπάθεια τους αυτή και να συμμετέχουν δωρεάν στο «Νέο Πένταθλον», στο οποίο θα δίνονται και δώρα. 

Δράσεις διοργανώνουν επίσης ο Ναυτικός Όμιλος Κερύνειας και το Τμήμα Κανό Καγιάκ, κάτω από τον τίτλο «Ημέρας άσκησης στο κανό καγιάκ» με στόχο να κινητοποιήσει μαθητές να γνωρίσουν και να έρθουν σε επαφή με το άθλημα.

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος Λεμεσού διοργανώνει στο Φυτίδειο Αθλητικό Κέντρο, το Ποδοβόλλεϋ, το οποίο έχει ρίζες από Ταϊλάνδη και αγωνίζονται ομάδες 3 εναντίον 3 σε γήπεδο βόλεϊ, χωρίς την χρήση χεριών.

Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στο Μόλο Λεμεσού από τις 17:00 - 20:00, διοργανώνεται το Let`s Move...Sports, Fun and Fitness outdoors», το οποίο θα δώσει σε όλους τους πολίτες την ευκαιρία να αθληθούν σε εξωτερικούς χώρους, με δραστηριότητες για παιδιά (Roller Blades, Volleyball, Basketball) και για μεγάλους (Zumba, Body Combat, Body Balance, Pilates, Yoga).

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο μέχρι το τέλος του μήνα συνεχίζει τις δράσεις του στο Φυτίδειο Αθλητικό Κέντρο (ΓΣΟ), οι οποίες περιλαμβάνουν 3 on 3 street basketball, Futsal/mini football, slackliners.

Ακόμα το σκέφτεσαι; Βάλε τα αθλητικά σου κι έφυγες!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close