22 November 2014
Nightlife & Music , Bars & Clubs

Danny Howells [από το Λονδίνο στο Koo]

Οι Blank Productions φέρνουν στην Κύπρο τον Βρετανό DJ και παραγωγό Danny Howells, έναν από τους επιφανέστερους εκπροσώπους της χρυσής γενιάς Άγγλων DJs της progressive house περιόδου

Δημοσιεύτηκε στις 18 Νοεμβρίου 2014

Με κυκλοφορίες στα πιο γνωστά labels του κόσμου όπως Bedrock, Renaissance, Azuli και Balance και με το μοναδικό και εκλεκτικό του στυλ μουσικής έρχεται στη Λάρνακα για ένα μοναδικά ανεβαστικό πάρτι.

 

Ο ίδιος βέβαια ποτέ δεν περιορίστηκε σε σαφώς καθορισμένα υφολογικά όρια. Με τη φήμη του "DJ των DJs" να τον συνοδεύει, κρατά σταθερά ψηλά την θέση του στο ολοένα εξελισσόμενο dance στερέωμα, από τα τέλη των 90s, όταν έγινε ευρύτερα γνωστός, μέχρι σήμερα. Με συνέπεια και συνέχεια δουλεύει πάνω στον αγαπημένο του house ήχο και διατηρεί ακόρεστη την επιθυμία του για partying, παραμένοντας ταυτόχρονα ένας από τους πιο ξεχωριστούς selectors και DJs στο είδος του. 

Ο Danny είναι ένας από τους πιο σκληρά εργαζόμενους και πιο αφοσιωμένους στη μουσική σκηνή με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας και ένα ταραχώδες πρόγραμμα της περιοδείας που τον ταξιδεύει συνεχώς σε όλο τον κόσμο. Έχει παίξει στα πιο cool clubs του κόσμου και σε χώρους όπως Arc, Ministry of Sound, Twilo, Renaissance, The End, και Bedrock, καθώς και στις δικές του Dig Deeper νύχτες σε όλο τον κόσμο.

 

Ως παραγωγός ήταν υπεύθυνος για πολλά κομμάτια που ξεχωρίζουν, όπως το Persuasion/Repercussion στην Bedrock Records, Breathe για την Renaissance και Kinkyfunk για την Yoshitoshi Records. Στα πιο πρόσφατα χρόνια έχει εστιάσει στις πρωτότυπες παραγωγές για το δικό του Label, Dig Deeper, στο οποίο έχουν κυκλοφορήσει κομμάτια οι Juan Maclean, Cassy, Marco Bailey, David Morales, BT, Felix Da Housecat.

Ο Danny είναι ένας DJ με ένα ευρύ μουσικό γούστο που του αρέσουν τα πάντα από τζαζ μέχρι ροκ, ποπ και μέχρι κάτι λίγο πιο περίεργο. Του αρέσει να παίζει τις δικές του ειδικές παραγωγές και έχει έναν δικό του τρόπο να συνδέεται με το κοινό καθιστώντας τον έναν από τους πιο hot Djs στο κόσμο.

 

Στην εμφάνιση του στην Κύπρο το opening set θα αναλάβει ο Dj K.

Ώρα: 22.00. Είσοδος: €10 με ένα ποτό.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close