25 July 2015
Live Music , Nightlife & Music

Νικολόπουλος, Μακεδόνας, Νέγκα & Παπαδοπούλου στην τελευταία παράσταση της σεζόν

Με "Τα τραγούδια που δεν τελειώνουν..." το Θέατρο Ριάλτο τελειώνει τη σεζόν... το Σάββατο 25 Ιουλίου

Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουλίου 2015

Μια αυθεντική Λαϊκή Γιορτή! Αυτό θα ζήσεις στην Πλατεία Ηρώων... στις 25 Ιουλίου. Με τη συναυλία αυτή το Θέατρο Ριάλτο, επιστρέφει σε μια προηγούμενη συνήθειά του: να κλείνει την καλλιτεχνική σεζόν με μια μεγάλη λαϊκή συναυλία. Έτσι έχοντας τη στήριξη του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού, προσφέρει σε όλους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν με ελεύθερη είσοδο μια εξαιρετική παράσταση, συνεχίζοντας και στους δύσκολους καιρούς να επιτελεί τον πολιτιστικό και κοινωνικό του ρόλο.

Εξ ου και καλεί το μεγαλύτερο σύγχρονο Έλληνα λαϊκό συνθέτη και βιρτουόζο στο μπουζούκι Χρήστο Νικολόπουλο, να παρουσιάσει μια ξεχωριστή συναυλία μαζί με τους εξαιρετικούς ερμηνευτές Κώστα Μακεδόνα, Γιώτα Νέγκα και Ζωή Παπαδοπούλου.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος επιμελείται το πρόγραμμα και την ορχήστρα και παρουσιάζει τους κυριότερους σταθμούς της μουσικής του διαδρομής.

Μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσουμε μεγάλες επιτυχίες που σημάδεψαν την ιστορία του σύγχρονου ελληνικού λαϊκού τραγουδιού όπως τα τραγούδια: Κάτσε καλά, Ποδήλατο, Αγριολούλουδο, Νύχτα Στάσου, Υπάρχω, Με τα φώτα νυσταγμένα (Νταλίκες), Στων αγγέλων τα μπουζούκια κ.ά.


Διατηρώντας  το ήθος, την ουσία και το πάθος του λαϊκού μουσικού πολιτισμού μας, ο Χρήστος Νικολόπουλος  με τη συνοδεία των εξαιρετικών  συνεργατών του, ερμηνευτών και μουσικών, ξεδιπλώνει το ευρύ ρεπερτόριο του με δεξιοτεχνία και έμπνευση, δημιουργώντας μία αυθεντική λαϊκή γιορτή!

Ώρα: 20.30. Είσοδος ελεύθερη. Πληροφορίες: 77777745, www.rialto.com.cy

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close