Eating News , Εστιατόρια

Miraval Rosé, το κρασί των Brad Pitt και Angelina Jolie στην Κύπρο

Η εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ. και το Οινοποιείο Chateau Miraval (Κάστρο Μιραβάλ) παρουσιάζουν το νέο κρασί Miraval Rosé

Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιουνίου 2015

Το κρασί Miraval Rosé παράγεται στο Chateau Miraval (Κάστρο Μιραβάλ), που είναι της ιδιοκτησίας του Brad Pitt και της Angelina Jolie και βρίσκεται στη Γαλλία. Οι δύο σταρ με την οικογένειά τους έχουν μεταμορφώσει το κάστρο σε ένα χώρο αφιερωμένο στις τέχνες, στη μουσική, στο θέατρο, στο παραδοσιακό φαγητό και κρασί και περνούν εκεί τις διακοπές τους. O Brad Pitt και Angelina Jolie έχουν εμπιστευτεί την καλλιέργεια των αμπελώνων και την παραγωγή των κρασιών τους στην οικογένεια Perrin, που χρησιμοποιεί βιολογικές μεθόδους καλλιέργειας παράγοντας εξαιρετικά κρασιά με ναυαρχίδα το Miraval Rosé.

Το MIRAVAL ROSÉ είναι Οίνος Ροζέ Ξηρός και παράγεται από τις ποικιλίες: Cinsault, Grenache, Rolle, Syrah.

Γευστικά χαρακτηριστικά: Το χρώμα είναι απαλό ροζ και η μύτη χαρακτηρίζεται από νότες λευκών λουλουδιών και φρούτων όπως μικρά κόκκινα μούρα, φρεσκοκομμένες φράουλες, ροδάκινα και κεράσια. Η γεύση είναι απαλή στο στόμα και θυμίζει κεράσια, φράουλες και έχει ένα ορυκτό χαρακτήρα που δίνει στο κρασί μία φρεσκάδα και μία νότα αλμύρας.

Στην κυπριακή αγορά το Miraval Rosé διατίθεται από την εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ. (από τις 02/04/2015) και μπορείτε να το βρείτε σε επιλεγμένα εστιατόρια.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close