Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουλίου 2015
Όσοι δεν είχατε την ευκαιρία να ζήσετε το αντίστοιχο event που διοργανώθηκε στην Αγία Νάπα στις αρχές του μήνα, τότε αυτό δεν πρέπει να το χάσετε με τίποτα!
Η Λάρνακα το Σάββατο 18 Ιουλίου από τις 5 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ, θα γίνει πολύχρωμη!
Η πόλη του Ζήνωνα και συγκεκριμένα η παραλία των Φοινικούδων θα φιλοξενήσει το πρώτο φεστιβάλ χρωμάτων στην Κύπρο.
Το γνωστό σε παγκόσμια εμβέλεια υπερθέαμα ονόματι "Holi" διοργανώνουν ομάδες δεκάδων νέων με υποστηρική τον Δήμο Λάρνακας,παρασύροντας μικρούς και μεγάλους σε ένα χρωματοπόλεμο από πολύχρωμες σκόνες.
Η διοργάνωση υπόσχεται ένα "holi υπερθέαμα" λοιπόν, με ανεβαστική μουσική από γνωστούς DJ’s της νεολαίας, ατελείωτος χορός, κιόσκια με φαγητό και ποτό αλλά και πάρα πολλές άλλες εκπλήξεις.
Το Σάββατο 18 του μήνα όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στις Φοινικούδες!
Για το φεστιβάλ στη Λάρνακα δύο είδη εισιτηρίων είναι διαθέσιμα, για τους ανήλικους (pre-sale €10 με ένα μη αλκοολούχο ποτό και δύο σακουλάκια χρώματα) και για τους ενήλικους (pre sale €15 με δύο ποτά και δύο σακουλάκια χρώματα).
«Για τους πολύ μικρούς μας φίλους από δέκα χρονών και κάτω, η είσοδος θα είναι δωρεάν», δίνοντας στους γονείς την ευκαιρία να ξεφαντώσουν με τα παιδιά τους.
Οι διοργανωτές προειδοποιούν πως θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος στην πόρτα και στην πώληση οινοπνευματωδών ποτών και παρακαλούν το κοινό όπως φέρει μαζί του την ταυτότητά του.
Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στον οργανισμό «Μήνυμα Βοήθειας», που χρηματοδοτεί φοιτητές που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα στις σπουδές τους.
"Συστήνουμε να φορέσετε τα άσπρα σας και σας περιμένουμε για να αφεθούμε στους νεανικούς μας ρυθμούς ρίχνοντας ο ένας στον άλλο το χρώμα της ζωής".
Εισιτήρια προπωλούνται στο Segafreddo Cafe στη Λάρνακα, στο περίπτερο Οκτάγωνο στη Λευκωσία και στο Juego Cafe στη Λεμεσό.
Πριν πας, πάρε μια πρώτη γεύση για το τι πρόκειται να συμβεί!
Σχετικά
20+1 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Όλα όσα θα συμβούν στο νησί και δεν πρέπει να τα χάσεις
Βραδιά αστροφωτογράφισης στην Πέτρα του Ρωμιού
Κάτω από τον Γαλαξία: Μια μοναδική φωτογραφική εξόρμηση
Η πιο εντυπωσιακή δωρεάν προβολή του καλοκαιριού γίνεται στην καρδιά της Λευκωσίας
Ένα καθηλωτικό ταξίδι διάρκειας 17 λεπτών μέσα από σημαντικούς σταθμούς της ιστορίας της πρωτεύουσας.
Κοιτάξτε ψηλά: Το σπάνιο «ραντεβού» Αφροδίτης και Δία φωτίζει απόψε τον κυπριακό ουρανό
Ένα μαγευτικό αστρονομικό φαινόμενο ορατό απόψε από την Κύπρο
Χάρισε ένα βιβλίο… και άφησε το μήνυμά σου στον επόμενο αναγνώστη!
Δράση ανταλλαγής βιβλίων στην Ερήμη
Μάθαμε πότε θα στηθεί το Πανηγύρι του Κρόμμυ στο χωριό
Αν ξέρεις προς τα πού πέφτει η Γιόλου, ακολούθησέ μας!
“Τα Ιπτάμενα Παιδιά της Δανίας” έρχονται και στο νησί μας, για ένα καθηλωτικό υπερθέαμα!
Με εντυπωσιακές ακροβατικές κινήσεις, μουσική που αγγίζει την ψυχή και μια αισθητική που συνδυάζει την παιδική αθωότητα με την καλλιτεχνική αρτιότητα
To My Mall Λεμεσού γέμισε δεινόσαυρους και προϊστορικά ζώα
Όλα όσα εντυπωσιακά θα δεις εκεί
Θέατρο, μουσική, σινεμά, κρασί και κωμωδία: Τι να κάνετε αυτήν την εβδομάδα στην Κύπρο
Η ατζέντα της εβδομάδας με όλα όσα μπορείς να δεις, να κάνεις και να ακούσεις στο νησί
To μεγαλύτερο streetwear event της Κύπρου επιστρέφει για ακόμη μία χρονιά,
Το Cyprus Streetwear Expo by Carlsberg επιστρέφει στη Λεμεσό στις 28 Ιουνίου
Οι φίλοι της Porsche βγήκαν ξανά στους δρόμους της Κύπρου
Μια μέρα γεμάτη Porsche και μοναδικές διαδρομές στην κυπριακή ύπαιθρο - Εντυπωσιακή η έναρξη από το Maison Anemi
Τελευταίες παραστάσεις για το Circus Atmosphere στο Παραλίμνι
Τα εντυπωσιακά ακροβατικά και οι μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας συνεχίζονται για λίγες μόνο ημέρες ακόμα