Μουσική , Τα καλύτερα της Κύπρου

Άννα Βίσση: Όλα όσα έγιναν στη συναυλία - Η «προσγείωση» στο ΟΑΚΑ και η αφιέρωση στον Μαζωνάκη

«Είναι ένα ανεκτίμητο δώρο ζωής. Κάναμε στο Καλλιμάρμαρο δύο χρονιές, θέλατε στο ΟΑΚΑ έτσι δεν είναι; Εγώ τις κρατάω τις υποσχέσεις μου» είπε η Άννα Βίσση, ανοίγοντας τη συναυλία της

Δημοσιεύτηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2026

Σ' ένα σόου περίπου τεσσάρων ωρών, η Άννα Βίσση χάρισε ένα μοναδικό ταξίδι μέσα από τη μεγάλη συναυλία, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ, παρουσία 90.000 θεατών.

Η συναυλία περιελάμβανε τα πάντα: από «προσγείωση» μέσα από μία ειδική κατασκευή, αναδρομή στο παρελθόν με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης και αφιέρωση στον Γιώργο Μαζωνάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών.

Η Άννα Βίσση ξεκίνησε τη συναυλία της, με την «προσγείωση» στη σκηνή του ΟΑΚΑ μέσα σε μία κυκλική κατασκευή, φορώντας μια εντυπωσιακή ασπρόμαυρη ολόσωμη φόρμα. Η συναυλία άνοιξε με το τραγούδι «Αιγαίο» και ακολούθησε αναδρομή σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της.

Άννα Βίσση: Η αναφορά στον Γιώργο Μαζωνάκη

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η Άννα Βίσση έκανε ειδική αναφορά στον Γιώργο Μαζωνάκη, με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα.«Έφυγε πολύ νωρίς, σοκαριστικά, άδικα. Μακάρι να μπορούσε να αφουγκραστεί και να δει αυτό το κύμα αγάπης που τον έλουσε μετά τον θάνατό του», πρόσθεσε.

Η τραγουδίστρια κάλεσε στη συνέχεια το κοινό να τραγουδήσει μαζί της. «Από εδώ και πέρα ας πιστέψουμε ότι τα Σάββατα γιορτάζουν», είπε, πριν ξεκινήσει το τραγούδι «Κάθε βράδυ του Σαββάτου».

Αφιέρωσε στη συνέχεια ένα δικό της τραγούδι στον Γιώργο Μαζωνάκη, λέγοντας ότι «τον έχει δει να κλαίει με αυτό».

Ήταν το τραγούδι δικό μου, “Το Τρένο”», που άφησε συγκινημένο το κοινό του ΟΑΚΑ.

Η βροχή φαίνεται πως δεν πτόησε τους 95.000 θεατές, ωστόσο συνωστισμός επικράτησε όταν άνοιξαν οι πόρτες του ΟΑΚΑ στις 17:00, για να ακολουθήσει η pre-showsold-out συναυλία της Άννας Βίσση.

«Με αγκαλιάζετε τόσο σφιχτά και τόσο μοναδικά που θα ξεπεράσω το άγχος» ήταν τα πρώτα της λόγια προς το κοινό πριν συνεχίσει το πρόγραμμά της με τις επιτυχίες «Αγάπη υπερβολική» και «Σε περίπτωση που». «Αυτή η βραδιά θέλω να γίνει κάτι που θα θυμόμαστε όλοι μας. Σας ευχαριστώ που είστε εδώ πάμε να το ζήσουμε μαζί» ανέφερε σε άλλο σημείο.

Ανοίγοντας τη συναυλία της, η Άννα Βίσση σημείωσε: «Είναι ένα ανεκτίμητο δώρο ζωής. Κάναμε στο Καλλιμάρμαρο δύο χρονιές, θέλατε στο ΟΑΚΑ έτσι δεν είναι; Εγώ τις κρατάω τις υποσχέσεις μου».

Σχετικά

Ατζέντα
September 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close