Δημοσιεύτηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2015
Το πρόγραμμα του National Theatre Live συνεχίζεται στο Θέατρο Ριάλτο με την παραγωγή "Treasure Island". H ιστορία του Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον, για πειρατές, ανταρσίες, φόνους και λεφτά ζωντανεύει σε μια νέα σκηνική εκδοχή του Bryony Lavery.
Η υπόθεση έχει ως εξής: Είναι μια σκοτεινή, θυελλώδη νύχτα. Τα αστέρια έχουν βγει. Η Τζιμ, εγγονή του πανδοχέα, ανοίγει την πόρτα σε έναν τρομακτικό ξένο. Στα πόδια του ναύτη κάθεται μια θάλασσα, γεμάτη μυστικά. Η Jim την υποδέχεται και έτσι ξεκινά το επικίνδυνο ταξίδι της.
-
Θέατρο Ριάλτο
15 Φεβρουαρίου 2015
Σχετικά
Weekend Agenda: 31 πράγματα που αξίζει να κάνεις αυτό το πρώτο σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου
Συναυλίες με μεγάλα ονόματα, παραδοσιακά φεστιβάλ, πάρτι, θέατρο, όπερα και οικογενειακές διοργανώσεις γεμίζουν την Κύπρο με επιλογές.
4 events στον Πρωταρά που αξίζει να βάλεις στο ημερολόγιό σου
Τρεις διαφορετικές διοργανώσεις που επιβεβαιώνουν πως η περιοχή έχει λόγους να την επισκεφθείς και μετά το τέλος του καλοκαιριού, προσφέροντας δράσεις για κάθε ηλικία και ενδιαφέρον
Θέατρο Σκιών στη Βάβλα: Εργαστήρι Θεάτρου Σκιών & Παράσταση «Ο Καραγκιόζης Τραγουδιστής»
Ένα ξεχωριστό απόγευμα με τον καραγκιοζοπαίχτη Γιάννη Πάφιο.
Rainbow Mermaids: Ένα φαντασμαγορικό drag show έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο
Οι Rainbow Mermaids παρουσιάζουν το «True Colours» σε Λεμεσό και Λευκωσία, συνδυάζοντας ζωντανό podcast, μουσική, χιούμορ, λάμψη και ελεύθερη έκφραση.
Πότε θα γίνει φέτος το προσκύνημα του Τιμίου Σταυρού στο Όμοδος
Το χωριό ετοιμάζεται να βάλει τα γιορτινά του
Πέντε φθινοπωρινές εκδηλώσεις στον Δήμο Πόλης Χρυσοχούς
Από την παράδοση και το θέατρο μέχρι το Φεστιβάλ Αβοκάντο και τη μουσική, η περιοχή υποδέχεται το φθινόπωρο με ένα πλούσιο πρόγραμμα.
Μια μαγική βραδιά κάτω από το φως της Σελήνης, στο σημείο με την ωραιότερη (ίσως) θέα!
Στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία, με κρασί και εδέσματα
Cinema και pizza σε μία υπέροχη παραλία
Ένα από τα events που θα μας κρατήσουν λίγο ακόμη σε καλοκαιρινό mood έρχεται στις 25 Σεπτεμβρίου, συνδυάζοντας κινηματογράφο, pizza και μια όμορφη βραδινή έξοδο.
30 σπουδαίες διεθνείς παραγωγές και δημιουργοί έρχονται το φθινόπωρο στην Κύπρο
Σημαντικοί καλλιτέχνες, διεθνείς παραγωγές, θέατρο, μουσική, όπερα και χορός συνθέτουν μια από τις πλουσιότερες πολιτιστικές ατζέντες της χρονιάς.
Ο «Δον Κιχώτης» ζωντανεύει σε ένα μεγαλειώδες μπαλέτο κάτω από τα αστέρια της Πάφου
Το Εθνικό Μπαλέτο της Σλοβενίας παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Κύπρο την ολοκληρωμένη παραγωγή του διάσημου έργου, με φόντο το επιβλητικό Μεσαιωνικό Κάστρο της Πάφου.
Βραδινή εξόρμηση στον Άγιο Σωζόμενο
Με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, θα παρατηρήσουμε Κουκκουφκιάους (μικρή κουκουβάγια) και αν είμαστε τυχεροί μπορεί να δούμε και νυχτερίδες!
Η μαγεία των βιεννέζικων βαλς έρχεται για πρώτη φορά στην Πάφο
Οι Strauss Virtuosi, διακεκριμένοι σολίστ της περίφημης Ορχήστρας του Ανακτόρου Σενμπρούν της Βιέννης, παρουσιάζουν μια βραδιά αφιερωμένη στη μουσική του Γιόχαν Στράους.