Things to Do , Top Stories

Η Λάρνακα αποκτά χρώμα [Larnaca Colour War]

Το πρώτο φεστιβάλ χρωμάτων θα κάνει τη Λάρνακα... πολύχρωμη!

Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουλίου 2015

Όσοι δεν είχατε την ευκαιρία να ζήσετε το αντίστοιχο event που διοργανώθηκε στην Αγία Νάπα στις αρχές του μήνα, τότε αυτό δεν πρέπει να το χάσετε με τίποτα! 

Η Λάρνακα το Σάββατο 18 Ιουλίου από τις 5 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ, θα γίνει πολύχρωμη!

Η πόλη του Ζήνωνα και συγκεκριμένα η παραλία των Φοινικούδων θα φιλοξενήσει το πρώτο φεστιβάλ χρωμάτων στην Κύπρο.

Το γνωστό σε παγκόσμια εμβέλεια υπερθέαμα ονόματι "Holi" διοργανώνουν ομάδες δεκάδων νέων με υποστηρική τον Δήμο Λάρνακας,παρασύροντας μικρούς και μεγάλους σε ένα χρωματοπόλεμο από πολύχρωμες σκόνες.

Η  διοργάνωση υπόσχεται ένα "holi υπερθέαμα" λοιπόν, με ανεβαστική μουσική από γνωστούς DJ’s της νεολαίας, ατελείωτος χορός, κιόσκια με φαγητό και ποτό αλλά και πάρα πολλές άλλες εκπλήξεις.

Το Σάββατο 18 του μήνα όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στις Φοινικούδες!

 

Για το φεστιβάλ στη Λάρνακα δύο είδη εισιτηρίων είναι διαθέσιμα, για τους ανήλικους (pre-sale €10 με ένα μη αλκοολούχο ποτό και δύο σακουλάκια χρώματα) και για τους ενήλικους (pre sale €15 με δύο ποτά και δύο σακουλάκια χρώματα).

«Για τους πολύ μικρούς μας φίλους από δέκα χρονών και κάτω, η είσοδος θα είναι δωρεάν», δίνοντας στους γονείς την ευκαιρία να ξεφαντώσουν με τα παιδιά τους.

Οι διοργανωτές προειδοποιούν πως θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος στην πόρτα και στην πώληση οινοπνευματωδών ποτών και παρακαλούν το κοινό όπως φέρει μαζί του την ταυτότητά του.

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στον οργανισμό «Μήνυμα Βοήθειας», που χρηματοδοτεί φοιτητές που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα στις σπουδές τους.

"Συστήνουμε να φορέσετε τα άσπρα σας και σας περιμένουμε για να αφεθούμε στους νεανικούς μας ρυθμούς ρίχνοντας ο ένας στον άλλο το χρώμα της ζωής".

Εισιτήρια προπωλούνται στο Segafreddo Cafe στη Λάρνακα, στο περίπτερο Οκτάγωνο στη Λευκωσία και στο Juego Cafe στη Λεμεσό.

Πριν πας, πάρε μια πρώτη γεύση για το τι πρόκειται να συμβεί!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close