Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Μεξικάνικη φιέστα στο "Poco Loco Mexican Cantina"

Βίβα Μέξικο!

Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαρτίου 2015

Πλέον στην πόλη της Λεμεσού έχουμε δει να ανοίγουν άφθονα εστιατόρια αλλά και bars με διεθνή προσανατολισμό, δίνοντάς μας ακόμα περισσότερες επιλογές για ξεχωριστές εξόδους! Η αλήθεια όμως είναι ότι μας έλειπε κάτι που να ακολουθεί την αυθεντική μεξικανική κουζίνα. Αυτό το κενό λοιπόν ήρθε να καλύψει το Poco Loco, μια μεξικανική καντίνα που λειτούργησε σε ένα παλιό αρχοντικό στο κέντρο της Λεμεσού, η οποία έφτασε κατευθείαν από την Πάφο, όπου σερβίρει τις νοστιμιές της τα τελευταία 8 χρόνια.

Σ’ ένα περιβάλλον χαρούμενο, με τα χρώματα να κυριαρχούν στους τοίχους, στα τραπέζια και το decor (εννοείται ‘α λα Μεξικό’), με τα μεξικανικά σομπρέρο και τις κιθάρες, θα απολαύσεις μεξικανική ατμόσφαιρα αλλά και φαγητό! Επίσης, να σε ενημερώσουμε ότι, εκτός από τον εσωτερικό χώρο, το μαγαζί διαθέτει και πίσω αυλή, η οποία την καλοκαιρινή περίοδο αναμένεται να γεμίζει ασφυκτικά. Ενώ απαραίτητα πρέπει να ξέρεις και πως το Poco Loco διοργανώνει κατά καιρούς και latin χορευτικές βραδιές, με μεγάλη επιτυχία!

Περνώντας στο φαγητό, το μενού του εστιατορίου θα λέγαμε ότι είναι πλούσιο από μεξικάνικες απολαύσεις! Πριν όμως παραγγείλεις οτιδήποτε θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις τη δροσιστική homemade strawberry ή lemon μαργαρίτα, για να μπεις στο πνεύμα. Αν είστε δύο, θα πρότεινα για αρχή το Tapas Para Picar το οποίο είναι ποικιλία ορεκτικών για δύο άτομα, αποτελούμενη από Quesadilla, τα λαχταριστά Chimichangas, χοιρινά Taco’s και Taquito’s που σερβίρονται με sour cream και pico de calo. Επίσης, μπορείτε να μοιραστείτε και μια δροσερή σαλάτα από τις χορτοφαγικές επιλογές όπως η Σαλάτα Loco Mango. Για κυρίως πιάτο το μενού καλύπτει όλα τα γούστα! Από τα παραδοσιακά λαχταριστά burritos, chili con carne ή fajitas, την κατηγορία από ποικιλία βοδινών steaks, ενώ υπάρχουν πιάτα και για τους seafood lovers. Το φαγητό σου μπορείς να το συνοδεύσεις με λευκό, ροζέ ή κόκκινο κρασί το οποίο θα επιλέξεις από το wine list του μαγαζιού. Αν είσαι όμως λάτρης της μπίρας εννοείται και επιβάλλεται η παγωμένη μεξικάνικη Corona που θα σβήσει και την καυτερή επίγευση στον ουρανίσκο σου, μια και οι μεξικάνικες γεύσεις είναι συνήθως λίγο πιο πικάντικες από τις συνηθισμένες! 

 

(70005626) Ειρήνης 141, Λεμεσός. Τρ-Κ 19.00-24.00 (Κάθε Δ κλειστό).

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close