Things to Do , Εκδηλώσεις

Κι άλλο Φεστιβάλ Χρωμάτων [δίπλα στη θάλασσα]

Ένα μοναδικό φεστιβάλ, δίπλα στη θάλασσα της Λεμεσού, που θα μας ταξιδέψει στον κόσμο των χρωμάτων!

Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουλίου 2015

Πώς σας ακούγεται η ιδέα να ζήσετε ένα φεστιβάλ κάτω από την πανσέληνο του Ιουλίου, δίπλα στη θάλασσα, που θα σας ταξιδέψει μέσα στον πολύτιμο κόσμο των χρωμάτων και θα σας αποκαλύψει τη χαρά της ζωής, τη χαρά του να υπάρχετε, να αναπνέετε, να δημιουργείται και να ζείτε μέσα από μια μοναδική πολυχρωμία στη δική σας ζωή;

Εμένα πάντως καλό μου ακούγεται... 

Και πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να εκφραστείτε, να ζήσετε, να δημιουργήσετε, να γελάσετε και να πειραματιστείτε με το χρώμα, την τέχνη, τη μουσική και την κίνηση;

Αυτό κι αν ακούγεται ενδαφέρον!

Κάπως έτσι υπόσχονται οι διοργανωτές ότι θα περάσουμε στο 1ο Cyprus Colour Festival by the beach το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Ιουλίου στο Armonia cafe-bar (Λεωφ. Αμαθούντος, Λεμεσός) από τις 18.30 μέχρι και 24.30.

Διάβασε αναλυτικά το πρόγραμμα:
Emotion Explosion: Όλα τα χρώματα θα βρίσκονται στη διάθεσή μας για ένα εκτονωτικό, απολαυστικό, διασκεδαστικό "χρωματο-πόλεμο" που θα μας απελευθερώσει...

Feel the Red, dance to the Red: Με μουσική και χορό σε κόκκινο ρυθμό αλλά και κατασκευή αυτοσχέδιων κρουστών, ξυπνάμε το πάθος για τη ζωή.

Yellow the way to laughter and fun: Έφτασε η στιγμή για ακόμη περισσότερο γέλιο, χιούμορ και παιχνιδιάρικη διάθεση με ιδιαίτερες μουσικές επιλογές για να φέρουμε στην επιφάνεια τη θετική και χαμογελαστή πλευρά της ζωής.

Dip in the blue and relax: Και τώρα ώρα για χαλάρωση, βραδινές βουτιές στα νερά, ήχους ήρεμους, χαλαρωτικούς που επιτρέπουν στο μυαλό να ταξιδέψει ελεύθερο όπου αυτό θέλει.

Όλα στα πιο πάνω θα συμβάλει μια ομάδα, καταρτισμένη, αποτελούμενη από τις:
Έλενα Χατζηγεωργίου – Life & Business Coach, με ειδίκευση σε Χρωματοθεραπεία & NLP, εμπνευστής του Cyprus Colour Festival, by the beach. Ικανότητα της να δημιουργεί εμπειρίες ‘ελευθερίας’ για κάθε άνθρωπο.

Κιάρα Τιμμ - Καλλιτέχνης με σπουδές στην Αμερική και μόνιμη βάση το Lellos Art Point, με τόσο ευρεία προσέγγιση των τεχνών και του τρόπο που οι τέχνες αλληλεπιδρούν με τη ζωή, που η τέχνη της γίνεται θεραπευτική.

Άννα Αριστείδου – Ερμηνεύτρια, μουσικός, μουσικοπαιδαγωγός, με ειδίκευση στην παραδοσιακή μουσική, με ικανότητα να κάνει τους ανθρώπους κοντά της να ξεκλειδώνουν και να ενώνονται με τη μουσική.

Ευγενία Εφταμάδτηλου – Louis Travel/ Events Management, με τεράστια εμπειρία στη διοργάνωση μεγάλων events και μοναδική ικανότητα, τη δημιουργία εμπειριών που μένουν αξέχαστε για κάθε ομάδα, αφού πιστεύει στην ικανότητα των ανθρώπων να εξελίσσονται, μέσα από σωστά σχεδιασμένες ‘εμπειρίες’.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close