Things to Do , Εκδηλώσεις

Πάμε Λόφου [στο Φεστιβάλ Δεκαπενταύγουστου]

Από τις 12-15 Αυγούστου στη Λόφου θα στηθεί μια μεγάλη γιορτή

Δημοσιεύτηκε στις 11 Αυγούστου 2015

Ο Σύνδεσμος Αποδήμων Λόφου διοργανώνει, υπό την αιγίδα του Κοινοτικού Συμβουλίου Λόφου, το καθιερωμένο τετραήμερο Φεστιβάλ του Δεκαπενταυγούστου στη Λόφου. Το φεστιβάλ θα διαρκέσει από τις 12 μέχρι τις 15 Αυγούστου 2015 και θα περιλαμβάνει σειρά εκδηλώσεων στο χώρο του δημοτικού σχολείου του χωριού.

Το φετινό φεστιβάλ προσφέρει ένα ιδιαίτερα ποιοτικό πρόγραμμα. Υπάρχουν διαφορετικές μουσικές βραδιές, με διαφορετικά μουσικά ακούσματα, ούτως ώστε να προσελκύσουν τον κάθε επισκέπτη της αγαπημένης κοινότητας. To φεστιβάλ θα κορυφωθεί με μεγάλη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

 

Συγκεκριμένα, τοπρόγραμμα έχει ως εξής:

Τετάρτη 12 Αυγούστου
Τρεις διαγωνισμοί τόμπολας και παράσταση έντεχνου και λαϊκού τραγουδιού από το τριμελές μουσικό σχήμα του Δημήτρη Ιακώβου.

 

Πέμπτη 13 Αυγούστου
Θεατρική παράσταση της κυπριακής κωμωδίας του Κωνσταντίνου Οδυσσέως «Το πάρτι μας εμάρανεν…». Την παράσταση ανεβάζει ο θεατρικός όμιλος «Διόνυσος» και συμμετέχουν γνωστοί ηθοποιοί όπως οι Μιχάλης Σοφοκλέους, Λουκία Πρωτοπαπά κ.ά. Την βραδιά θα κλείσει το μουσικό σχήμα των Νικόλα Θεοφάνους και Στέλιου Μάππουρα, οι οποίοι θα τραγουδήσουν αγαπημένα ελληνικά τραγούδια των δεκαετιών του 80 και του 90 αντίστοιχα.

 

Παρασκευή 14 Αυγούστου
Κύπρο – Κρητική βραδιά, όπου θα τραγουδήσει κυπριακά τραγούδια το μουσικό σχήμα «Αντάμα», κρητικά τραγούδια το μουσικό σχήμα του Γιάννη Φραγκιαλουδάκη, ενώ θα χορέψει τόσο κυπριακούς όσο και κρητικούς χορούς ο «Λαογραφικός Όμιλος Λεμεσού». Το "παρών" του στη βραδιά θα δώσει και ο έντιμος Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κος Νίκος Κουγιάλης.
 

Σάββατο 15 Αυγούστου 
Μεγάλη συναυλία με το δημοφιλή Κύπριο καλλιτέχνη Μιχάλη Χατζηγιάννη και την πολυμελή ορχήστρα του, οι οποίοι θα χαρίσουν στους παρευρισκόμενους μια όμορφη βραδιά με τραγούδι, χορό και γλέντι! Oι τιμές των εισιτηρίων της μεγάλης συναυλίας ανέρχονται στα 15 (κανονικό εισιτήριο) και 3 (μικρό, μόνο για μαθητές δημοτικού) ευρώ αντίστοιχα. Τα εισιτήρια θα προπωλούνται σε όλους τους φούρνους Sunfresh της επαρχίας Λεμεσού. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 9:30 μ.μ., ενώ η είσοδος θα ανοίξει στις 8 μ.μ.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close