27 February 2015
Arts & Culture , Επόμενες Παραστάσεις

Harper Regan: πρεμιέρα στον ΘΟΚ

Το έργο του Simon Stephens θα παρουσιάζεται από σήμερα 27 Φεβρουαρίου στο Θέατρο ΘΟΚ

Δημοσιεύτηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2015

Η Νέα Σκηνή του ΘΟΚ υποδέχεται απόψε τους Θέα Χριστοδουλίδου (Χάρπερ Ρήγκαν), Γιώργος Κυριάκου (Έλγουντ Μπαρνς/Μίκι Νέστορ), Ηρόδοτο Μιλτιάδους (Τομπάιας Ριτς), Χριστόδουλο Μαρτά (Σεθ Ρήγκαν), Αντωνία Χαραλάμπους (Σάρα Ρήγκαν), Χριστίνα Χριστόφια (Τζάστιν Ρος), Ανδρέα Βασιλείου (Τζέιμς Φόρτιουν) και την Ιωάννα Σιαφκάλη (Άλισον Γούλεϊ), οι οποίοι υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Αλεξίας Παπαλαζάρου, θα ανεβάσουν το έργο Harper Regan του Simon Stephens.

 

Τι συμβαίνει όταν μια σαρανταενάχρονη εργαζόμενη γυναίκα αποφασίζει να αφήσει πίσω σύζυγο και κόρη χωρίς να πει σε κανέναν ούτε πού πάει ούτε εάν θα επιστρέψει ποτέ; Η Χάρπερ Ρήγκαν φεύγει από το Uxbridge για να επισκεφτεί τον ετοιμοθάνατο πατέρα της στο Stockport. Μόνο που το ταξίδι της στην καρδιά της Αγγλίας θα την φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με παράξενους άντρες, μια μικροαστή μητέρα και μια σειρά από δυσάρεστες αλήθειες. Στο έργο Harper Regan παρακολουθούμε μια γυναίκα που, ταξιδεύοντας σαν άλλος Οδυσσέας, θα βρεθεί τελικά αντιμέτωπη με τα όρια της εντιμότητας και θα επιχειρήσει να εξερευνήσει την ηθική διάσταση του σεξ και του θανάτου.    

 

Οι συντελεστές της παράσταση είναι: Μετάφραση: Έρι Κύργια, Σκηνοθεσία: Αλεξία Παπαλαζάρου, Σκηνικά/Κοστούμια: Μαρίζα Παρτζίλη, Μουσική Επιμέλεια: Μαρίαννα Γαλίδη, Σχεδιασμός Φωτισμών: Σταύρος Ευλαμπίου, Video Art: Βέρα Παπασταύρου, Βοηθός Σκηνοθέτη: Μαργαρίτα Ζαχαρίου, Βοηθός Διευθυντής Σκηνής: Κυριάκος Σάββα.

Ώρα: 20.30. Παραστάσεις κάθε Παρασκευή & Σάββατο (μέχρι 9 Μαΐου). Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο 77772717.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close